ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.973
- Поени од реакции
- 57.795
Против Пејсерс ќе изгураат 2 на 5, али ако го немаат Бош за понатака...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ја тоа пробувам да си го анализирам последниве година-две али не капирам сеуште. Каква животиња е човекот а какви глупости праи тоа е чудо едно, али како викаат муда не растат у теретана.Да, да, друг е овој Леброн, не е истиот. Место на Чалмерс, овој пат на Батие му ја подаде, па после на Вејд.![]()

И не само сега, у текот на цела сезона глупости прави, со Оклахома на Батие му ја подаваше, а овој сиротиов ја откорна таблата три пати по ред.Оваа беше ко од вчера реприза Бос-Фил. Него не знам зошто Хил ја бркаше таа топка на 8 сек до крајот, кога се одби од играч на Мајами, изгледа не виде. А повеќе ме интересира чија одлука беше Џејмс да игра цело второ полувреме зашто поради тој умор зезна на крајот, а исто и Вејд промаши едно чисто положување. Индијана заслужено.

Derrick Rose will be out for a least 8 months.
![]()
![]()
![]()

ќе бидат сметениАма ај да видиме што ќе направат тимовите од ЛА.
, обично мирисот се шири побргу на повисока температура, ама кај Мајами смрди иако се ептен заладени во играва. Со ваква игра (последниве 2 утакмици против Индијана) ќе си останат најверојатно без титула и оваа година, де бидам искрен, сурова е реалноста
, разбира се
), ради младоста на тимотЈас сакам финале конференциско Сан Антонио-Оклахома или Клиперс-Лејкерс ама ова првото е мноооогу поверојатно. Инаку сум фан на Сан Антонио веќе едно 15 години од времето на Дејвид Робинсон. Оваа година Спарси имаат и помлади играчи Грин и Леонард што може да им обезбеди и уште многу години поред да се пласираат во плеј оф и да ја продолжат серијата на добри пласмани. Паркер им е сега најјак играч Данкан и Ману имаат малку помали минутажи на сметка на клупа и помлади играчи. Играат доста и поагресивно не се само одбрана како порано. Е сега не се нешто екстра атрактивни забивања и чуда ама никогаш и не биле таков тим.ќе бидат сметени