- Член од
- 23 јануари 2012
- Мислења
- 31
- Поени од реакции
- 17
Ме интересира дали некој ке патува од 10-15ти Мај за New York???
Istovo me interesira i mene pa ako nekoja znae neka spodeli.Znam deka e mn kasno za apliciranje , i deka ponudite za rabota se ograniceni ali moze nekoj da mi kaze dali nekoja agencija ima ushte ponudi za work&travel USA . Ako se slushnale ili ste aplicirale neodamna ve molam spodelete .Смешковци
На интервјуто за виза ли мислиш? Тоа оди по азбучен ред, по презимето, ако си на А, Б, В, Г, ќе бидеш меѓу првите, ако си подалеку и така ќе треба да висиш пред амбасада долго време па не верувам дека за 10 мин ќе те прочитаат, така да немаш проблем, а дури и да си прочитан кога ќе стигнеш таму ќе им кажеш и ќе те пуштат пак, само што ќе бидеш меѓу последните, така излегува дека во никој случај не би требало да имаш проблем. Со среќа.дечки ај има некој искуство со каснење, утре полгагам цел ден и некако со брзање ми испаѓа да каснам 10тина минути, незнам шо да прам.
Не ми праеа проблем. Зедов. И не ме праша како се спелува Масачутсес и зашо немам положено менаџмент.
Оние што имаат повеќе. Оние што имаат помалку се поризични, поверојатно е дека ќе бараат ,,бољи живот,,И како е ова со финансиите, кои се во предност, оние што имаат помалку примања, или ? Не сфаќам..
И мене ова ме интересираЌе може ли некој да ми пише за тоа ако се носи лап топ од дома дали треба на Аеродромот во Скопје и во Америка да се пријави дека се носи??
Sigurno nema na aerodromot vo Amerika da pravat problemi i da baraat da se plaka kazna i tn...? I me interesira uste nesto, dali rabotodavecot platata ja isplaka na krajot od mesecot vo kes ili kako...??Ne treba.
Tri pati sum bil na W&T, i sum rabotel 2 godini za kompanija koja pushta deca, i dosea ne sum slushnal nekoj da se pozhali deka mu praele problemi za lap topot. Jas tri pati koga otidov laptopot na ramo go drzev (toj bagash koj ti go dozvoluvaat so sebe, jas laptopot go imav) i nikogash ne mi napravija problem, samo prashuvaa "whats in the bag" ili moza da ti proverat.Sigurno nema na aerodromot vo Amerika da pravat problemi i da baraat da se plaka kazna i tn...? I me interesira uste nesto, dali rabotodavecot platata ja isplaka na krajot od mesecot vo kes ili kako...??