NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Ау ау ау ау ОКЛАХОМА брачо ста сте урадили 29 разлика хахахахахахахахахах

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Барем немаме плачковци у тимот налик Пол Пирс и Глен Биг Бејби Свиња Дејвис. Не сери за Лејкерс глеј си го твојот Бостон, дома губи од Фили а ти за Лејкерс сереш, ебате.
Искрено да ти кажам жал ми е што не си во тек со времето, нема што да ти се коментира веќе на тебе.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.676
Искрено да ти кажам жал ми е што не си во тек со времето, нема што да ти се коментира веќе на тебе.
Кажи бе зашо не сум у тек со времето? А ако нејќеш да ми коментираш не ми коментирај, твој избор си е тоа.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Барем немаме плачковци у тимот налик Пол Пирс и Глен Биг Бејби Свиња Дејвис. Не сери за Лејкерс глеј си го твојот Бостон, дома губи од Фили а ти за Лејкерс сереш, ебате.
убаво ти пишаа, не се брукај човече :facepalm:
едноставно помири се дека неможете пораз да прифатите, само тоа е немогуча мисија.
гледам си ги ја Бостон не му се секирај ти ;)

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Ај препрочитај ги коментарите и види дали можиме или неможиме да прифатиме. Гледај си ги Бостон, уште 3-4 утакмици му останаја сезонава.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Ај препрочитај ги коментарите и види дали можиме или неможиме да прифатиме. Гледај си ги Бостон, уште 3-4 утакмици му останаја сезонава.
не се однесува за вас тоа бе (за фановите) :tapp: туку за составот на лејкерси, секад мора да има некаков испад кога губете :cautious:
Болдираното: А на вас колку ви останаа :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.676
убаво ти пишаа, не се брукај човече :facepalm:
едноставно помири се дека неможете пораз да прифатите, само тоа е немогуча мисија.
гледам си ги ја Бостон не му се секирај ти ;)
Не знам јас со што сум се обрукал, ти беше тој што пиша дека Лејкерс е посран тим, а инаку јас ја опишав реалната слика прочитај погоре ќе видиш и не мора да ми ставаш смајли што намигнува аман ко малине деца демек сега ми докажа нешто со тоа што ми го стаи смајлито.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Не знам јас со што сум се обрукал, ти беше тој што пиша дека Лејкерс е посран тим, а инаку јас ја опишав реалната слика прочитај погоре ќе видиш и не мора да ми ставаш смајли што намигнува аман ко малине деца демек сега ми докажа нешто со тоа што ми го стаи смајлито.
знам дека се нервираш, ама барем ако не си сигурен или незнаеш, гуглај на википедија да видиш ростерот, кој каде игра :icon_lol:

M

MrzaRules

Гостин
убо ги треснаа Лејкерс,да им докажат колку им е силата...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.676
знам дека се нервираш, ама барем ако не си сигурен или незнаеш, гуглај на википедија да видиш ростерот, кој каде игра :icon_lol:
Омг, знам дека игра у Орландо него мене муабетот ми беше дека таков играч продефилирал у Бостон. Знаеш за кој момент ти го спомнав тоа, кога им даде кош на Лејкерс и потоа се излигави од среќа, исто и Пирс коа се „повреди“ и почна да плаче. Не се секирај не сум до толку ненормален знам каде играат играчите.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Омг, знам дека игра у Орландо него мене муабетот ми беше дека таков играч продефилирал у Бостон. Знаеш за кој момент ти го спомнав тоа, кога им даде кош на Лејкерс и потоа се излигави од среќа, исто и Пирс коа се „повреди“ и почна да плаче. Не се секирај не сум до толку ненормален знам каде играат играчите.
и шодека Биг Бејби се излигави во таа ситуација, плачко бил :tapp:
ваљда незнаеш што значи "intensity" она што гарнет го има, па пишеш безврска.
а за Пирс плачко ќе биде за тебе. се врати и ви го тури убаво, и секако дека плачко ќе биди :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.676
Како бе шо ако се излигави? Знам дека е чест да им дадеш кош на Лејкерси али овој претера, и како може да не е плачко коа Гарнет малце му подвикна овој толкава свиња од 200 кила почна да плаче ко мало дете. Ма тури му курот нејќам букви од тастатурава да трошам за него. Иначе Пирс ни го тури ама и Коби у 2010 ви го тури на вас. :)

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Не го очекував ова од Лери да бидам искрен. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom