Можда зашто Рома се во очајна форма?По која логика Рома не ги победи Киево?
Киево беа 11 поени разлика од европа и 11 поени разлика од релегација.
Рома беа 4 поени разлика од ЛШ.
Да бе и по default требаше да им ја пуштат. Не ми е јасно од кај ви е таа логика, ама ајде.По која логика Рома не ги победи Киево?
Не мислев да им ја пуштат ама очекував да влезат помотивирано Рома а Киево онака сеедно да им еДа бе и по default требаше да им ја пуштат. Не ми е јасно од кај ви е таа логика, ама ајде.
Kако прво да те прашам дали ја гледаше утакмицата ?По која логика Рома не ги победи Киево?
Гледав само второ полувреме. Да знам дека дождот ја успори играта ама сепак и двете екипи имаа свои шанси.Kако прво да те прашам дали ја гледаше утакмицата ?
како второ многу врнеше и немаше услови за нормална игра на некои места теренот не беше ич прооден кога гледав топката не можеа да ја играат по земја и мораше све со долги пасови , кај рома имаа многу проблеми без освалдо и ламела ... започнаа со кркич и борини а позади нив тоти .. не видов дали кркич се повреди и беше заменет од играч кого јас прв пат го видов да влезе .. црнец млад али се виде дека е добар .. немаше некоја шанса за гол сепак дождот си го направи своето ..
Не само шо губат, него губат со автогол А шо да речам јас за Клермонт и Реимс? Фаворити кои се борат за прва лига губат од отепани екипи КОИ СЕ 99% ИСПАДНАТИ.ја ги имам ливерпул 1,а они нормално губат,цццццц кој баксуз сум не ми се верува.
Се надевам дека не ја гледаше,верувај многу полесно ќе ти е доколку не гледаше што се случи во последната секунда од продолжението.Монпеље кај бре вие титула ќе зимате ебаве параолимпијците ..
гледа ја целата .. у 98 Камара пенал промаши ... пробувам ладен да останам ..Се надевам дека не ја гледаше,верувај многу полесно ќе ти е доколку не гледаше што се случи во последната секунда од продолжението.