Фан Клуб: Челзи

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Во ПЛ колку гола има Торес ? 6-7 ?
6 има во ПЛ и тоа сите од игра се..
Иначе браво секоја чест му тргна на Торес последниве кола,а и Калу не е така лош брз играч е..
Последнава недела мераци едноставно наш Челзи игра како да се бори за титула :D

H

HoT IcE

Гостин
И јас ја изгледав вчера целата утакмица, и можам да кажам дека Челзи доминираше во секој поглед низ целиот тек на мечот, воедно и ги одмараше силите за Њукасл.
Секоја чест за нашите момци, особено за Торес, игра одлично, т.е го прави тоа што се бара од него, дава голови, вчера блескаше со самодоверба, се при постигнување на вториот гол кога не му ја добаци туку шутна директно..
Секоја чест за Роби, добивам впечаток дека сите ги научи фудбал да играат.

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145

Uploaded with ImageShack.us

Aко некој се прашуваше како играше Челзи предмината сезона вчера имаше можност да види . А јас како со времеполов вчера уживав после не знам колку време да ги гледам како безмилосно полнат мрежи . Им фалат вакви изданија и на навивачите и на самите играчи да се здобијат со самодоверба да завладее победничка атмосфера . Посебно задоволство за Торес едноставно заслужи човекот . Да се надеваме дека одсега врти нова страна нашиот Ел Нињо , за цела подршка која ја добиваше во најтешките моменти . Челзи , а верувам ретко кој навиваш целосно дигна раце од него . Тоа не го може секој ...
Уживајте луѓе со Челзи сезонава бар јас лично истенчив нерви време е да се порадуваме и ние :)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Guess who is the manager of the month?! :cool:

5056955600_8a7b40a9df_z.jpg

Сликава е од Септември 2010 али нема везе иста фризура има :D
Нека му е честито и да му се множат наредната сезона

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Пишаа пред малку на Порталот за Челзи на ФБ !!!
Ваљда за некое време ќе потврдат и на официјалната....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Нашиот портал дознава пред ЕПЛ страната и страната не Челзи.
It appears to be quite a legitimate story.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Нашиот портал дознава пред ЕПЛ страната и страната не Челзи.
It appears to be quite a legitimate story.
Може имат некои врски :pos:Ама како сакаш речи ја има логика
Ако не, на крај краева - ние си го самопрогласуваме :cool:

F

fantomX

Гостин
Арно вчера, арно.

Освен Есиен, кој е очајно спремен во секој поглед. Прв кандидат за летно заминување за мене, заедно со Малуда.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ех колку ни треба еден како Јаја Туре во средината или како Де Јонг,пошто Есиен готов е а Микел е просечен играч според мене. Ни треба таков физички јак играч во средината за да може да покрива.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ех колку ни треба еден како Јаја Туре во средината или како Де Јонг,пошто Есиен готов е а Микел е просечен играч според мене. Ни треба таков физички јак играч во средината за да може да покрива.
Микел нема стандардна форма има успони и падови :D

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Микел нема стандардна форма има успони и падови :D
Марко Марин би требало да ја пополни таа позиција , барем во офанзива . Мислам дека доколку се уиграат со Мата ќе биде доста интересно :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Марко Марин би требало да ја пополни таа позиција , барем во офанзива . Мислам дека доколку се уиграат со Мата ќе биде доста интересно :)
Марин е Крило а Микел везњак немој да споредуеш молимте

Kajgana Shop

На врв Bottom