Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.151
Во случај да киксне Наполи, мислам дека Интер во тој случај би играле нормално на овој натпревар, би се бореле до крај за ЛШ. Со победа на Наполи, Интер 99% ќе изгуби од Милан.
Наполи и да киксне, во последно коло ќе ги згази дома Сиена, нема сигурно Сиена пред тие ватрени навивачи да го дава својот максимум, а и да го дадат, Наполи на крајот од сезоната влегоа во супер форма и гарант ќе тепаат во тој натпревар, поквалитетни се, имаат далеку поголема желба за триумф и тоа е тоа.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
isto ko so gi unisti lece (y)
Да примеше Јуве гол од некоја акција, или да беа послаб противник, ке ве разберам
ама голот со Лече падна од глупа грешка шо се случва еднаш на 10 години, и вие се надевате дека Каљари ке земел бод:facepalm: Очеквате Буфон пак да ја згреши или како?

Ако е сигурно дека Интер - Милан ке биди 2, не разбирам зошто Каљари - Јувентус е потешка утакмица?o_O

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Да примеше Јуве гол од некоја акција, или да беа послаб противник, ке ве разберам
ама голот со Лече падна од глупа грешка шо се случва еднаш на 10 години, и вие се надевате дека Каљари ке земел бод:facepalm: Очеквате Буфон пак да ја згреши или како?

Ако е сигурно дека Интер - Милан ке биди 2, не разбирам зошто Каљари - Јувентус е потешка утакмица?o_O
poso juve ima 15 nereseni utakmici??? :)
--- надополнето: 3 мај 2012 во 19:48 ---
Не, исто како што ја уништи Фиорентина, Рома, Новара.
ili ko so gi unisti katanija kievo bolonja genova...i ko so gi unistija doma koga igraa so kaljari ;)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
poso juve ima 15 nereseni utakmici??? :)
--- надополнето: 3 мај 2012 во 19:48 ---

ili ko so gi unisti katanija kievo bolonja genova...i ko so gi unistija doma koga igraa so kaljari ;)
Значи Каљари ќе загуби затоа што има 14 порази? Јебем ти глупа логика !

Запна еј, дај олади малку ..
Ќе ги снајде истото што ги снајде и на Наполи, Палермо, Фиорентина, Лацио, Рома, Новара,

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Значи Каљари ќе загуби затоа што има 14 порази? Јебем ти глупа логика !

Запна еј, дај олади малку ..
Ќе ги снајде истото што ги снајде и на Наполи, Палермо, Фиорентина, Лацио, Рома, Новара,
prvo procitaj cel muabet pred da komentiras neso... ;)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не викам не, можно е Јуве до крајот да киксне и титулата да остане во Милано. Само, објасни ми ја логиката на тоа мечот на Милан со Интер веќе да е добиен (Новара е апла добиен, тој меч не го ни спомнувам) а Јуве да треба да пролее пот за да ги добие мечевите со Каљари и Аталанта а во исто време на трите екипи бодовите не им требаат.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.590
Поени од реакции
17.431
Онај Љаич е најголемата будала во Серија А.

Со кое право бе му вели на Делио Роси ' Ти си по ретардиран од твојот хендикепиран син' ?
Требаше да го остат глата да му ја искрши

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135

Со кое право бе му вели на Делио Роси ' Ти си по ретардиран од твојот хендикепиран син' ?
Тоа го рекол?:facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

И за идиотов доаѓаа фанови од Фиорентина да не провоцираат во наш фан клуб демек ни украле „играчиште“ :pos: Типичен reject.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom