Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кола да го згази, да го цртаат со креда на асфалт!
Се активира темата. Еве повеќе инфо.Може некој линк да најде од некоја поасална страна? Барам на гоогле/јакоо/бинг нјус никаде нема вакво нешто.
Јас се радувам на продолжение на LOST исто како што се радувам на Die Hard петката...^Иако за се си во право, јас сепак со нетрпение ќе ја чекам доколку се враќа.
Јас се радувам на продолжение на LOST исто како што се радувам на Die Hard петката...
Не зезај, длабоко е удолу... замисли нова тура ликови, како во Final Destination 5, на нова локација, сите знаеме дека се мртви, само они не знаат. Или приказна за афтерлајфот во која Ката наша една недела е со Џејк, кога овој не е забраден, а другата е со Сојер. Башка афтерлајфот е вечен и никако не може да заврши... Дури и да мислам на ова ме боли... Среќа што нема да се деси.Онака хипотетички, што имаш да изгубиш? Крајот по некоја логика ти ја расипа цела серија, одтаму расипана, за тебе може само нагоре да иде. Tреба да пwачат задоволните..
Мада нема ионака да се деси.