Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Што има квалитетно да разговарам со вас? :icon_mrgr:
Исти сте мајке му да ја распалим и на фб и на кајгана и во живо...
Си вртите математиката како шо сакате со титули,демек и оваа година имате ПОУСПЕШНА СЕЗОНА ха ха сте освоиле ТЕГЛА,навивате за Ман.Сити!Сеа за сеа то.. па за понатаму ќе видиме.
И што да разговарам јас квалитетно со вас кога не можи да зборни,одма станувате напнати одма со некој провокации и сл.
Па шо вебам сите бе ќе се дупам шо сакам ќе прам :icon_mrgr:
Охоооо, колку сум лабав, да ти кажам и јас исто. Чисто пополнувам време, во доцните часови, и така само на прстите од една рака се оние кои можат да се набројат за квалитетна дискусија и оние кои се за мајтап.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Па и јас, не дека нешто се трескам од земја ама најискрено многу помило ќе ми биде да земе титула тим со традиција отколку овие вештачкиве вчера што се испилија.
ама па и нема да биде фер што Сити ги тепа Јунајтед дома/гости и да не ја освои годинава титулата.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
ама па и нема да биде фер што Сити ги тепа Јунајтед дома/гости и да не ја освои годинава титулата.
Победија два пати со Јунајтед ама и направија низа киксови кои беа непромислени. Сега се во пол позиција за титула ама некако претчувствувам дека Њукасл ќе им ја скрои судбината.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Победија два пати со Јунајтед ама и направија низа киксови кои беа непромислени. Сега се во пол позиција за титула ама некако претчувствувам дека Њукасл ќе им ја скрои судбината.
абе киксовите се случија додека не играше Агуеро најважниот играч на Сити, но еве од ко се врати заедно со Тевез растураат повторно Сити, и мислам дека Њукасл нема шанси да му запни на Сити. патем, што мислиш за Сабота во финале Челзи - Ливерпул во ФА Купот.. ?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
абе киксовите се случија додека не играше Агуеро најважниот играч на Сити, но еве од ко се врати заедно со Тевез растураат повторно Сити, и мислам дека Њукасл нема шанси да му запни на Сити. патем, што мислиш за Сабота во финале Челзи - Ливерпул во ФА Купот.. ?
За ФА купот, би го поддржал Челзи ама имаат лоша традиција со Ливерпул особено во елиминациски (куп) натпреварувања. Тој факт не им оди во прилог па ќе видиме како ќе одиграат против традицијата. Се е можно:)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Па и јас, не дека нешто се трескам од земја ама најискрено многу помило ќе ми биде да земе титула тим со традиција отколку овие вештачкиве вчера што се испилија.
Од кај па тоа дека се вештачки и вчера се испилиле?
Не дека нешто ги бранам, и јас не ги сакам многу многу, ама ако алудираш дека се вештачки ради парите грешка си, тогаш по таа логика и Челски се вештачки тим. Сити е многу постар тим од некои познати тимови во Англија, имаат и титули и ФА Купови, еден КПК, така да не се толку вештачки колку што ти мислиш.

ПС
И да, гарантирам дека нема да тепаат на Ст. Џејмс Парк во недела. :)

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Њукасл се неверојатни сезонава..Секоја чест како играат! :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.736
Поени од реакции
43.860
Според мене кој и да освои од Јунајтед/Сити ќе биде заслужено.. Едноставно е, беа далеку подобри од конкурентите и имат повеќе од 80 поени.. Јунајтед имаа шанса да освојат 94 поени додека не го спомнав тоа на темава, па ги зареков.. Но како и да е, остварија многу победи, го имаа 8 во низа.. Клин шитс имаат најмногу ако не се лажам.. Имат дадено и многу голови.. Така да не гледам зошто не заслужуваат да земат титула.. А на Сити оваа им е најдобра сезона во историјата.. На домашен терен се одлични, најверојатно ќе го израмнат рекордт на Јунајтед и Челзи од 18 победи и 1 нерешена.. И тоа е тоа..

Ќе биде интересно на Сент Џејмс Парк или како и да се вика сеа (за мене секогаш ќе биде СЏП) во Недела.. Тоа е сигурно..

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Од кај па тоа дека се вештачки и вчера се испилиле?
Не дека нешто ги бранам, и јас не ги сакам многу многу, ама ако алудираш дека се вештачки ради парите грешка си, тогаш по таа логика и Челски се вештачки тим. Сити е многу постар тим од некои познати тимови во Англија, имаат и титули и ФА Купови, еден КПК, така да не се толку вештачки колку што ти мислиш.

ПС
И да, гарантирам дека нема да тепаат на Ст. Џејмс Парк во недела. :)
Стар тим се, точно е тоа. Вештачки се во смисол што од тим на средина на табела и борба за опстанок, со милијарда потрошени евра одеднаш стануваат бренд во Англија. Мене тоа не ми се допаѓа.
Што се однесува до Челзи, тие беа тим за респект и пред Абрамович (3-6 место на табела отприлика) а тој со неговите пари ги крена само едно скалило погоре. Челзи го следам од времето на Торе Андре Фло, Ѕола, Вајс, Петреску, Појет итн и никогаш не бил на исто ниво со Сити за да се стават во ист кош. Кај Сити муабетот е друг, кај нив парите направија да скокнат одеднаш десетици скалила, затоа и не ги почитувам како клуб.
Бидејќи најмногу следам Калчо еве пример од таму. Друго е некој милијардер да ја купи Рома, која главно е во врвот на табелата и со тоа Рома да отиде скалило погоре што се однесува до квалитетот, а друго е Киево на пример, одеднаш да стане италијански бренд.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Стар тим се, точно е тоа. Вештачки се во смисол што од тим на средина на табела и борба за опстанок, со милијарда потрошени евра одеднаш стануваат бренд во Англија. Мене тоа не ми се допаѓа.
Што се однесува до Челзи, тие беа тим за респект и пред Абрамович (3-6 место на табела отприлика) а тој со неговите пари ги крена само едно скалило погоре. Челзи го следам од времето на Торе Андре Фло, Ѕола, Вајс, Петреску, Појет итн и никогаш не бил на исто ниво со Сити за да се стават во ист кош. Кај Сити муабетот е друг, кај нив парите направија да скокнат одеднаш десетици скалила, затоа и не ги почитувам како клуб.
Бидејќи најмногу следам Калчо еве пример од таму. Друго е некој милијардер да ја купи Рома, која главно е во врвот на табелата и со тоа Рома да отиде скалило погоре што се однесува до квалитетот, а друго е Киево на пример, одеднаш да стане италијански бренд.
Киево увек биле БРЕНД во италија...не за џабе ги викаат летечи магариња :D
иначе шала на страна и сити да освои ке биде заслушено...играат доста добро во англија сезонава башка на 2 пати ги победија јунајтед.... :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Според мене кој и да освои од Јунајтед/Сити ќе биде заслужено.. Едноставно е, беа далеку подобри од конкурентите и имат повеќе од 80 поени.. Јунајтед имаа шанса да освојат 94 поени додека не го спомнав тоа на темава, па ги зареков.. Но како и да е, остварија многу победи, го имаа 8 во низа.. Клин шитс имаат најмногу ако не се лажам.. Имат дадено и многу голови.. Така да не гледам зошто не заслужуваат да земат титула.. А на Сити оваа им е најдобра сезона во историјата.. На домашен терен се одлични, најверојатно ќе го израмнат рекордт на Јунајтед и Челзи од 18 победи и 1 нерешена.. И тоа е тоа..

Ќе биде интересно на Сент Џејмс Парк или како и да се вика сеа (за мене секогаш ќе биде СЏП) во Недела.. Тоа е сигурно..
Затоа што ги изгубија и 2-та меча со градскиот ривал и беа понижени со вкупно 7 парчиња.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Затоа што ги изгубија и 2-та меча со градскиот ривал и беа понижени со вкупно 7 парчиња.
Леле ај што зборуваш.
Значи по твоја логика најбитно е да се земат дерби мечевите а преостанатите утакмици не се важни.
Ако беше за така немаше да има 38 кола,туку ќе имаше само две утакмици.
Како тоа не заслужуваме да земиме титула кога имаме исто поени со НАФТАШКИОТ ТИМ? :eek:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.736
Поени од реакции
43.860
Aко не си знаел во текот на сезоната има уште 36 меча... Не е ова ЛШ Финале, па ако загубиш да ја загубиш и титулата.. Да е до мене, Челзи секоја сезона по 2 пати нека тепа со Манчестер, ама Манчестер нека е Шампион, а Челзи нека си седи под Њукасл.. (Челзи го спомнав пошто ти си за Челзи...иначе истото важи и за Сити...)

Едино што едниот беше дуел во 36то коло и меч за првото место.. Заради ова можда Сити малце повеќе заслужиле да ја освојат.. Ама и Јунајтед ако освои ќе биде ЗАСЛУЖЕНО.. На кој не му е јасно....и немора да му е....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom