Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јанг нека ја облече нуркачката опрема уште од сега!
Ја има веќе, се припрема цела недела :pos:

Jose Ibarren (agent): "It is clear that MUFC & Gaitan both want each other, it is the natural desire of any young man with ambitions."

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Очекувам Веб во Недела да досуди барем 6 пенала и нашиве плус да дадат уште едно 2-3 гола од игра и да ја заокружиме сезонава.. :D :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Очекувам Веб во Недела да досуди барем 6 пенала и нашиве плус да дадат уште едно 2-3 гола од игра и да ја заокружиме сезонава.. :D :D
Плус тоа и тие некој автогол да си постигнат :)

B

BooBojan

Гостин
Гаитан како што го гледав во Бенфика сезонава плаче за да игра во 4-4-2 формација по страна,го гледав неколку мечеви во кои играше во 4-2-3-1 формација исто по лева страна ама како крило од позадина послабо игра,мене многу ме потсетува на Гигс,и таман мислам дека ке се вклопи одлично во Јунајтед.
А Кагава колку го засакав од тоа како игра во Дортмунд,би било одлично да дојде кај нас да игра зад Руни а овој да биде ептен истурен во напад како пред две сезони(кога испаднавме од Баерн).Ама заедно со него на лева бековска да дојде и Шмелцер,бидејќи е страшен,баш таков ни треба,брз,силен мокен бек кој ке трча како луд,а и одбрана е многу многу квалитетен.Ама мојата желба е едно а идеите на старото друго.
ЕЕЕ се ке дадам за една ваква формација догодина.
------------------------Де Геа-(Линдегард)-(Амос)--
-Рафаел-(Џонс)-Смолинг-(Фердинанд)-Видич-(Еванс)-(Евра)-Шмелцер-
-Тони-Нани-Сколс-Клеверли-Керик-Флеч-Погба-Гигс-Јанг-Парк-Гаитан-
---Кин-Руни-Велбек-Бербата-Кагава-Чико-Овен-
И кога сме кај најголемите желби.Ако ги видам Тони Крос,Левандовски во Јунајтед ќе земам ќе идам на старио ке му го испушам ако треба.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.477
Поени од реакции
7.947
Гаитан како што го гледав во Бенфика сезонава плаче за да игра во 4-4-2 формација по страна,го гледав неколку мечеви во кои играше во 4-2-3-1 формација исто по лева страна ама како крило од позадина послабо игра,мене многу ме потсетува на Гигс,и таман мислам дека ке се вклопи одлично во Јунајтед.
А Кагава колку го засакав од тоа како игра во Дортмунд,би било одлично да дојде кај нас да игра зад Руни а овој да биде ептен истурен во напад како пред две сезони(кога испаднавме од Баерн).Ама заедно со него на лева бековска да дојде и Шмелцер,бидејќи е страшен,баш таков ни треба,брз,силен мокен бек кој ке трча како луд,а и одбрана е многу многу квалитетен.Ама мојата желба е едно а идеите на старото друго.
ЕЕЕ се ке дадам за една ваква формација догодина.
------------------------Де Геа-(Линдегард)-(Амос)--
-Рафаел-(Џонс)-Смолинг-(Фердинанд)-Видич-(Еванс)-(Евра)-Шмелцер-
-Тони-Нани-Сколс-Клеверли-Керик-Флеч-Погба-Гигс-Јанг-Парк-Гаитан-
---Кин-Руни-Велбек-Бербата-Кагава-Чико-Овен-
И кога сме кај најголемите желби.Ако ги видам Тони Крос,Левандовски во Јунајтед ќе земам ќе идам на старио ке му го испушам ако треба.
На Крос не рачунај стариот им го нема меракот на Германците

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496

Ја најдов оваа слика...првите 2 се официјални на Арсенал и Барса за следна сезона, така да овај е сигурно за нас...Вака многу подобро изгледа искрено :)

B

BooBojan

Гостин
На Крос не рачунај стариот им го нема меракот на Германците
Каква сезона игра детето у Баерн тоа е чудо едно,а можам да замислам да дојде кај нас под учителска палка на Рој Кин,Кантона,Гигс,Сколс и Старото има да биде број еден играч.Ама тоа е.
Инаку Германскиот среден ред моментално им е :drk:.Било кој од нив да дојде ке ми биде исполнет меракот!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Каква сезона игра детето у Баерн тоа е чудо едно,а можам да замислам да дојде кај нас под учителска палка на Рој Кин,Кантона,Гигс,Сколс и Старото има да биде број еден играч.Ама тоа е.
Инаку Германскиот среден ред моментално им е :drk:.Било кој од нив да дојде ке ми биде исполнет меракот!
Не верувам Барен да си го дадат и да сака САФ ама и Кагава е многу добар играч кој наверојано ќе го купиме летово

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е ај сите ако не.

Сепак да се сконцентрираме таму кај што сме тенки, нападот не ни е приоритет.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас мислам дека треба да си го купиме Фалкао,Љоренте изигра убаво против нас, Ериксен.....
Впрочем и од Виган им го имам меракот на пола тим.... изиграја против нас тип топ!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Аууу, јас мислам да земеме по три играчи од првите тимови во најјаките лиги... На пример, Буфон, Киелини и Дел Пиеро од Јуве... Кагава, Левандовски и Хумелс од Дортмунд... Роналдо, Ди Марија и Алонсо од Реал... Ако бидеме ние Шампиони нека останат тројца (доколку биде Сити, да ги земеме Агуеро, Коларов и Насри)... И по еден од Вардар и Партизан како шампиони на Македонија и Србија... :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom