Kindle

• Креатор на темата Креатор на темата Srcee
  • Време на започнување Време на започнување
Ah, тапа. Премалку се застапени овие кај нас или така ми се чини, пред стотици години видов на плажа некој од постарите верзии, и читливоста беше неверојатна. Затоа си велам, шо друго е битно.. Овој новиот колку фаќа, 100 евра и нагоре? Скупо ми е.
“Новиот“ најефтин (без тачови мачови) е 79 долара (со некои рекламчиња у мени) или 109 (без реклами). Али да дојде до овде - 6200 (денари) фаќа.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
“Новиот“ најефтин (без тачови мачови) е 79 долара (со некои рекламчиња у мени) или 109 (без реклами). Али да дојде до овде - 6200 (денари) фаќа.
Toј од 79$ не се испорачува за Македонија, барем така беше пред два месеци.

Toј од 79$ не се испорачува за Македонија, барем така беше пред два месеци.
не се испорачува. тачно. али моеш преку македонски филмски посредници да завршиш работа али пак 6000+ не ти бега

Јас не читам многу вакви (не дека не сакам, немам толку време :pos:), ама знам дека ќе има доста заинтересирани... Мислам дека од сите има .mobi верзија.
http://www.itsoright.com/herman/Top 100 Science Fiction and Fantasy Books (Voted by NPR)/

Јас се извинувам што сум алчна ама дан ти се наоѓа вакво исто, само од друг жанр?

Бтв, киндлов е најбоље нешто за кое имам дадено пари у животов.

Јас се извинувам што сум алчна ама дан ти се наоѓа вакво исто, само од друг жанр?

Бтв, киндлов е најбоље нешто за кое имам дадено пари у животов.
Не, ова беше случајно после манијачење на twitter :pos:
--- надополнето: 11 мај 2012 во 18:10 ---
Еве ти free Kindle popular classics... не знам колку работи :)

Планирам да купам киндл главно за читање на медицински учебници, ама дали некој знае каде можам да ги најдам во формат за киндл.

P:S: Во Романија да се купи киндлот од продавница е околу 6.700 денари.

Планирам да купам киндл главно за читање на медицински учебници, ама дали некој знае каде можам да ги најдам во формат за киндл.

P:S: Во Романија да се купи киндлот од продавница е околу 6.700 денари.

За такви работи најдобро размисли за Kindle DX.

Не, ова беше случајно после манијачење на twitter :pos:
--- надополнето: May 11, 2012 4:10 PM ---
Еве ти free Kindle popular classics... не знам колку работи :)

А линк?

Инсталирав Kindle na иПад, ако имате некоја книга на македонски или српски пратете ми ПП да ви дам мејл или фб да ми пратите.

Еве овде има 500+ наслови за киндл на хрватски јазик, за оние што им е полесно да читаат на српски/хрватски отколку на англиски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom