NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Ау ау ау ау ОКЛАХОМА брачо ста сте урадили 29 разлика хахахахахахахахахах

Барем немаме плачковци у тимот налик Пол Пирс и Глен Биг Бејби Свиња Дејвис. Не сери за Лејкерс глеј си го твојот Бостон, дома губи од Фили а ти за Лејкерс сереш, ебате.
Искрено да ти кажам жал ми е што не си во тек со времето, нема што да ти се коментира веќе на тебе.

Искрено да ти кажам жал ми е што не си во тек со времето, нема што да ти се коментира веќе на тебе.
Кажи бе зашо не сум у тек со времето? А ако нејќеш да ми коментираш не ми коментирај, твој избор си е тоа.

Барем немаме плачковци у тимот налик Пол Пирс и Глен Биг Бејби Свиња Дејвис. Не сери за Лејкерс глеј си го твојот Бостон, дома губи од Фили а ти за Лејкерс сереш, ебате.

убаво ти пишаа, не се брукај човече :facepalm:
едноставно помири се дека неможете пораз да прифатите, само тоа е немогуча мисија.
гледам си ги ја Бостон не му се секирај ти ;)

Ај препрочитај ги коментарите и види дали можиме или неможиме да прифатиме. Гледај си ги Бостон, уште 3-4 утакмици му останаја сезонава.

Ај препрочитај ги коментарите и види дали можиме или неможиме да прифатиме. Гледај си ги Бостон, уште 3-4 утакмици му останаја сезонава.

не се однесува за вас тоа бе (за фановите) :tapp: туку за составот на лејкерси, секад мора да има некаков испад кога губете :cautious:
Болдираното: А на вас колку ви останаа :pos:

убаво ти пишаа, не се брукај човече :facepalm:
едноставно помири се дека неможете пораз да прифатите, само тоа е немогуча мисија.
гледам си ги ја Бостон не му се секирај ти ;)
Не знам јас со што сум се обрукал, ти беше тој што пиша дека Лејкерс е посран тим, а инаку јас ја опишав реалната слика прочитај погоре ќе видиш и не мора да ми ставаш смајли што намигнува аман ко малине деца демек сега ми докажа нешто со тоа што ми го стаи смајлито.

Не знам јас со што сум се обрукал, ти беше тој што пиша дека Лејкерс е посран тим, а инаку јас ја опишав реалната слика прочитај погоре ќе видиш и не мора да ми ставаш смајли што намигнува аман ко малине деца демек сега ми докажа нешто со тоа што ми го стаи смајлито.

знам дека се нервираш, ама барем ако не си сигурен или незнаеш, гуглај на википедија да видиш ростерот, кој каде игра :icon_lol:

убо ги треснаа Лејкерс,да им докажат колку им е силата...

знам дека се нервираш, ама барем ако не си сигурен или незнаеш, гуглај на википедија да видиш ростерот, кој каде игра :icon_lol:
Омг, знам дека игра у Орландо него мене муабетот ми беше дека таков играч продефилирал у Бостон. Знаеш за кој момент ти го спомнав тоа, кога им даде кош на Лејкерс и потоа се излигави од среќа, исто и Пирс коа се „повреди“ и почна да плаче. Не се секирај не сум до толку ненормален знам каде играат играчите.

Омг, знам дека игра у Орландо него мене муабетот ми беше дека таков играч продефилирал у Бостон. Знаеш за кој момент ти го спомнав тоа, кога им даде кош на Лејкерс и потоа се излигави од среќа, исто и Пирс коа се „повреди“ и почна да плаче. Не се секирај не сум до толку ненормален знам каде играат играчите.

и шодека Биг Бејби се излигави во таа ситуација, плачко бил :tapp:
ваљда незнаеш што значи "intensity" она што гарнет го има, па пишеш безврска.
а за Пирс плачко ќе биде за тебе. се врати и ви го тури убаво, и секако дека плачко ќе биди :icon_lol:

Како бе шо ако се излигави? Знам дека е чест да им дадеш кош на Лејкерси али овој претера, и како може да не е плачко коа Гарнет малце му подвикна овој толкава свиња од 200 кила почна да плаче ко мало дете. Ма тури му курот нејќам букви од тастатурава да трошам за него. Иначе Пирс ни го тури ама и Коби у 2010 ви го тури на вас. :)

Не го очекував ова од Лери да бидам искрен. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom