Фан клуб - РК Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Ги сфаќаш озбилно ти нив ? :D
Таа у СЕХА утакмицата дали имаа 10 полнолетни души.......они ќе кољеле некого...немој не ме радуј.
Абе пушти ги си прави пари тој нивниот и има околу него 10тина души над 18 год другото све деца собрани од Коце само за да имаат бројка ама пак треба ќутек еден за да не се курчат многу многу

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Колку ми е криво што нема комити на кале

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
И треба да се вратите,според мене ова е најголема глупост што ја напраела некоја навивачка група од постоењето на навивањето тука...се откажавте од сопствениот клуб:facepalm::tapp:Можеше Комбат да си ги тераат полесниве утакмици,а цела група да се појави на некој дерби натпревар..нема ништо страшно во тоа еве имате пример во соседството како функционира тоа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Они притисокот не го прават преку навивачите туку преку високи лица. Истите оние кои прават притисок во соблекувалните од мечевите на ФК Скопје така и тука имаат голем влог.
Затоа секогаш ќе си останат најголеми сељаци што постојат.
Нема навивачка група што ја мрзам повеќе од Пирати. Си го покажаа своето лице со киднапирањето на две наши деца и со одземањето на траснапрент на Војводи кои недела претходно ги спасија да не бидат претепани од шпоновите во Тетово.
Доста задкулисни работи се случувале на полувремето, и да сум на место на Михајло одма би ја повлекол екипата од првенството.
Море да сум на негово место би го направил следново.
На мечот во Кале ќе им дадам 0 карти, и има да си поминат како да гостуваат во Боговиње а не во Скопје.
Притисок ќе вршат? Ќе ги напаѓаат играчите?
Море пушти не таму да им влеземе во терен и крв да ги направиме, мамето нивно сељачко.
Е сега ќе се сликаат, следен меч може кај сакаме да си седиме, нема веќе ограничувања пошто не одиме организирано.
Нека се засрамат тие што се дружат со членови на Пирати на навивачки план.
Кои резили човече, надвикани се од 50-тина членови на младинските екипи на вардар и 2-3 Комити ццц
Јас незнам што воопшто се нервираме, остајте ги нека си направат своја лига, нека си направат 5-6 тима и онака се знае дека мора да освојат.
Играј си само во СЕХА и ајт у пизду материну. Се надевам дека СЕХА ќе застане на здрави нозе и нема никогаш повеќе да заиграме во оваа квази лига.

П.с. како и во фудбалот така и овде, во Скопје има навивачи кои навиваат за ВАРДАР и оние кои навиваат против ВАРДАР без разлика какво е името на противникот. Секако тука спаѓаат и оние божем се неутрални а со цело срце очекуваат да изгубиме. Истите се јавуваат само кога Вардар губи, но кругот се врти... ;)
Во фудбал се сврти, прашање на време е кога ќе скине конци чика Минчо ;)
Прашање на време е кога таквите ликови ќе дојдат на некој Европски меч на Вардар. Е тогаш има лично на клоци да ги изнесам од стадион/сала ако ги препознаам ;)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не знам зашто се палите толку на учинокот на Филипче?! Имаше од игра едвај 2 гола од 9 обиди, многу избрзани шутеви или од неизградени позиции, грешки во додавањата. Никад нема да биде играч од него. Нека си бара Вардар асален лев бек!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Не знам зашто се палите толку на учинокот на Филипче?! Имаше од игра едвај 2 гола од 9 обиди, многу избрзани шутеви или од неизградени позиции, грешки во додавањата. Никад нема да биде играч од него. Нека си бара Вардар асален лев бек!
Повеќето од шутевите му беа под пасивен и речиси пасивен напад, кога останатите играчи бегаа од топката како од врел костен. Му даде доста добри голови на Станиќ и многу сигурно ги шутираше пеналите. Сепак ќе кажам дека многу подобро изигра во СЕХА. Во второто полувреме се вклопи во сивилото на Вардар, иако еднаш го прати Станиќ по бурек.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Od ona shto go vidov vcera vo avtokomanda mozam da kazam deka metalurg ima najseljacka( divljacka retardirana -Uprava, oficijalni lica( debili koi imaat akreditacija na vrat, i ripaat ko retardirani majmuni kaj onie mrezite nad golovite. Vcera posebno imase eden shupak star tie shto bile sigurno go primetile... Na sekoja odluka pljukase, mu pokazuvashe na sudijata kako ke mu ja isece glavata... Isto taka eden sho im e u uprava so brkovi kako samo retardirano se ponashase... Mizerija nevidena. Za sudiite da ne praam muabet. Sekoj normalen sudija na takva stvar ke bara prekin na utakmica i cistenje na toj del od tribina,ama ovie kao usrani! U prvo sudea kolku tolku so muda, u vtoro( dali u tunel se deshavalo nesho, najverovatno da, ama sosema dijametralno sprotivno sudenje). Najmalku 3 cisti penali pri probivanje na nash bek na 6 metri ne se sudeni vo momenti na pocetok na vtoro koga se pravese razlika...Nejkam celosno da gi branam nashive( da u vtoro izigraa slabo) ama sudiite i te kako padnaa na ispitot, i koga najmnogu trebase svirnaa kako sto bilo diktirano. Drugo... na pole na organizacija (klubot sho saka da bide evropski) se posra maksimalno.. Na utakmica so Vardar koja e derbi i koja mora da bide dobro obezbedena mi stava nekoj mizerni dzandarcinja, a na Vardar- Izvidjac u SEHA koga imase 100 ludje u sala, bea prisutni ZELKI, pa sea vidi!! Se na se, ovaa sho nekoj ja narekuva liga kaj nas e tesko govno.. Na se lici samo na liga ne... Privatna pretstava na bagrata na federacija... Komicna pretstava!

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Еве како се сака Вардар, а не како вас само пред тастаура и тв

ЦЕЛО Е КОГА Е СЕ! ВАРДАР 100%!!! ДОЈДЕТЕ УТРЕ НА РАКОМЕТ ВО 16 И 30 ЧАСОТ ВАРДАР-ПЕЛИСТЕР . НЕ КЛИКАЈТЕ ЛАЈК ТУКУ ДОЈДЕТЕ ДА ДАДЕМЕ ПОГОЛЕМА ПОДРШКА НА НАШИОТ ВАРДАР!!!!
http://www.facebook.com/Combat87

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Еве како се сака Вардар, а не како вас само пред тастаура и тв

ЦЕЛО Е КОГА Е СЕ! ВАРДАР 100%!!! ДОЈДЕТЕ УТРЕ НА РАКОМЕТ ВО 16 И 30 ЧАСОТ ВАРДАР-ПЕЛИСТЕР . НЕ КЛИКАЈТЕ ЛАЈК ТУКУ ДОЈДЕТЕ ДА ДАДЕМЕ ПОГОЛЕМА ПОДРШКА НА НАШИОТ ВАРДАР!!!!
http://www.facebook.com/Combat87
Абе најмалку си ти релевантен да кажуваш како се сака Вардар тоа што има бојкот не значи дека не го сакаме Вардар а некој тука и пак идат само без обележја на групата
--- надополнето: 27 април 2012 во 18:52 ---
Инаку не знам дали гледавте Бекстејџ вака и мидеше највата Метлаург победи со 26-17 и покажа дека е непобедлив а сезонава имаат над 10 порази :tapp: тој па педерот со жеснко име порака праќал до Михајло и Вујо демек Металург биле бренд последниве 5 -6 години

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Se poise i poise gi mrazam mtalurg ili kako sto kazuva Saber Seljalurg, kkvi gadovi se toa e cudo nesto, seljak do seljak , za piratcinjata nema potreba da se zbori se pomalce i pomalce se, tapanot im vredi samo sto e mn jak pa ne si ni slusaaat duri koa peat. Igrata na Vardar vo vtoro poluvreme ne svatlivo ocajna, na pocetok sudiite zavrsija rabota , katastrofalno sudenje protiv Vardar, sto dojde do 4 razlka i posle se padna u voda sto se igrase vo prvo poluvreme. Filpco Lazarov rezil iako dade 7-8 gola neznam tocno, krilata isto katastrofa, se na se 9 gola razlika i titula za seljacite

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Абе најмалку си ти релевантен да кажуваш како се сака Вардар тоа што има бојкот не значи дека не го сакаме Вардар а некој тука и пак идат само без обележја на групата
--- надополнето: 27 април 2012 во 18:52 ---
Инаку не знам дали гледавте Бекстејџ вака и мидеше највата Метлаург победи со 26-17 и покажа дека е непобедлив а сезонава имаат над 10 порази :tapp: тој па педерот со жеснко име порака праќал до Михајло и Вујо демек Металург биле бренд последниве 5 -6 години
Тоа што постирам вакви постови не го сваќај како навреда, туку како провокација да се вратите на трибина ;) зошто клуб без бублика, е како жена без цицки, празни трибини воопшто не изгледаат убаво и примамливо.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Рутинска победа над Пелистер!

