Game of Thrones

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ако е жива ве частам!
Ќе излезе плачење за ништо. Момичето живо и здраво. А што да речам јас, морав да претрпам тежок стрес со убивањето на Дрого. Мислам, ова вашево е мачкина кашлица, по лекари ме носеа. Тешки моменти беа тоа.:cenzura:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Не кревајте паника, таа Snow шо го ложеше е исто така добра, ама не пискате по неа толку. :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Брат не е таа, оваа е:
Прегледај го приврзокот 43035

She's alive, it's a miracle!!! :vozbud:
--- надополнето: 7 мај 2012 во 23:16 ---

Ти да си збориш за себе. Стресови тргаме тука... :)
Да ве разберам за Калисито ако и се случи нешто. Ама ова ноу веј. Башка мене сега ми следат тешки моменти, Сноу оставен онаму сам среде снегови со онаа што му се пушта.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 23:20 ---
Шо ќе пиете !? :D
Како си се намести. Таман навреме:D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Кај ја приметивте баш неа бре мајке му. Во две сцени дали ја имало. Ај ќе преболите, големи сте вие.
Имаше лезбејска сцена со Калиси, како може да заборавиме? :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Шо ќе пиете !? :D
Хејнекен. :)

Да ве разберам за Калисито ако и се случи нешто. Ама ова ноу веј. Башка мене сега ми следат тешки моменти, Сноу оставен онаму сам среде снегови со онаа што му се пушта.
За Сноу мислам нема што да се секираш, дури не остане сам со оној дебелиот :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Имаше лезбејска сцена со Калиси, како може да заборавиме? :pos:
Во тоа ли бил штосот.:pos:
--- надополнето: 7 мај 2012 во 23:22 ---
Хејнекен. :)

За Сноу мислам нема што да се секираш, дури не остане сам со оној дебелиот :pos:
Ццц, ова ти се вика глатка инсинуација за геј активности.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Па јас мислам дека Ros е измислена да ги замени Chataya и Alayaya, како ликови се ептен маргинални а нивната инволвираност во приказната е лесно пренослива на еден лик - Ros.
Такви мислења прочитав и на Westeros форумот, но до сега таа нема ништо врска со приказната...

Инаку, во оваа епизода супер ми беше кога Roose рече: " I'll send my bastard to deal with him. " Значи приказната со " Reek " ќе постои. :D

Многу слобода си зедоа НВО со додавање на сцени... Цела приказна со Danny е измислена од нив. Ама сепак, добро е. Нејзината приказна во АСоК беше многу досадна....вака поинтересно е. :P

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Кога сме кај Калиси...

Код:
http://www.facebook.com/msemiliaclarke
Ајде таму, кликајте на Add friend, F5, F5, само пазете да не ги скршите звучките :pos:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Такви мислења прочитав и на Westeros форумот, но до сега таа нема ништо врска со приказната...
Ros менаџира со бродел, истото како и Chataya (или оваа беше газдарица, не ми текнува). Како и да е, многу слична тема разглабаат двата лика, затоа и се посомневав на тоа. Одпрвин мислев дека Alayaya е онаа црната курва што беше "подарок" за роденденот на Joffrey, но сега мислам дека е исто измислен неименуван лик, инаку би и го спомнале името.

Дали понатаму ќе и дадат некоја улога од овие две маргинални карактери кои горе ги спомнав, останува да видиме. Но едно е јасно, Ros е измислена да може полесно да се прикаже Littlefinger, неговиоте мотиви и карактер, пошто нели во книгите е екстремно таинствен. Па ете ја искористија и за доловување на злобата на Joffrey, според мене најнепотребната сцена од сите 6 епизоди до овој момент. Зар не сме доволно убедени дека Joffrey е крвник?

Kajgana Shop

На врв Bottom