Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Едно прашање дали Fantomx е ист човек со Fantom ?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дечки шо прајме всабота? Очекувам тешка утакмица и кој ќе ги искористи шансите тој ќе победи....Спортски поздрав и нека победи подобриот ;)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Дечки шо прајме всабота? Очекувам тешка утакмица и кој ќе ги искористи шансите тој ќе победи....Спортски поздрав и нека победи подобриот ;)
Е ова више ми се свиѓа :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Е ова више ми се свиѓа :D
Искрено не го сакам вашиот клуб посебно не после она што го направија навивачите ваши на Вембли кога требаше да има 1 минута судиско молчење за 96те загинати, но не сум тип кој се расправа со некој освен ако не ме испровоцира прв, пред се сум спортсмен сакам да му посакам среќа на противникот и искрено да му честитам ако не победи чесно на натпреварот....;)

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Во сабота сите очекуваме БОРБА . Ливерпул и да е во зона на испаѓање и да е на дното , кога игра со големи тимови секогаш предизвикува страв . Бар јас лично го почитувам тој тим , голем тим кој повеќе години е во криза. И не никако не го потценувам сегашнава ситуација го прави Челзи фаворит . Ливерпул вчера загуби и од Фулам има лоша стмосфера во тимот . Но поради оваа пропадната сезона по не знам кој пат ќе фрлат се на една карта и ќе сторат се за да го подигнат пехарот . Секако и за Челзи е од ОГРОМНО значење евентуалното освојување .
Во секој случај очекувам и се надевам на добар фудбал .

За вечер чекам победа Торес ме слушаш бе ? ! ? :D

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Во сабота сите очекуваме БОРБА . Ливерпул и да е во зона на испаѓање и да е на дното , кога игра со големи тимови секогаш предизвикува страв . Бар јас лично го почитувам тој тим , голем тим кој повеќе години е во криза. И не никако не го потценувам сегашнава ситуација го прави Челзи фаворит . Ливерпул вчера загуби и од Фулам има лоша стмосфера во тимот . Но поради оваа пропадната сезона по не знам кој пат ќе фрлат се на една карта и ќе сторат се за да го подигнат пехарот . Секако и за Челзи е од ОГРОМНО значење евентуалното освојување .
Во секој случај очекувам и се надевам на добар фудбал .

За вечер чекам победа Торес ме слушаш бе ? ! ? :D
Пехарот како пехар не значи да го освоиш, да се порадуваш и да стои во витрини. За Ливерпул е од уште поголема важност да го освојат ФА купот (покрај Карлингот), па да си го отворат ширум патот кон Лига Европа. Со други зборови, да, Ливерпул мора да фрлат се на една карта во Сабота.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Вечер ко секоја вечер :D . Што ми е кејф да пукне една петарда али ќе видеме :)

KTBFFH.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Епа Торес може слободно да расцепи вечер... што ќе ми биде мерак да го гледам како трча по теренот како разбеснет лав, да прави некои асистенции и да дава голчиња :)

Член од
6 октомври 2009
Мислења
137
Поени од реакции
42
bertrand igra vecer:) i maluda zad tores:facepalm:
--- надополнето: 2 мај 2012 во 19:55 ---
bertrand igra vecer:) i maluda zad tores:facepalm:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
#NUFC (4-2-3-1) v #CFC: Krul; Perch, Williamson, Coloccini (c), Santon; Tiote, Gutierrez; Ben Arfa, Cabaye, Ba; Cisse.

Team v #NUFC (4-2-3-1): Cech, Bos, Ivanovic, JT (c), Bertrand; Mikel, Meir; Ram, Malouda, Sturridge; Torres.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Добар е составов, уште еднаш од Ди Матео.

Малуда малце штрчи, ама може и он да има добри денови некогаш. Нема друга опција, Лампард и Мата треба да одмараат. Паметно.
Најмило ми е што Бертранд добива шанси.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Chelsea will line-up in the following 4-2-3-1 formation:
1 Petr Cech
17 Jose Bosingwa
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
34 Ryan Bertrand
12 John Mikel Obi
16 Raul Meireles
7 Ramires
15 Florent Malouda
23 Daniel Sturridge
9 Fernando Torres
Subs: 22 Ross Turnbull, 3 Ashley Cole, 5 Michael Essien, 8 Frank Lampard, 10 Juan Mata, 21 Salomon Kalou, 11 Didier Drogba
Малуда?
Со среќа денеска, да се надеваме на победа!

Kajgana Shop

На врв Bottom