Ќе излезе плачење за ништо. Момичето живо и здраво. А што да речам јас, морав да претрпам тежок стрес со убивањето на Дрого. Мислам, ова вашево е мачкина кашлица, по лекари ме носеа. Тешки моменти беа тоа.Ако е жива ве частам!
Да ве разберам за Калисито ако и се случи нешто. Ама ова ноу веј. Башка мене сега ми следат тешки моменти, Сноу оставен онаму сам среде снегови со онаа што му се пушта.Брат не е таа, оваа е:
Прегледај го приврзокот 43035
She's alive, it's a miracle!!!
--- надополнето: 7 мај 2012 во 23:16 ---
Ти да си збориш за себе. Стресови тргаме тука...
Како си се намести. Таман навремеШо ќе пиете !?
Имаше лезбејска сцена со Калиси, како може да заборавиме?Кај ја приметивте баш неа бре мајке му. Во две сцени дали ја имало. Ај ќе преболите, големи сте вие.
Хејнекен.Шо ќе пиете !?
За Сноу мислам нема што да се секираш, дури не остане сам со оној дебелиотДа ве разберам за Калисито ако и се случи нешто. Ама ова ноу веј. Башка мене сега ми следат тешки моменти, Сноу оставен онаму сам среде снегови со онаа што му се пушта.
Во тоа ли бил штосот.Имаше лезбејска сцена со Калиси, како може да заборавиме?
Ццц, ова ти се вика глатка инсинуација за геј активности.Хејнекен.
За Сноу мислам нема што да се секираш, дури не остане сам со оној дебелиот
Enjoy his face until you canНе не, валда од Валкири ми е познат.
Култна. Култна сценаИмаше лезбејска сцена со Калиси, како може да заборавиме?
Такви мислења прочитав и на Westeros форумот, но до сега таа нема ништо врска со приказната...Па јас мислам дека Ros е измислена да ги замени Chataya и Alayaya, како ликови се ептен маргинални а нивната инволвираност во приказната е лесно пренослива на еден лик - Ros.
Ros менаџира со бродел, истото како и Chataya (или оваа беше газдарица, не ми текнува). Како и да е, многу слична тема разглабаат двата лика, затоа и се посомневав на тоа. Одпрвин мислев дека Alayaya е онаа црната курва што беше "подарок" за роденденот на Joffrey, но сега мислам дека е исто измислен неименуван лик, инаку би и го спомнале името.Такви мислења прочитав и на Westeros форумот, но до сега таа нема ништо врска со приказната...