LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Да не ти се верува, ама морам да кажам дека би ми било мило да ја гледам повторно серијава, нека ја продолжат ајде да видиме.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Кола да го згази, да го цртаат со креда на асфалт!
Ќе ја врател серијата, откако се загуби во неа како Чарли кога беше на дроги. Како ќе ја врати? Бен е ангажиран во Person of Interest, Хуго во Alcatraz. И која е поентата да гледам серија во која знам дека сите се мртви. Море шлепер да го згази, не кола. Сканија од поголемите.

Не за џабе добар ремет му удри екипата на GoT кога го начекаа на конференција во Сан Диего. Кога еден од продуцентите на GoT беше запрашан да каже некој спојлер од следните сезони, овој му го плесна у фаца: It's a dream, they are all dead!

Го мразам човеков, од дно на душа го мразам.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
^Иако за се си во право, јас сепак со нетрпение ќе ја чекам доколку се враќа.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Не се враќа, барем не под палката на Линделоф и Кјуз. Изјавата е криптична поради тоа што Линделоф сака да се крева галама поради ништо, иако изјавува дека тој не би бил вклучен во ваквиот евентуален проект. Што сака да каже? Што значи ова? Каде значи ова? Дали ќе воведат нови броеви? Дали ќе испадне дека лимбото е колективен сон, а уствари сите се се' уште на островот? Паметен начин за билдање публицитет за претстојните Prometheus и Star Trek.

Единствено може да видиме повторно нешто ново од Lost ако ABC одлучи така, бидејќи тие ги имаат правата и можат да прават што сакаат со нив. На пример, спин-оф за мистериозниот живот на Лапидус. Или пак ако Hustler направи нешто во стилот на This Ain't Lost XXX.

This time, we don't have to go back. We don't have to go baAAack!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Jack: I don't want to go back!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Тресе лепотанов, никој не му се враќа. И кучето нема да му се врати.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Може некој линк да најде од некоја поасална страна? Барам на гоогле/јакоо/бинг нјус никаде нема вакво нешто.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
^Иако за се си во право, јас сепак со нетрпение ќе ја чекам доколку се враќа.
Јас се радувам на продолжение на LOST исто како што се радувам на Die Hard петката...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Јас се радувам на продолжение на LOST исто како што се радувам на Die Hard петката...
Онака хипотетички, што имаш да изгубиш? Крајот по некоја логика ти ја расипа цела серија, одтаму расипана, за тебе може само нагоре да иде. Tреба да пwачат задоволните..

Мада нема ионака да се деси.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Онака хипотетички, што имаш да изгубиш? Крајот по некоја логика ти ја расипа цела серија, одтаму расипана, за тебе може само нагоре да иде. Tреба да пwачат задоволните..

Мада нема ионака да се деси.
Не зезај, длабоко е удолу... замисли нова тура ликови, како во Final Destination 5, на нова локација, сите знаеме дека се мртви, само они не знаат. Или приказна за афтерлајфот во која Ката наша една недела е со Џејк, кога овој не е забраден, а другата е со Сојер. Башка афтерлајфот е вечен и никако не може да заврши... Дури и да мислам на ова ме боли... Среќа што нема да се деси.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ti ili od ogromniot hejt ne se kontrolirash shto pishuvash, ili navistina ne si go razbral krajot, ama vistina ovoj pat, ne vo stil na toa koga se zafrkavame so bene.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Што имаше да се разбере?

Kajgana Shop

На врв Bottom