Фан Клуб: Челзи

A

Alexander Nevsky

Гостин
Њукасл ќе ги тепаме,ама со Ливерпул тие две ќе биде тешко.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Одличен натпревар,одамна немам гледано толку брзи напади и акции на Челзи.Торес конечно распали со хет трик.:cool::cool:
Респект за ДиМатео кој пак ја погоди формацијата и ги изигра вистинските играчи. Дефинитвно ја добивме добитната комбинација* во нападот за вакви екипи *(Торес централно во напад,Калу/Рамирес десно,Стариџ лево и МАТА на позиција CAM)..Исто морам да ги пофалам и Тери,Босингва,Лампард,Есиен за добриот натпревар.

Сега наредниов натпревар Њукасл да ги плеснеме и да им заврши веке трипот дека ке играат во ЛШ следната сезона:ROFLMAO::ROFLMAO:Потоа ни следува ФИНАЛЕ во ФА со Ливерпул на Вембли (кое се надевам дека ке го добиеме),па играме на гости во ПЛ со Ливерпул (според мене ке изиграме Х на оваа) и за крај на сезоната во ПЛ играме со Блекбурн на Стемфорд Бриџ..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Торес колку се здиви после 3тиот гол мислам дека сакаше 20 гола да даде.
Се уозбили Торес. Почна да бара место во играта.Да се отвара. Па доста време тој им правеше акции. Добро што му текна за ова.
Добро ќе беше да не примевме гол а Торес уште еден да дадеше :)

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Есиен на крајот изгуби душа, требаше да го замени.
Њукасл знаат да бидат многу незгодни, да не се потценуваат да не биде после играчка плачка. Торес не поздрави 3 пати денес :)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.755
Колку утакмици има изиграно Торес одкога дојде Ди Матео, и колку гола и асистенции има на истите натпревари? :):)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Колку утакмици има изиграно Торес одкога дојде Ди Матео, и колку гола и асистенции има на истите натпревари? :):)
Многу :D

Ептен ми е криво што неможев да гледам. Дајте хајлајтс негде да гледам!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Цела сезона има 11 гола и 12 асистенции ако не се лажам

H

HoT IcE

Гостин
Никако не би се откажале, но односот кон Абрамович ќе биде ист како односот кон Лотито од страна на навивачите на Лацио. ;)
Инаку, убава утакмица, во први 30 минути 4 комада и после лежерно. Се штедеа силите за против Њукасл, а треба и нив да ги плеснеме убаво. Бтв, фала Виган. :P
Дај ми инфо за болдираново, не сум во тек со ситуациите.

Иначе за утакмицата ќе коментирам вечер откако ќе ја изгледам репризата, но од лајвскор, ќе кажао, така се решава утакмица, така се игра, браво Торес!

Член од
6 октомври 2009
Мислења
137
Поени од реакции
42
Импресивно! Добра игра супер одбрана добра средина супер напад! Торес конечно!!
Се ама малуда теле невидено да го пуштиш негде во ливада една топка и нека шутка само.. тој чоек не сакам да го видам во челзи од следната сезона. а калу иако и јас го имам плукана сепак мислам заслужва нов договор.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Во ПЛ колку гола има Торес ? 6-7 ?

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.002
Поени од реакции
11.645
Дај ми инфо за болдираново, не сум во тек со ситуациите
Па колку што знам од зборувањата на брат ми, (голем навивач на Лацио, член е на форумов :P ) сите го мрзат Лотито пошо е многу скржав со парите како и некои други ствари. Доволно кажува нивната парола Amo la Lazio, odio Lotito и слични такви. Можда сум грешка ама мислам дека е таква ситуацијата кај нив.
Извинете за оф-топик. :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Шо е оваа заебанција на Лајвскор дека Торес дал 3 гола бе?
--- надополнето: 30 април 2012 во 01:11 ---
--- надополнето: 30 април 2012 во 01:24 ---
--- надополнето: 30 април 2012 во 01:11 ---
Шала на страна, сега видов хајлајтсите. Кога ми кажаа прееска мислев се зезат со мене (за хет-трикот на Торес) Очигледно е дека голманот немаше свој ден, ама при секој гол беше на вистинско место во вистинско време. Браво. Не верував дека ќе кажам вакво нешто за Торес од кога е дојден кај нас, но сега од мене има едно големо браво. Тери ми се чини готов беше да заплаче кога го постигна голот, извинувајќи се на фановите, па ајде нели кој признава пола му е простено...

Kajgana Shop

На врв Bottom