A
Alexander Nevsky
Гостин
Њукасл ќе ги тепаме,ама со Ливерпул тие две ќе биде тешко.
МногуКолку утакмици има изиграно Торес одкога дојде Ди Матео, и колку гола и асистенции има на истите натпревари?
Цела сезона има 11 гола и 12 асистенции ако не се лажамКолку утакмици има изиграно Торес одкога дојде Ди Матео, и колку гола и асистенции има на истите натпревари?
Дај ми инфо за болдираново, не сум во тек со ситуациите.Никако не би се откажале, но односот кон Абрамович ќе биде ист како односот кон Лотито од страна на навивачите на Лацио.
Инаку, убава утакмица, во први 30 минути 4 комада и после лежерно. Се штедеа силите за против Њукасл, а треба и нив да ги плеснеме убаво. Бтв, фала Виган.
Па колку што знам од зборувањата на брат ми, (голем навивач на Лацио, член е на форумов ) сите го мрзат Лотито пошо е многу скржав со парите како и некои други ствари. Доволно кажува нивната парола Amo la Lazio, odio Lotito и слични такви. Можда сум грешка ама мислам дека е таква ситуацијата кај нив.Дај ми инфо за болдираново, не сум во тек со ситуациите
Шала на страна, сега видов хајлајтсите. Кога ми кажаа прееска мислев се зезат со мене (за хет-трикот на Торес) Очигледно е дека голманот немаше свој ден, ама при секој гол беше на вистинско место во вистинско време. Браво. Не верував дека ќе кажам вакво нешто за Торес од кога е дојден кај нас, но сега од мене има едно големо браво. Тери ми се чини готов беше да заплаче кога го постигна голот, извинувајќи се на фановите, па ајде нели кој признава пола му е простено...Шо е оваа заебанција на Лајвскор дека Торес дал 3 гола бе?
--- надополнето: 30 април 2012 во 01:11 ---
Шо е оваа заебанција на Лајвскор дека Торес дал 3 гола бе?