Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не брзај , за некој ден ќе се знае како стоиме, јас пак сум 99 % сигурен дека ќе остане...
Да дај Господ да грешам. Само тоа ќе речам. Многу пати сум грешел, ако и сега згрешам, би бил најсреќен ! :D Се ќе се знај до среда, оти четврток заминва со Холандија на подготовки ! :))

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Чисто, он топик, онака - Дали озбилно се надевате дека Ван Перси ќе остане во Арсенал ?? 99,9% сум убеден дека Ван Перси си заминува.

Уште не го научивте Арсенал и нивниот принцип на работа ? Подолски е купен, порано за да биде замена за Ван Перси. Никогаш не сме имале два исти шпица, ниту сега, пак, ќе ги имаме. Сите потсвесно знаеме дека Робин ќе си оди. Помина 8-9 години кај нас, и не освои ништо (освен титулите во кои немаше голем удел), така да... И јас би си заминал. Тоа е тоа, можеби сум песимист, но познавајќи ги и гледајќи го работите...
--- надополнето: 15 мај 2012 во 19:28 ---

Само во Арсенал логиката нема врска. Вервај ме брат. Мое мислење е дека ќе оди во Италија.
Па ако отиде што да праиме? Може да не замине и да се повреди во август и да не го гледаме пак цела сезона. И не сме го гледале и претходно многу така да ако ни смета после една изиграна сезона тоа што ќе оди тешко нас. Сезонава точно дека не спаси но тоа не значи дека е незаменлив.

А за тоа што спомена дека не се задоволуваш со 3-4 па и 2 никој не рече дека е задоволен со тоа туку тоа што го пиша дека имавме најмизерна сезона ти немаше врска. Затоа и беше инспирацијата за мојот подолг пост да ти кажам дека грешиш и дека не секогаш си во право иако наметнуваш таков став....

Поздрав ;)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Па ако отиде што да праиме? Може да не замине и да се повреди во август и да не го гледаме пак цела сезона. И не сме го гледале и претходно многу така да ако ни смета после една изиграна сезона тоа што ќе оди тешко нас. Сезонава точно дека не спаси но тоа не значи дека е незаменлив.

А за тоа што спомена дека не се задоволуваш со 3-4 па и 2 никој не рече дека е задоволен со тоа туку тоа што го пиша дека имавме најмизерна сезона ти немаше врска. Затоа и беше инспирацијата за мојот подолг пост да ти кажам дека грешиш и дека не секогаш си во право иако наметнуваш таков став....

Поздрав ;)
Го прочитав, но не целосно се согласувам, но, тоа е. Ако мислиме сите исто, нема да има дебата. Нели ?

За болдот, ептен си во право, оти не само тука, пробвам да наметнам сегде таков став. Во друштво, на кафе, во дискотека, на плејстејшени, во разговори... Но, тоа е тоа. Таков сум, али барем ме почитуваат (оние кои ме знаат, и јас нив, нормално) :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Најавено е утре дека ќе се оддржи таа дискусија... епа ќе видиме што ќе се случи!
Ако не шитне...искрено ќе му пожелам каде и да оди ...уште на евро без таа лева нога да остане витална.
Нека го нека зема пари, ама не сакам да го гледам во други дресови како ги постигнува сите тие погодоци...

ДОСТА МИ Е ОД КЛУБОТ КОЈ ПЕРЕ ПАРИ!
Што сме ние фановите? Марионети?
Па уште 1/2 сезони и веќе сите од оние глорихант фанови ќе си заминат...
Кој ќе им купува мерчендајз?
Нека се лажат, ама со тие пари што ги прават на ваков начин не се оди до далеку...
--- надополнето: 15 мај 2012 во 21:54 ---
Најавено е утре дека ќе се оддржи таа дискусија... епа ќе видиме што ќе се случи!
Ако не шитне...искрено ќе му пожелам каде и да оди ...уште на евро без таа лева нога да остане витална.
Нека го нека зема пари, ама не сакам да го гледам во други дресови како ги постигнува сите тие погодоци...

ДОСТА МИ Е ОД КЛУБОТ КОЈ ПЕРЕ ПАРИ!
Што сме ние фановите? Марионети?
Па уште 1/2 сезони и веќе сите од оние глорихант фанови ќе си заминат...
Кој ќе им купува мерчендајз?
Нека се лажат, ама со тие пари што ги прават на ваков начин не се оди до далеку...

D

D_NazGUL

Гостин
Те молам не постирај буљаши во фан клубов.....Му се посреќи сезонава, али ќе видиме што ќе стане од него како играч......
Не го постирав оти го сакам, напротив го постирав за да се види кое :гомце: е

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Волкот и Чамбо во тимот на Англија за ЕУРО 2012!!!!!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Човек што го збори ова не ми се верува дека ќе си замине!

Robin van Persie, he scores when he wants!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Волкот и Чамбо во тимот на Англија за ЕУРО 2012!!!!!
Браво, одлично искуство а толку млад. Сега со поголем мерак ќе ги гледам натпреварите на Англија, не дека ќе биде прв тим, али ќе биде во некој натпревар добар џокер....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Се вртат информации по твитеров дека Робин Ван Перси го продолжил договорот за уште 4 години, со неделна заработувачка од 125 000 фунти.

Да се надеваме дека е точно ова.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Се вртат информации по твитеров дека Робин Ван Перси го продолжил договорот за уште 4 години, со неделна заработувачка од 125 000 фунти.

Да се надеваме дека е точно ова.
И јас прочитав. Вертонген имаше напишано, дека Ван Перси продолжува со Нас. Останува да видеме.

Едит: Статусот беше веднаш тргнат, кога пробав да го копирам то, и да го напишам тука.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
И јас прочитав. Вертонген имаше напишано, дека Ван Перси продолжува со Нас. Останува да видеме.

Едит: Статусот беше веднаш тргнат, кога пробав да го копирам то, и да го напишам тука.
Вертонген ?

Kajgana Shop

На врв Bottom