Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хахахах :)

Сериозно сега, САФ навистина сакал да го донесе Бејнс, понудил 10 милиони. Пред да ме нападнете и да ми кажете еее само десет како ме, Евертон имаат финансиски проблеми, затоа и Гибсон отиде таму за еден точак

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Хахахах :)

Сериозно сега, САФ навистина сакал да го донесе Бејнс, понудил 10 милиони. Пред да ме нападнете и да ми кажете еее само десет како ме, Евертон имаат финансиски проблеми, затоа и Гибсон отиде таму за еден точак
Лелеелелеллее се возбудив наеднаш,ептеееееен сакам да дојди овој играч во МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕЕЕЕД! :drk:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Што е со иднината со момаков? да не се откажува од фудбалов?:LOL:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што е со иднината со момаков? да не се откажува од фудбалов?:LOL:
Овој уште летоска се откажа, замина на факултет.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 01:11 ---
Just confirmed Alex Ferguson refused the participation of Chicharito in the Olympic Games,Chicharito will not participate in London 2012

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чичарито ќе го има првото слободно лето после 2009, wiiiii

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Гајле ми е каков е дресот, ако има успеси со него... Сепак тоа се фудбалери, а не манекени на модна писта. Сеа ќе речете имиџ мимиџ, али тоа не е најбитното, мислам...
Епа тоа е предноста на Најки, Dri-fit материјалот им е полн погодок. Адидас имаат некои експерименти со Clima-cool, ама не е тоа тоа.

Најки дресовите се лесни кога ќе ги облечеш и Dri-Fit може преку цела утакмица да дава одличен филинг иако се запотиш максимално. Јас бев на тенис со Dri-fit маичка, 3 саати на сонцево и пак се чуствував одлично.

Кај Адидас (Челзи, Ливерпул), јесда се поубави на око и дизајн, премногу тешки се дресовите некако, не би ги избрал нив во ниеден случај.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.476
Поени од реакции
7.947
Епа тоа е предноста на Најки, Dri-fit материјалот им е полн погодок. Адидас имаат некои експерименти со Clima-cool, ама не е тоа тоа.

Најки дресовите се лесни кога ќе ги облечеш и Dri-Fit може преку цела утакмица да дава одличен филинг иако се запотиш максимално. Јас бев на тенис со Dri-fit маичка, 3 саати на сонцево и пак се чуствував одлично.

Кај Адидас (Челзи, Ливерпул), јесда се поубави на око и дизајн, премногу тешки се дресовите некако, не би ги избрал нив во ниеден случај.
Да во право си, ја си порачав дрес од Англија оригинал и играв фудбал со другари околу 4-5 саат и у старт се испотив горниот дел главата вода ми беше а на дресот и трупот ништо не осетив.Не се толку лоши можеле V-то да го тргнат да направат нешто друго ама ај

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да во право си, ја си порачав дрес од Англија оригинал и играв фудбал со другари околу 4-5 саат и у старт се испотив горниот дел главата вода ми беше а на дресот и трупот ништо не осетив.Не се толку лоши можеле V-то да го тргнат да направат нешто друго ама ај
Мислам дека V-то е заради комфор на играчите, поубаво е така отколку позатворени да бидат. :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е не е баш респект за ова! Замисли татко ти да стави клуб на место пред тебе! Ова може да го направи некоја жална личност што незнае за семејна љубов:confused:
Другар навивачки банер е, нормално дека во жарот на навивањето е да се направи што поинтересен банер за да се искаже љубовта кон клубот, таман работа дека навистина е вака :)

Kajgana Shop

На врв Bottom