Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
ц ц ц :tapp:
Само нешто да се реплицира, а што глупост ќе се тресне не е битно :facepalm:
BTW зборот комплек сам по себе ме асоцира на навивачи, поготово на ливерпул. Исто така нема потреба да се нервирам. СИТЕ го знаеме фактот кој е бр.1 клуб во Англија. А искомплексираните "навивачи" на ливерпул копаат и копаат само некои трофеи за тоа да дојдат први, но никако не им иде. А тие наводниците се намерно стаени бидејки во оваа реченица ви ја честитам освоената титула со вашиот нов клуб.
Како рекле. Ако не можеш да ги победиш, придружи им се :pos:

Manchester is Red, Liverpool is (light)blue, when you get up from sleep, your dreams cant be true. :свиркам:
Досега зборот КОМПЛЕКС асоцираше на навивачи на Ливерпул ама од вчера вие ни го превземавте тој епитет:icon_lol: . Не сум јас крив шо Агуеро ви ја зема титулата у 94минута и успеа да ви набие дополнителни комплекси :D.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Досега зборот КОМПЛЕКС асоцираше на навивачи на Ливерпул ама од вчера вие ни го превземавте тој епитет:icon_lol: . Не сум јас крив шо Агуеро ви ја зема титулата у 94минута и успеа да ви набие дополнителни комплекси :D.
Се гледа дека во сите овие постови немаш ништо освен провокации. Или си некое детиште или толку ти сечи умот. Нема везе. Ова е последно што те цитирам, зошто очигледно испод ниво ми е да се расправам со тебе. Поготово што немаш никакви аргументи освен тоа дека Агуеро дал гол 94та.
Да, тој даде гол и им донесе титула на Сити, а не на ливерпул. Друго ние никогаш не сме имале комплекси од Сити и никогаш нема ни да имаме т.е. ние немаме од ниеден клуб комплекси така што само по себе кажува зошто сме најомразен тим од страна на навивачиве што никако не можат да се одлучат за кој клуб да навиваат таканаречени падобрани. Арно што освои Сити, па живна нивниот фан клуб со вашите постови. И после оваа сезона ливерпул е далеку од нас. Ако не знаеш да пресметаш, јас ќе ти кажам. Разликата е 37 бода, а во титули преѓе ти кажав. Се најубаво догодина и нормално.. следната сезона е САМО ваша!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
За да ни набијат комплекс, минимум треба да не пројдат у титули, ко ние што ви го набивме на вас :vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.865
Hazard on where he is going in the summer "To Manchester, I've already said.The decision will be made soon."

Колку сакам во Сити да отиде и да се уништи, да не мрдне.
Овој прво кажал оти догодина ќе носи сино, па оти ќе носи црвено, ама нема да биде дрес од Лил.. Па сеа оди ќе оди во Манчестер.. Има логика и во Јунајтед да дојде, оти го имаше Фергусон на 2-3 утакмици како го следи во живо.. Ама сеедно ми е, најискрено...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Кај сака нека иде Хазард само да не дојде у Арсенал (пошто и ние бевме поврзувани со него).
Такво алчно копиле не ни треба. Нека иде у Реал или Сити и онака све се такви таму

S

Stivie G

Гостин
За да ни набијат комплекс, минимум треба да не пројдат у титули, ко ние што ви го набивме на вас :vozbud:
Според твоето вие ќе треба да освоите 5 ЛШ за да ни набиете комплекси бидејки така ќе можете да не надминете во титули ;).

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Paul Scholes is to stay on another season at Manchester United Sir Alex Ferguson has just confirmed.

До кога ќе игра човеков аман :D

Тевез :pos::pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зашо ова треба да е смешно? За греота е човеков.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
А и нашиот миленик Бартон:

Joey Barton made 490 inaccurate passes in the opposition half of the pitch this season - the most of all outfielders in the PL
--- надополнето: 14 мај 2012 во 22:00 ---
Stewart Downing: Had the most shots (72) without scoring & made the most key passes (55) without getting an assist in the PL this season

150 - Bolton caught their opponents offside more than any other Premier League team in 2011-12 (one ahead of Arsenal).

Barton faces 10-MATCH ban after receiving double violent conduct charge from FA

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Само си одржувам даден збор, ништо друго :)
Ауу лошо Ф лошоо...ќе може да дознаам бар по порака кој бил гадот што те натерал на ова?:D
Ебаму тоа Аргентинското сељаче бре....глуперда.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549
Paul Scholes is to stay on another season at Manchester United Sir Alex Ferguson has just confirmed.

До кога ќе игра човеков аман :D

Тевез :pos::pos:

Дај боже за жена му и за децата ваков транспарент да држи, мајката гнасна јас да му ја ебам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom