Е ова више ми се свиѓаДечки шо прајме всабота? Очекувам тешка утакмица и кој ќе ги искористи шансите тој ќе победи....Спортски поздрав и нека победи подобриот
Искрено не го сакам вашиот клуб посебно не после она што го направија навивачите ваши на Вембли кога требаше да има 1 минута судиско молчење за 96те загинати, но не сум тип кој се расправа со некој освен ако не ме испровоцира прв, пред се сум спортсмен сакам да му посакам среќа на противникот и искрено да му честитам ако не победи чесно на натпреварот....Е ова више ми се свиѓа
Пехарот како пехар не значи да го освоиш, да се порадуваш и да стои во витрини. За Ливерпул е од уште поголема важност да го освојат ФА купот (покрај Карлингот), па да си го отворат ширум патот кон Лига Европа. Со други зборови, да, Ливерпул мора да фрлат се на една карта во Сабота.Во сабота сите очекуваме БОРБА . Ливерпул и да е во зона на испаѓање и да е на дното , кога игра со големи тимови секогаш предизвикува страв . Бар јас лично го почитувам тој тим , голем тим кој повеќе години е во криза. И не никако не го потценувам сегашнава ситуација го прави Челзи фаворит . Ливерпул вчера загуби и од Фулам има лоша стмосфера во тимот . Но поради оваа пропадната сезона по не знам кој пат ќе фрлат се на една карта и ќе сторат се за да го подигнат пехарот . Секако и за Челзи е од ОГРОМНО значење евентуалното освојување .
Во секој случај очекувам и се надевам на добар фудбал .
За вечер чекам победа Торес ме слушаш бе ? ! ?
НеЕдно прашање дали Fantomx е ист човек со Fantom ?
Така и си мислев