Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како беше тоа, зошто да биде едноставно кога може сложено. :)

Јас со оглед на капацитетите во оваа сезона, задоволен сум со трето место!

Како беше тоа, зошто да биде едноставно кога може сложено. :)

Јас со оглед на капацитетите во оваа сезона, задоволен сум со трето место!

Презадоволен. Се надевам дека рано ќе потпише РВП, а и ќе го земеме М'Вила, па конечно ќе имаме мирно лето.

Неможам да бидам задоволен од сезоната.Ма некој ќе ми рече како бе незадоволен после таков ужасен старт и на крај сепак 3то место и место во ЛШ.

Епа дечки,болеше поразот од Јунајтед,болеше кога ќе идев на табела и ќе видев Арсенал,мојот Арсенал 17то место,болеше кога разни бедници од типот на Њукасл,Свонси,Фулам,Ливерпул не реметаа...Болеше кога Фабрегас си отиде и Насри беше продаден поради тоа што немавме пари...Болеа многу работи оваа сезона и што побргу ја заборавам толку подобро.

--------------------

Е сега,се надевам дека ова лето Венгер нема да си ги повторува грешките и се надевам дека Ван Перси е тој што мислам дека е.Ако не,друже ќе имаш место во моето срце,ќе го имаш истото место кое што го има сега Насри.

А не го продолжи договорот до Еуро,тогаш продажба-најдобро решение.Играчи како М'Вила,Кагава и слични срања.Тек тогаш може да се надеваме на нешто наредна сезона.

Ајмо Ганери...

Сите го гледавме, но ајде еве ги уште еднаш погодоците!
Еве го нашето финале... и битката за трофејот од него!

558632_363814333675114_115525138504036_994170_1124446736_n.jpg

Како полоша од претходната кога имаме повеќе поени од минатата и сме едно место погоре од лани???
Според прикажаната игра, оваа сезона беше далеку полоша од претходната.
Лани, пред Карлинг Куп финалето, се боревме на 4-ри фронта, оваа година премија ни е пласман во ЛШ.

Иначе Кошелни го викале Лоло. :D
Зошто го викале така , кај го прочита тоа???

Според прикажаната игра, оваа сезона беше далеку полоша од претходната.
Лани, пред Карлинг Куп финалето, се боревме на 4-ри фронта, оваа година премија ни е пласман во ЛШ.

Точно така, ама добрат игра не ги освојува поените секогаш, статистиката секогаш е во право на крајот и само таа е најважна :)

Зошто го викале така , кај го прочита тоа???

Добро, може само она си го вика така. :D Од Лудивин, "Guys so sorry but when lolo scored i didnt have time to take the camera to take picture of bac !"

Неможе да не е таксан голманов:D, просто неможе:D

Голманов е ептен топџија, неможе да браниш волку лошо против некој клуб ако не навиваш за него и не ти е омилен :) :)
ЛУДАК Е ЖИМИ БОГА!!!!!!

RVP-as-a-kid-406x340.jpg

Кај ќе оди бе? Шанси нема.
Само едно ми дава лоши вибрации...
Она крајот на неговата изјава вчера...
“.... но што и да се случи ќе останам топџија до крај и ќе го сакам овој клуб“
Истите зборови со кои Цеск лани се опрости од нас, а сега еве го гледаме си навива преку твитер па некогаш доаѓа и на мечеви ако може... си го сака клубот..но не игра за него.

Само едно ми дава лоши вибрации...
Она крајот на неговата изјава вчера...
“.... но што и да се случи ќе останам топџија до крај и ќе го сакам овој клуб“
Истите зборови со кои Цеск лани се опрости од нас, а сега еве го гледаме си навива преку твитер па некогаш доаѓа и на мечеви ако може... си го сака клубот..но не игра за него.
Јбг знаеш како викаат: „Надежта последна умира“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom