Пички! Нека гледаат како шутираа Луиз, Лампард и Кол перфектни пенали...Јуп баш сега изјави дека никој не сакал да шутира пенали несигурни биле, затоа Нојер и Олич шутираа
Јак тим имаме, летово не ми сумњам дека ќе се засилими. Ќе играме пак нокаут фаза догодина, постои и таа шанса пак финале да играме? Со кој образ ќе излезат на мегдан на уште едно финале? Би можел да го замислиш притисокот тогаш? Затоа викав дека е важно да тепаме од многу причини, наредниве сезони, европсково сеа. Фановите заслужија титула, УЛИ заслужи титула!Ноер ЦАР!!!
Како смирено ја презеде одговорноста тој да шутира пенал на финале во ЛШ злато вреди.
И повреден е подолго време веќе ама игра, и Лам исто изигра без грешка, не е у питање дека со срце играат... како и да е, не очекувам ни Германија да стане европски првак! Едноставно неможат да станат шампиони, неможам ни у себе да си замислам Швајни и Лам среќни да креваат трофеј! Мило ми е што го пропуштам европското, несакам да гледам кај шо им даваат на Португалија и Данска по 3-4 гола и после се серат у финале. Премногу е за 2 месеца две разочарувања!Кажаа Швајни од 6та минута бил малку повреден но сепак издржа...жалосно за него тој можеби најмногу од цел тим заслужи титула...
Еееееееј.... Видиш стварно сум згрешил.Од многу возбуда ради она ГГМ....си го кикснал фан клубот..
Иначе да не бидам целосен офтопик.. Со среќа нека ви е вечер, за вас сум.. Ама гледајте 2-3 гола да испадне![]()
Искрено ија го мислам истото, Германија ќе ситгне до полуфинале или финале и пак ништо. Оваа утакмица беше најважна во кариерата на многу играчи кој денес играа за Баерн...Лам, Швајни, Гомез итн...тоа што два пати станаа втори годинава дополнително им направи притисок и едноставно не можеа да крепат. Убеден сум 100% дека ако тепаа во ДФБ-финалето ќе победеја денес, психолошкиот фактор е клучен во вакви мечеви, види го Дрогба...И повреден е подолго време веќе ама игра, и Лам исто изигра без грешка, не е у питање дека со срце играат... како и да е, не очекувам ни Германија да стане европски првак! Едноставно неможат да станат шампиони, неможам ни у себе да си замислам Швајни и Лам среќни да креваат трофеј! Мило ми е што го пропуштам европското, несакам да гледам кај шо им даваат на Португалија и Данска по 3-4 гола и после се серат у финале. Премногу е за 2 месеца две разочарувања!