NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Вечер Пирс редно е да ги изгази Фили мислам,време е за брејк !!!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
01:00 NBA play off Conf 1/2 Finale Game 3: Indiana - Miami DIREKTNO
02:00 NBA play off Conf 1/2 Finale Game 4: Philadelphia - Boston DIREKTNO
21:30 NBA play off Conf 1/2 Finale Game 3: LA Clippers – San Antonio DIREKTNO
Абе нек си ебат матер што касно им е да ги дадат лејкерс

Член од
23 август 2010
Мислења
39.386
Поени од реакции
113.839
Абе сеа видов на нетов, Америве се куротни, сите утакмици меѓу Оклахома и Лејкерс се многу доцна по средноевропско време. Првите две од 3 и пол другите две од 4 и пол, е сеа не знам кое време ќе се играат другите утакмици, нормално доколку има потреба за тоа, 5тата, 6тата и 7мата...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ништо ќе се мучимо со стримојве,инаку за вечер очекувам многу подобра игра од страна на лејкерс.Едноствно мора сите да изиграат на ниво ако сакаат победа,мора повеќе да се игра преку бајнам и гасол не дека на првата утакмица не пробаа ама едноствно тоа не е доволно.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Предноста на Сан Антонио покрај играњето на Грин и Леонард во прва петорка е што имаат долга клупа. Споредбено со Клиперси, кои со Мемфис користеа само осум играчи за ротација на целата утакмица, Спарси користеа 10 за со Јута. Имаат најдолга клупа, а воедно и најквалитетна. Џинобили намерно е изоставен од првата петорка, за да има Поп голема ас во ракавот и во втората петорка. Кога сме кај Попович, нема појак, нема во моментов.

Најголеми фаворити се, како сакаме да ја вртиме - таа е. По Олстарот, најдобар скор, а они и кога последен пат освоија титула имаа ваков случај. Поп си ги знае работите, состави добар тим кој и по пензионирањето на Данкан ќе биде доста конкурентен.

Финале: САС - Мајами, скор: 4:1, евентуално до две победи можат да стигнат пријателиве на Сполстра.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Очекував да не игра Вејд барем една утакмица ради флегрент фаулот врз Дерен.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Абе сеа видов на нетов, Америве се куротни, сите утакмици меѓу Оклахома и Лејкерс се многу доцна по средноевропско време. Првите две од 3 и пол другите две од 4 и пол, е сеа не знам кое време ќе се играат другите утакмици, нормално доколку има потреба за тоа, 5тата, 6тата и 7мата...
Да, они се куртони, што не гледаат на нас Европејците како ни одговара:rolleyes:

Секоја година е така со Западот. Овие на Истокот мислам дека сите се само 6 саати разлика, додека на Западот со ЛА мислам дека е 9 саати разлика. За Оклахома не знам како е.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.386
Поени од реакции
113.839
Да, они се куртони, што не гледаат на нас Европејците како ни одговара:rolleyes:

Секоја година е така со Западот. Овие на Истокот мислам дека сите се само 6 саати разлика, додека на Западот со ЛА мислам дека е 9 саати разлика. За Оклахома не знам како е.
Знам, секоја година исти маки тераме со западов. Башка џабе зборам кога на запад од увек се играле утакмиците покасно, зборам за плеј оф, освен недела каде обично се од 21 и 30 и сабота евентуално од 1 инаку преку цела недела играат или од 3 и 30 или од 4 и 30. Тиња!

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Рондо погоди 3ка, ќе биде интересна серијава.. (y)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Полоша одбрана од страна на Бостон не сум гледал поодамна,33 поена примени и тоа без никаква агресивност,не влегоа ни во бонус,за сега среќа што се расположени Рондо и Пирс,ако стегнат одбрана ќе победат !

M

MrzaRules

Гостин
ќе биде овоа уште една тесна утакмица како оди работава....GO SIXERS!

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
има ли појак крилен центар од Гарнет ?

Kajgana Shop

На врв Bottom