ВАРДАР-Пелистер 46-36!
Натпревар без многу незивесност. Од почетокот се играше без многу голем напор во одбраната :D
Доволно е да се каже дека Тосевски немаше ниту една одбрана во првите 22 минути и сите напади дотогаш ги реализиравме. После влезе резервниот голман и фати некои топки.
Цело време ја зголемувавме предноста. Собол крадеше топки и го полнеше противничкиот гол. Додер им ја кинеше мрежата на почетокот, потоа и Петриќ се разигра.
Голема тромавост кај екипата на пелистер се гледа дека се луѓе во години :D
Незнам само како издржаа цел меч да играат со една иста петорка.
Тосковски (кој беше заменет и не влезе до крај), Марковски, Чурлевски, Чантурија, Везенковски (мислам дек он беше 10-ка), Недановски и пикерот немам поим кој им беше...
Чантурија беше единствена светла точка во нивниот состав, сигурно над 10 гола постигна :)
Го следев Чурлевски. Слабо одигра дур функционираа одбраните. Пробуваше да влезе, ама слабо. Прв пат шутна негде кај 20-тата минута. После во второ полувреме се играше без одбрани па може даде некој гол.
Требаше да им дадеме 50 гола, ама на крајот се заебаваа наѓиве се курцаа уткаа зицери и контри...
Исто дозволивме да ни направат 2-3 цепелини :D

Како што кажав рутински меч со победа на нашите најголеми ривали во меч кој се одигра во солидна атмосфера со навивање во сите 60 минути од Комбат а на моменти се вклуичуваа и останатите кои седеа на другата трибина :icon_mrgr:
Имаше околу 150 гледачи, притоа немше младински екипи и роднини на трибините туку воглавно беа обични фанови, добар дел Комити како обични фанови на ракомет и дечките од Комбат :)
Забавно е вака да се оди, нема да повторам дека се надевам ќе се вратиме од идна година. Мада мечевиве немаат некој шмек, чисто за забава:)

Тука беше и Ракчевиќ кој уште еднаш потврди дека нема да ја изгуби љубовта кон Вардар, како и Драгана Пецевска... уффф :drk::icon_mrgr:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Рутинска победа над Пелистер!

ВАРДАР-Пелистер 46-36!
Натпревар без многу незивесност. Од почетокот се играше без многу голем напор во одбраната :D
Доволно е да се каже дека Тосевски немаше ниту една одбрана во првите 22 минути и сите напади дотогаш ги реализиравме. После влезе резервниот голман и фати некои топки.
Цело време ја зголемувавме предноста. Собол крадеше топки и го полнеше противничкиот гол. Додер им ја кинеше мрежата на почетокот, потоа и Петриќ се разигра.
Голема тромавост кај екипата на пелистер се гледа дека се луѓе во години :D
Незнам само како издржаа цел меч да играат со една иста петорка.
Тосковски (кој беше заменет и не влезе до крај), Марковски, Чурлевски, Чантурија, Везенковски (мислам дек он беше 10-ка), Недановски и пикерот немам поим кој им беше...
Чантурија беше единствена светла точка во нивниот состав, сигурно над 10 гола постигна :)
Го следев Чурлевски. Слабо одигра дур функционираа одбраните. Пробуваше да влезе, ама слабо. Прв пат шутна негде кај 20-тата минута. После во второ полувреме се играше без одбрани па може даде некој гол.
Требаше да им дадеме 50 гола, ама на крајот се заебаваа наѓиве се курцаа уткаа зицери и контри...
Исто дозволивме да ни направат 2-3 цепелини :D

Како што кажав рутински меч со победа на нашите најголеми ривали во меч кој се одигра во солидна атмосфера со навивање во сите 60 минути од Комбат а на моменти се вклуичуваа и останатите кои седеа на другата трибина :icon_mrgr:
Имаше околу 150 гледачи, притоа немше младински екипи и роднини на трибините туку воглавно беа обични фанови, добар дел Комити како обични фанови на ракомет и дечките од Комбат :)
Забавно е вака да се оди, нема да повторам дека се надевам ќе се вратиме од идна година. Мада мечевиве немаат некој шмек, чисто за забава:)

Тука беше и Ракчевиќ кој уште еднаш потврди дека нема да ја изгуби љубовта кон Вардар, како и Драгана Пецевска... уффф :drk::icon_mrgr:
Абе заеби ти се тоа,него да не знаеш кај е салата у Кавадарци ? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom