Зарем си го рачунавме?Tulum. CIty zede titulce koe si go racunavte, od to poarno niso nema.
Зарем си го рачунавме?Tulum. CIty zede titulce koe si go racunavte, od to poarno niso nema.
Што се чудиш и ти па?? Нели ги гледаш дека веќе го сменија тимот, повеќе се за Сити, отколку за Челзи.. Не дај боже да загуби Челзи од Баерн во финале, оти остана без навивачи... Која мизерија се не ми се верува.. Челзи 6-то место, тие се радуваат на крајот од сезоната оти Сити е Шампион, da faq???
Пеер дај бе одеби. Само уше толку ми набиваш апатија спрема фанови на Манчестер. Колеги мои, луѓе шо навиваат за клубот што го обожавам. А се толку ретардирани.Tulum. CIty zede titulce koe si go racunavte, od to poarno niso nema.
Брат џабе се објаснуваме еден со друг никако нема да дојдеме до заеднички јазик, ти за најважни ги сметаш тие 19 јас тие 5. За мене најтрофеен е Ливерпул за тебе е Манчестер, плус и ти дадов линк да видиш, затоа уживај .Пример чист...
По твоја логика ако Норич или рандом некој друг тим има освоено повеќе купови и 2-3 титули во ПЛ и во вкупен збир од тоа има повеќе трофеи од Јунајтед тоа ќе го прави најтрофеен англиски тим или најтрофеен ќе биде оној кој има најмногу во ПЛ??
Сите видоа, само никој не е изненаден.
Можеме да дојдеме до заеднички јазик, само треба да гледаме реално на работите. Јунајтед е најтрофеен англиски клуб во рамките на англиското првенство, Ливерпул е најтрофеен англиски клуб во рамките на европските натпреварувања. Тоа е границата. Нешто што треба ние да го прифатиме, а и виеБрат џабе се објаснуваме еден со друг никако нема да дојдеме до заеднички јазик, ти за најважни ги сметаш тие 19 јас тие 5. За мене најтрофеен е Ливерпул за тебе е Манчестер, плус и ти дадов линк да видиш, затоа уживај .
Кој најтрофеен бе гревче едно? Знаеш математика или не знаеш?Брат џабе се објаснуваме еден со друг никако нема да дојдеме до заеднички јазик, ти за најважни ги сметаш тие 19 јас тие 5. За мене најтрофеен е Ливерпул за тебе е Манчестер, плус и ти дадов линк да видиш, затоа уживај .
Што се чудиш и ти па?? Нели ги гледаш дека веќе го сменија тимот, повеќе се за Сити, отколку за Челзи.. Не дај боже да загуби Челзи од Баерн во финале, оти остана без навивачи... Која мизерија се не ми се верува.. Челзи 6-то место, тие се радуваат на крајот од сезоната оти Сити е Шампион, da faq???
Дечкоууууууу смири се, престани да пишуваш глупости, ќе доживееш нервен слом. Досега имаше комлекси од Ливерпул ама отсега и од Сити.Кој најтрофеен бе гревче едно? Знаеш математика или не знаеш?
Најтрофеен клуб во АНГЛИЈА е Манчестер Јунајтед. Значи во АНГЛИЈА.
Што има да собираш 5 + 18? Само овие ли се трофеи? Ами ако ги собираме СИТЕ трофеи пак идеме до заклучок дека ливерпул е многу назад во однос на Јунајтед. Сварно многу сте ми смешни. Си ги собирате титулите кои на вас ви одговараат. Па и како нема да ги собирате кога само во ЛШ сте понапред од Јунајтед. Али убаво од ваша страна, тоа е психичка појава за да се избега од реалноста
ц ц цДечкоууууууу смири се, престани да пишуваш глупости, ќе доживееш нервен слом. Досега имаше комлекси од Ливерпул ама отсега и од Сити.