Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Земајте го побрзо ГаЈтан,пошо наводно и Интер биле заинтересирани за него :eek:
Многу исфорсиран играч...
Слободно нека го зимаат, ќе ни направат услуга можда...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немам некое којзнае какво мислење за Гаитан ама да бидеш најдобар асистент во ЛШ (додека беше Бенфика во ЛШ) во конкуренција на Озил, Меси, Роналдо, Иниеста, Чави, Фабрегас не е мала работа :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Беспотребно креваш тензија на фан групата МУСЦ околу Кагава... :confused:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Слободно нека го зимаат, ќе ни направат услуга можда...
Преддоговор имал со САФ,така да кај вас ќе дојде најверојатно,а и португалците ќе му стаат цена 25+ милиони.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Преддоговор имал со САФ,така да кај вас ќе дојде најверојатно,а и португалците ќе му стаат цена 25+ милиони.
Како и Снајдер, Озил, Санчез и Бензема...:свиркам: Преддоговор :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
На крај и без гајтанот ќе останиме :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Луѓе ќе дојде Гаитан, сакале или не. Близнакот веќе се пакува за на позајмица во Португалија, го немаше ни по клупа ни по стартни состави, леваци ни фалат, се се совпаѓа. :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Гаитан има најдобар центаршут од сите леваци во ЛШ, не е глуп и не е неинтелигентен, ќе може да се снајде мислам. А Кагава ја забрзува играта како акцелераторот во Церн. A штом му е мерак толку да игра во Англија, несомнено ќе се снајде.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
За Гаитан сум тотално сигурен дека дечково ке се изгуби во големи натпревари како што направи против Челзи ако зимаме барем да земеме играч кој е плеј или деструктивец кои вреди да се дадат пари и би биле засилувања кои би му помогнале на тимот во освојување на титули.
Јасно дека треба и да таленти да се зимаат али во моментот очајно ни треба квалитетен и плеј и деструктивец ај за деструктивец ке се снајдеме али плеј итно 2 години се крпиме може и подолго али јасно е дека секоја години ривалите ке се засилуват и ке стануваат се подобри и подобри да не зборам за Барса и Реал сите знаеме што ке ни се деси ако играме против нив со ваква средина.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Значи неможе да зборувате дека некој играч нема да се снајде во Манчестер а сеуште не пристигнал на олд трафорд.. ПОчекајте малце да видите како ќе с епокаже па тогас пресудувајте дали го бива или не!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Незнам што ви е филмот што толку го ругате Гаитан, стварно незнам, му немате изгледано ни еден натпревар а вие го прогласивте за пропаднат трансфер ако воопшто се случи. Од кај вие знаете дека ќе се изгубел во големи натпревари или нешто, чекајте прво да потпише да изигра некој меч и после ќе видиме дали ќе биде така или не. Јас не викам дека ќе стане клучен играч или нешто али вие го осудивте а тој не ни потпишал. Доколку дојде Гаитан ќе биде супер би играл ко лево крило и по потреба во средината. Како леви крила ќе ги имаме Јанг и Гаитан и Гигс кој ќе има поднамалена минутажа додека како десни крила ќе ги имаме Валенсија и Нани и Парк исто со намалена минутажа ко Гигс. Со вакви крила топ ќе бидеме незнам што се буните. Ако Ферги мисли дека Гаитан е довоблно добар за Јунајтед мене тоа ми е доволно. Исто добро би дошол и Хави Гарсија од Бенфика, дечкото откако премина од Реал таму стана многу добар играч и одлично игра, голем плус е што може да игра и како штопер. Јас би бил задоволен искрено со Хави Гарсија. На Фабио ќе му биде погодена средината во Бенфика и се надевам дека ќе се врати по позајмицата спремен за прв тим. Бебе исто така може да биде пратен на позајмица во Бенфика или продаден.

Во врска со Кагава за кој шпекулациите се големи во последно време и тој добро би дошол искрено има се што е потребно за да успее во Јунајтед, плус ако го земеме за толку мала сума на пари ќе биде премија. Со Кагава добиваме добар играч но клубот исто така добива и голема продажба на дресови во Азија што е многу битно, нешто слично ко со Парк да се надеваме дека ако дојде ќе биде ко Парк.

Во врска со Хазард незнам искрено што да мислам за дечкото има преку 100 изјави и секоја му е дека Јунајтед, Сити, Реал, Барса, Ливерпул, Тотенхем, Милан, Интер, Јувентус се одлични тимови и дека би играл за нив.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Се согласувам со IcoNik не може да се зборува за играч кој уште не потпишал за нас дека ќе се изгубел во големи натпревари дека ,ќе бил пропаднат трансфер и не знам што друго еве ако дојде може следната година во мај да кажете дали е добар трансфер или пак е пропаднат трансфер :)

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.542
Поени од реакции
3.586
Незнам што ви е филмот што толку го ругате Гаитан, стварно незнам, му немате изгледано ни еден натпревар а вие го прогласивте за пропаднат трансфер ако воопшто се случи. Од кај вие знаете дека ќе се изгубел во големи натпревари или нешто, чекајте прво да потпише да изигра некој меч и после ќе видиме дали ќе биде така или не. Јас не викам дека ќе стане клучен играч или нешто али вие го осудивте а тој не ни потпишал. Доколку дојде Гаитан ќе биде супер би играл ко лево крило и по потреба во средината. Како леви крила ќе ги имаме Јанг и Гаитан и Гигс кој ќе има поднамалена минутажа додека како десни крила ќе ги имаме Валенсија и Нани и Парк исто со намалена минутажа ко Гигс. Со вакви крила топ ќе бидеме незнам што се буните. Ако Ферги мисли дека Гаитан е довоблно добар за Јунајтед мене тоа ми е доволно. Исто добро би дошол и Хави Гарсија од Бенфика, дечкото откако премина од Реал таму стана многу добар играч и одлично игра, голем плус е што може да игра и како штопер. Јас би бил задоволен искрено со Хави Гарсија. На Фабио ќе му биде погодена средината во Бенфика и се надевам дека ќе се врати по позајмицата спремен за прв тим. Бебе исто така може да биде пратен на позајмица во Бенфика или продаден.

Во врска со Кагава за кој шпекулациите се големи во последно време и тој добро би дошол искрено има се што е потребно за да успее во Јунајтед, плус ако го земеме за толку мала сума на пари ќе биде премија. Со Кагава добиваме добар играч но клубот исто така добива и голема продажба на дресови во Азија што е многу битно, нешто слично ко со Парк да се надеваме дека ако дојде ќе биде ко Парк.

Во врска со Хазард незнам искрено што да мислам за дечкото има преку 100 изјави и секоја му е дека Јунајтед, Сити, Реал, Барса, Ливерпул, Тотенхем, Милан, Интер, Јувентус се одлични тимови и дека би играл за нив.

Работата е што изгледа Парк си оде , според мене кагава , модрич и бејнс би биле доста
--- надополнето: 9 мај 2012 во 13:43 ---
може и гаитан , иначе за овие дресовите според мене се супер а и нема врска тоа , нашите нека играт убаво па за дресови да не не интересира :)

Kajgana Shop

На врв Bottom