koskar
Џон Клиз
- Член од
- 27 август 2005
- Мислења
- 566
- Поени од реакции
- 360
ВРВ! ми требаше време да сконтам што пишува.... брао!Мисед кал е
се извинуем на офтопикот
ВРВ! ми требаше време да сконтам што пишува.... брао!Мисед кал е
Зачисти го кешот од твојот прелистувач и ќе ти проработи.Изгледа ни серверов не им чини ама ај... нит со хром не бива.
Site Not Published
Site Not Published
The site you are looking for has not been published
Пишува дека е Neoficijalen online stream na A1on. Вака нит концесии ќе плаќаат нит бутур ниту пак некој ќе може да ги сруши на стариот начин. Добро им текнало.http://www.livestream.com/a1on, еве го стримот само незнам колку е релевантен, бидејќи го немаат поставено на нивната страна.
Ниту пак некој ќе ги гледа.Пишува дека е Neoficijalen online stream na A1on. Вака нит концесии ќе плаќаат нит бутур ниту пак некој ќе може да ги сруши на стариот начин. Добро им текнало.
Не биди сигурен. Веќе се се префрла на интернет, па и телевизиите.Ниту пак некој ќе ги гледа.
Јас ги гледамНиту пак некој ќе ги гледа.
Абе за кој изморени селани збориш? Никој веќе не фаќа со обична антена. Сите се на кабловска, а кабловските нудат интернет...колкав е процентон во селските подрачја каде селаните изморени од работа и АКО И ИМААТ ИНТЕРНЕТ седнат и гледаат А1 преку интернет.Перењето мозоци што го правеше А1 имаше успех само преку ''нормален тв прием''......Тоа е само време минато за А1 никогаш нема да ја вратат истата популарност која ја имаа со оваа интернет верзија