Game of Thrones

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Море момчиња сите ја испододадовте Калиси а? Почна у suggestions да ми ја дава. :pos:Да не се мачам да ја барам. Thanks guys. (y)

Ајде уште 2 дена. :vozbud:
Мене не ме прифати.... :(

а убав сум жими мајка :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Толку си убав што мисли дека си Ланистер, затоа не те прифаќа... :icon_lol:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
тој вториот е ,и ги разгледав сликите и коментарите реално делуваат :D
башка фан на арсенал е девојката, за жена ке треба да ја зимам :pos:

Сега ке и пишам,, "Фала на пријателството, ке те носам на кебапи да се осекаш ко кинеска кралица"

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Pregje gledam, Iko i Mac)) na FB adnale nekoja si Emilia Clarke, pa si vikam nekoja nova pichka od forum, oni Kalisi ja adnale :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
И официјално грдоликиот Теон ми е поомразен лик дури и од Џофри. Џон Сноу продолжува со глупостите и клише моментите. Наместо да и' го тури ножот на црвенокосата (без метафори) тој ќе ја шета низ ридовите како пудлица. И не знам дали е до мене, или навистина глумецот за прв пат покажа некаков вид на глума. Добро, поарно нешто, отколку ништо. Друго, особено ми се интересни дешавките во Куарт, па не би било лошо продуцентите да направат еден спин-оф. Емили (на FB ми рече нагалено да ја викам) и нејзиниот лик некако даваат посебен шмек на целата серија токму поради тоа што не се во Вестерос. А Тирион, што да кажам, каква моќ добива секоја сцена веднаш штом ќе се појави во кадар.

И зошто секоја епизода се осеќам како да сум во некој временски парадокс? Како е можно 55 минути мене да ми личат на пет? Pyat Pree да не има замешано прсти?

Шо ќе пиете !? :D
Честитки, ете ти и официјално инфо од Емили. Дорија не е мртва, можеби е изгубена, ама ипак жива. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom