Искрено да ти кажам жал ми е што не си во тек со времето, нема што да ти се коментира веќе на тебе.Барем немаме плачковци у тимот налик Пол Пирс и Глен Биг Бејби Свиња Дејвис. Не сери за Лејкерс глеј си го твојот Бостон, дома губи од Фили а ти за Лејкерс сереш, ебате.
Кажи бе зашо не сум у тек со времето? А ако нејќеш да ми коментираш не ми коментирај, твој избор си е тоа.Искрено да ти кажам жал ми е што не си во тек со времето, нема што да ти се коментира веќе на тебе.
убаво ти пишаа, не се брукај човечеБарем немаме плачковци у тимот налик Пол Пирс и Глен Биг Бејби Свиња Дејвис. Не сери за Лејкерс глеј си го твојот Бостон, дома губи од Фили а ти за Лејкерс сереш, ебате.
не се однесува за вас тоа бе (за фановите) туку за составот на лејкерси, секад мора да има некаков испад кога губетеАј препрочитај ги коментарите и види дали можиме или неможиме да прифатиме. Гледај си ги Бостон, уште 3-4 утакмици му останаја сезонава.
Не знам јас со што сум се обрукал, ти беше тој што пиша дека Лејкерс е посран тим, а инаку јас ја опишав реалната слика прочитај погоре ќе видиш и не мора да ми ставаш смајли што намигнува аман ко малине деца демек сега ми докажа нешто со тоа што ми го стаи смајлито.убаво ти пишаа, не се брукај човече
едноставно помири се дека неможете пораз да прифатите, само тоа е немогуча мисија.
гледам си ги ја Бостон не му се секирај ти
Не знам јас со што сум се обрукал, ти беше тој што пиша дека Лејкерс е посран тим, а инаку јас ја опишав реалната слика прочитај погоре ќе видиш и не мора да ми ставаш смајли што намигнува аман ко малине деца демек сега ми докажа нешто со тоа што ми го стаи смајлито.
знам дека се нервираш, ама барем ако не си сигурен или незнаеш, гуглај на википедија да видиш ростерот, кој каде играБарем немаме плачковци у тимот налик Пол Пирс и Глен Биг Бејби Свиња Дејвис. Не сери за Лејкерс глеј си го твојот Бостон, дома губи од Фили а ти за Лејкерс сереш, ебате.
Омг, знам дека игра у Орландо него мене муабетот ми беше дека таков играч продефилирал у Бостон. Знаеш за кој момент ти го спомнав тоа, кога им даде кош на Лејкерс и потоа се излигави од среќа, исто и Пирс коа се „повреди“ и почна да плаче. Не се секирај не сум до толку ненормален знам каде играат играчите.знам дека се нервираш, ама барем ако не си сигурен или незнаеш, гуглај на википедија да видиш ростерот, кој каде игра
и шодека Биг Бејби се излигави во таа ситуација, плачко билОмг, знам дека игра у Орландо него мене муабетот ми беше дека таков играч продефилирал у Бостон. Знаеш за кој момент ти го спомнав тоа, кога им даде кош на Лејкерс и потоа се излигави од среќа, исто и Пирс коа се „повреди“ и почна да плаче. Не се секирај не сум до толку ненормален знам каде играат играчите.