S
Stivie G
Гостин
И ние ќе бидеме СЛЕДНАТА ГОДИНА .Арсенал е
И ние ќе бидеме СЛЕДНАТА ГОДИНА .Арсенал е
108,5%И ние ќе бидеме СЛЕДНАТА ГОДИНА .
Степајте се , Јунајтед секоја година еИ ние ќе бидеме СЛЕДНАТА ГОДИНА .
Па да, купи 16 годишен, напрај го ѕвезда и коа ќе наполни 23-24 продај го на некој велеклуб за 20+ милки. Cool policy bro...Арсенал е
Керол,Даунинг,Адам >60 мил. фунти = 8 место. Long live King KennyПа да, купи 16 годишен, напрај го ѕвезда и коа ќе наполни 23-24 продај го на некој велеклуб за 20+ милки. Cool policy bro...
Аха, епа ај вака.Па да, купи 16 годишен, напрај го ѕвезда и коа ќе наполни 23-24 продај го на некој велеклуб за 20+ милки. Cool policy bro...
Немој да ги задеваш, кај да е ќе одат на протест ,се против нив зборуваме....Аха, епа ај вака.
Потроши 130 милиони за 2 сезони за преценети идиоти - заврши надвор од топ4
Уште покул полиси бро
Ти каков бан треба да јадеш да имаше некој контрола тука на форумот. Едно асално мислење немаш напишано само плукаш општо по клубови и дечки што ќе напишат нешто рандом.Немој да ги задеваш, кај да е ќе одат на протест ,се против нив зборуваме....
Мене многу ми е гајле за финансиска состојба и тоа колку пари даваме на играчи, нити ја ги давам парите, нити мој роднина, нити некој од нашиот фан клуб. Само пошто кењате да си кажам шо иам коа више сте фатиле паника за тоа као нашите газди го водат клубот. Долговите ни ги средија и не извадија од судбина како Лидс бидејќи претходно бевме у 10 пати полоша финансиска состојба, а ова сеа што е минус едино е поради планирањето на новиот стадион и оттарасувањето од Хоџсон и некои други членови од штабот на Ливерпул (оштетата нормално, којзнае Челзи колку е у минус со ова). Сега (почнувајќи од следната сезона) имаме нови спонзори кои ни даваат повеќе пари од било кој друг спонзор во Премиер Лигата. Толку перфектно го средија клубот нашите газди (во поглед на финансиската состојба), што не мора ние фановите ни малце да се секираме да не паднеме у финансиска криза, а уште помалце пак да продаваме играчи за да заработиме пари, како што фановите на Арсенал уште долго време нема да осетат како е чувството да не се секираш за тоа...Еве и уште малку cool policy за другаров од Ливерпул.
Кога ќе го слушнам ова „не се наши париве, не ги давате вие, што се секирате“... коса да му се крене на човек.Мене многу ми е гајле за финансиска состојба и тоа колку пари даваме на играчи, нити ја ги давам парите, нити мој роднина, нити некој од нашиот фан клуб. Само пошто кењате да си кажам шо иам коа више сте фатиле паника за тоа као нашите газди го водат клубот. Долговите ни ги средија и не извадија од судбина како Лидс бидејќи претходно бевме у 10 пати полоша финансиска состојба, а ова сеа што е минус едино е поради планирањето на новиот стадион и оттарасувањето од Хоџсон и некои други членови од штабот на Ливерпул (оштетата нормално, којзнае Челзи колку е у минус со ова). Сега (почнувајќи од следната сезона) имаме нови спонзори кои ни даваат повеќе пари од било кој друг спонзор во Премиер Лигата. Толку перфектно го средија клубот нашите газди (во поглед на финансиската состојба), што не мора ние фановите ни малце да се секираме да не паднеме у финансиска криза, а уште помалце пак да продаваме играчи за да заработиме пари, како што фановите на Арсенал уште долго време нема да осетат како е чувството да не се секираш за тоа...
Ви реков да си земете и транспарентите A.M. бан треба да добие!Ти каков бан треба да јадеш да имаше некој контрола тука на форумот. Едно асално мислење немаш напишано само плукаш општо по клубови и дечки што ќе напишат нешто рандом.
He he. Незнам како ти е интересно да досаѓаш вака а ич да не придонесуваш за некоја добра дискусија. Освен ако не си под 15-16 години. Толку од мене. Не те цитирам више.Ви реков да си земете и транспарентите A.M. бан треба да добие!
Само не навредува ова она...