Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Страшни работи, прекрасна е Премиер лигата ама не е добра за здравје.

Ова што се случи со Сити е неверојатно, не ми е мило што накурчени шеици и лезбејката земаа титула ама иксрено ни Јунајтед не беа баш доволно силни за истата.

А Арсенал како и секогаш, здравјето ни го зема ама и покрај се, како почнамвме подобро од лани завршивме.

Ливерпул нема да го коментирам, нема смисла, а Челзи ако не освои ЛШ, дефинитвно може да се каже дека ќе ја има најлошат сезона во последниве некоку години.

Пирс Морган го изгуби облогот со Насри, Џек Вилшир го доби облогот со некоја кокошка (не ми текнува кој)

Се на се, мирно неделно попладне.;)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.760
Абе еднаш ќе ја добиеш така, еднаш ќе ја изгубиш :) не може увек у твоја корист.
Знам знам, и ја иам искусено нешто слично на ова али среќа у несреќа беше што бев класика копиљ со мал милион други приоритети али пак, језиво е ...
Тачно е дека Јунајтед на сличен начин знаеле да освојат титула но пак ќе кажам, никој не заслужуе за мене вакво нешто, болно е кој што сака нека каже. Многу клубови ми идат на нерви, антипатични ми се и све тоа али ова е претерано, хардкор до јаја.

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Фанови на Ман Утд да си испиев едн АНАЛгин, слушам гузица ги боли много.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Фанови на МЕНЈУ знам дека боли..со помин да е... позз.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Епа нема кеш, ке славиме во Скопје. Многу радост ми се собра денес незнам што попрво да праам. Малце си ги симпатишаш Јунајтед немој да лажеш!!!
Тиња си :) . Никој не симпатишам од енглезите . може онака малце Ливерпул ради тебе :P:P

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
Колку искомплесирани особи се ситат на Јунајтед, дечки убав е денот, не дека ни сметате, иамме цврст менталитет, ама прошетајте малце станите од телевизор и од компјутер, и така за вас сезоната е завршена од пред неколку месеца;)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Извини, која година по ред ова го викате? :pos:
Ќути си работи си :) И ние и вие следната година се фокусираме на ПЛ. Вака исто до последно коло ќе биде само што ќе ни ја пуштите вие пошо ние ви ја дадовме коа се боревте со Јунајтед. Се е испланирано уште од сега ми јавија од кладилнициве што ја местеа Сити.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Џабе им е на Јунајтед шо се у чмар правени и имаат секс со судиите,не се спасија!!!!
Сити заслужено!!!!
Додека за Насри,Клиши и Туре ич не ми е криво,во овој свет парите се главен фактор за успех,тоа е исто како да работиш за некоја фирма и да добиеш понуда од друга фирма која ке ги задоволи твоите потреби.Лојалноста во фудбалот е минато.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
NASRI IM GO MAVNA OD CHELO NA FANOVITE NA ARSENAL SO IZJAVAVA :ROFLMAO::ROFLMAO:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
не слушнав што рече, само го фатив крајот кога рече дека ќе славел со фановите на сити :)
Нешто во стил дека никогаш немал овакво нешто искусено, губеле 2-1 успеале да дадат два гола и да ја земат титулата.
Барем јас толку слушнав, звуков на телевизоров ми е страшен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom