Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.734
Поени од реакции
9.477
Си се бореа КПР дур им гореше под нозе кога не знаеа каков е исходот од Болтон. После примаат гол 92, знаат дека Болтон е 2-2, изведуваат центар и ја исфрлаат во половина на Сити...Пак на крај кога видов како Сисе се радвеше со Насри...

Искрено не верував во титула по поразот на Етихад, ама со оглед на настаните кои се случуваа денес...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Смири хормони.
Па тие 50 шута кон голот нешто говорат, ај да беше статистиката како на КПР да збориме дека е наместена, ама ова .. малце не лепе, башка заслужена титула.
Мене оваа утакмица АПЛА МНОГУ ме потсеќаше на Барселона - Челзи од пред некоја недела. Барса даваат гол, па си играат викторија со топка, па црвен за Челзи, па уште еден гол... Но сепак Челзи успеа да даде гол. И после што? Цела утакмица Челзи игра бункер, Барса напаѓа - ЏАБЕ!
Исто беше и овде. Да тепаа Болтон, па да видиш после дали КПР ќе им ја пуштеа на Сити...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
НА ТЕРЕН СЕГА ФАЛИ LIAM GALLAGHER и да ја запее познатата WHO THE FUCK ARE MAN UTD :ROFLMAO::ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Догодина ќе биде повесело.
Сити,Јунајтед ќе продолжат да се борат за титула. Челзи ако освојат ЛШ сигурно ќе бидат сериозен contender (јбг не ми текнуваше на македонски ;) ) за титула. И секако да не заборавиме дека следната сезона е дефинитивно сезона на Арсенал и Ливерпул :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
:pos::pos::pos:

Аууууууу што се деси, па и навивачиве на Сандерленд кој ремет им го удрија на овие на Јунајтед со она рипањето. :pos:

Се што имам да кажам е сочувство до фановите на Јунајтед, не го заслужија ова, факт, и честитки до фановите на Милан и тој едниот на Челзи што е за Балотели што Сити освои титула на ваков убер најлуд начин, браво. :vozbud:

Аии што се издеси, уште не ми се верува. :eek:
за заслужување не ја заслужија јунајтед титулата , али сепак штета прв пат у живот навивав за јунајтед највеќе ради комшиките на чело со лајкерот и сакава да видам колки милијарди би биле доволни на сити да ги среди фрустрациите следна сезона.

пс. палете му пак дрес на агуеро

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
642
и шо корист од тоа ако носат таков епитет?ќе имаат предност во ждрепката за Куп Радивое Корач...ќе играаат директно во групи
Сепак е најјакото натпреварување, пред едни Барселона,Реал... да бидеш шампион ( најдобар во европа) не е мала работа.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Мене оваа утакмица АПЛА МНОГУ ме потсеќаше на Барселона - Челзи од пред некоја недела. Барса даваат гол, па си играат викторија со топка, па црвен за Челзи, па уште еден гол... Но сепак Челзи успеа да даде гол. И после што? Цела утакмица Челзи игра бункер, Барса напаѓа - ЏАБЕ!
Исто беше и овде. Да тепаа Болтон, па да видиш после дали КПР ќе им ја пуштеа на Сити...
Ова ако не е местена не знам што е

M

MrzaRules

Гостин
Сепак е најјакото натпреварување, пред едни Барселона,Реал... да бидеш шампион ( најдобар во европа) не е мала работа.
абе ако...нека успеат во тоа...ама да се исмеваш заради тоа што некој изгубил титула во 95 минута а притоа завршил пред твојот тим на табела,ќе игра ЛШ итн а твојот тин ќе игра кај шо ќе игра...срамота е

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Те поздрави тебе Дени Грахам ЧАОООООООООООООООООООООООО :P:P:P
Хахаахахаххахаха знам дека си тажен, ама за малце ви побегна. Следната година поише среќа ( иако Ливерпул зима 100% )

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Сеа па и овие од Јунајтед, им пуштиле. Жими топките. Како шо ви одговара и Вас сеа. Ако победеја, ќе беше обратно.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Луѓе, никој не збори за местена за пари and shit, туку чисто за инат на Јунајтед им пуштија 2 гола откако видеа дека Болтон не победил и дека имаат изборено опстанок.

Да тепаше Болтон - 1.000.000% сум сигурен дека Сити немаше да победи. Затоа што КПР немаше да им дозволи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom