- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
isto ko so gi unisti leceJуве ке ги уништи Каљари а Милан нека кршат глава што сакаат нека прават со Шинтер.
isto ko so gi unisti leceJуве ке ги уништи Каљари а Милан нека кршат глава што сакаат нека прават со Шинтер.
Не, исто како што ја уништи Фиорентина, Рома, Новара.isto ko so gi unisti lece
Наполи и да киксне, во последно коло ќе ги згази дома Сиена, нема сигурно Сиена пред тие ватрени навивачи да го дава својот максимум, а и да го дадат, Наполи на крајот од сезоната влегоа во супер форма и гарант ќе тепаат во тој натпревар, поквалитетни се, имаат далеку поголема желба за триумф и тоа е тоа.Во случај да киксне Наполи, мислам дека Интер во тој случај би играле нормално на овој натпревар, би се бореле до крај за ЛШ. Со победа на Наполи, Интер 99% ќе изгуби од Милан.
Да примеше Јуве гол од некоја акција, или да беа послаб противник, ке ве разберамisto ko so gi unisti lece
poso juve ima 15 nereseni utakmici???Да примеше Јуве гол од некоја акција, или да беа послаб противник, ке ве разберам
ама голот со Лече падна од глупа грешка шо се случва еднаш на 10 години, и вие се надевате дека Каљари ке земел бод Очеквате Буфон пак да ја згреши или како?
Ако е сигурно дека Интер - Милан ке биди 2, не разбирам зошто Каљари - Јувентус е потешка утакмица?
ili ko so gi unisti katanija kievo bolonja genova...i ko so gi unistija doma koga igraa so kaljariНе, исто како што ја уништи Фиорентина, Рома, Новара.
Од ко видоја дека имат шанси за скудето, 8 победи и 1 нерешена, во форма сеposo juve ima 15 nereseni utakmici???
--- надополнето: 3 мај 2012 во 19:48 ---
Значи Каљари ќе загуби затоа што има 14 порази? Јебем ти глупа логика !poso juve ima 15 nereseni utakmici???
--- надополнето: 3 мај 2012 во 19:48 ---
ili ko so gi unisti katanija kievo bolonja genova...i ko so gi unistija doma koga igraa so kaljari
prvo procitaj cel muabet pred da komentiras neso...Значи Каљари ќе загуби затоа што има 14 порази? Јебем ти глупа логика !
Запна еј, дај олади малку ..
Ќе ги снајде истото што ги снајде и на Наполи, Палермо, Фиорентина, Лацио, Рома, Новара,
Не викам не, можно е Јуве до крајот да киксне и титулата да остане во Милано. Само, објасни ми ја логиката на тоа мечот на Милан со Интер веќе да е добиен (Новара е апла добиен, тој меч не го ни спомнувам) а Јуве да треба да пролее пот за да ги добие мечевите со Каљари и Аталанта а во исто време на трите екипи бодовите не им требаат.ili ko so gi unisti katanija kievo bolonja genova...i ko so gi unistija doma koga igraa so kaljari
Тоа го рекол?Онај Љаич е најголемата будала во Серија А.
Со кое право бе му вели на Делио Роси ' Ти си по ретардиран од твојот хендикепиран син' ?
Требаше да го остат глата да му ја искрши
Мхм..Тоа го рекол?
И за идиотов доаѓаа фанови од Фиорентина да не провоцираат во наш фан клуб демек ни украле „играчиште“ Типичен reject.Онај Љаич е најголемата будала во Серија А.
Со кое право бе му вели на Делио Роси ' Ти си по ретардиран од твојот хендикепиран син' ?
Требаше да го остат глата да му ја искрши