Фан клуб - РК Вардар

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Денеска судењето беше фер, реков, дури и наклонето кон Вардар. Тоа што се дешаваше надвор од теренот... не е потребен коментар. Можеби судииве ќе почнеа со мучки доколку останеше тесен резултатот до крај.

Не се криви судиите што Вардар беше декласиран. Тоа е, се покажа дека Металург има далеку подобар индивидуален квалитет. Во СЕХА Вардар победи со срце и на мускули, и со добрата тактика тогаш од Вујо кој денеска се загуби целосно.

Не пројдоа двапати со иста финта, Металург премногу се оддалечи за да направат нешто на крај, и јебига поквалитетниот ростер си го направи своето...
Не ме нервиај второрт полувреме судењето беше наклонето кон метлаург. кој знае каков притисок имале судиите на полувреме.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не ме нервиај второрт полувреме судењето беше наклонето кон метлаург. кој знае каков притисок имале судиите на полувреме.
Не реков ја дека немале притисок. Досудија една-две одлуки у корист на Металург, одлуки какви што има у секој натпревар.

Не беа клучни за поразот, можеби ќе беа доколку Вардар се држеше на гол-два негатива до крај.

Вака ве надиграа на секој план... плус Станиќ се здиве, јебига.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Абе какви судии, колку што грешеа за Вардар, толку и за Металург. Притисокот врз нив на вакви натпревари е нормален, овој меч одлучува кој ќе биде шампион, нормално е однесувањето на цела клупа на Металург, па ни Вујо не е којзнае колку наивен дечко што седи и молчи во ќошот. Денес беа целосно прочитани, единствено Филип и Николиќ играа добро кај Вардар, Столе беше целосно отсечен и не добиваше квалитетни топки. Искрено ја сум задоволен од тоа како изиграа репрезентативците и во двата состава, со оглед на тоа што сум неутрален си уживам во нивната игра. :) И едно ме интересира, дали неиграњето на Левов значи дека веќе има некој дил со РК Вардар... :D

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ако Вујо беше најзаслужен за освојувањето на СЕХА, денеска е најголемиот кривец за овој несфатлив пад во второто полувреме. Невидено се избламираа играчите во вториот дел, особено бековската линија. Ни даваа голови, ни даваа топки за крилата и пикерот, почетнички губеа лопти. Ради тоа и се деси овој пораз што уште сега не отпишува од шампионската титула. На жалост. За однесувањето на Металург... се е јасно. Си потврдија дека се убедливо најселскиот клуб во државава!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Не реков ја дека немале притисок. Досудија една-две одлуки у корист на Металург, одлуки какви што има у секој натпревар.

Не беа клучни за поразот, можеби ќе беа доколку Вардар се држеше на гол-два негатива до крај.

Вака ве надиграа на секој план... плус Станиќ се здиве, јебига.

Јас не реков дека судиите се криви за поразот на вардар, но м у даваа ветер на металург и после оти ти имај мотив да играш кога противникот те толчи. Па не е вардар барцелона или кил па да го истрпи и надокнади тој притисок!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
И едно ме интересира, дали неиграњето на Левов значи дека веќе има некој дил со РК Вардар... :D
We will see :icon_mrgr:

Бтв најглавното го заборавив, комшијава мој топка не пипна ебаго :D
Го потплатиле овие и онака си оди за некој месец :icon_mrgr:

Ја превземам вината за поразот, сега ми текна зошто го изедовме :icon_mrgr:
Се пофалив пред недела-две дека годинава сите мои тимови се ќе освојат. И одма погана уста, отпаднавме во фудбал во купот, во првенството губиме бодови ко луди, ракомет го изгубивме првенството итн.
Очекувам во најбрзо можно време Јуве дса ја изгуби титулата и Депортиво да не влезе во прва лига :D
Среќа што нема многу кола во фудбалов иначе отиде и таму трофејот :P
Стварно ова излезе, што и да пишам на форумов се обратно излага :facepalm:
Е ИДНА ГОДИНА НИШТО НЕМА ДА ОСВОИМЕ! :icon_mrgr:

--- надополнето: 26 април 2012 во 21:20 ---
http://www.mkd.mk/28220/sport/kratok-prekin-na-avtokomanda-piratite-se-stepaa-so-policijata/

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Какви два дена баксузни вчера купот у фудбал денес титулата у ракомет ај може ќе искомбинраме ракомет купот а фудбал титулата у лига ќе ја осовиме :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
^^И гледаш сеа се трга проклетството што го сееш и стварно ништо не освоиме :icon_mrgr:

Ептен сум разочаран, одлично игравме у прво полувреме, не сваќам што се случи после.... Дали Червар толку ја смени одбраната или па ние едноставно застанавме. Игравме солидна одбрана во тие први 15 мин во второто полувреме, 4-5 гола само примивме. Али нападот катастрофа, го затворија просторот на 6-7м, пикерите не добиваа топки, имаше и неколку ситуации кога нашите шутираа под фаули кои не беа досудени... И после се деси шо се деси, со милион контри ни трпаа голови. Реално и со 3-4 гола да изгубевме не верувам дека ќе можевме да ги надокнадиме на Кале, овака па ич.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Не се жалете уште не сме се соочиле со главниот проблем... играњето во Европа во фудбал :icon_mrgr:
Абе после толку години суша во фудбал особено мора да бидеме задоволни од сезонава.
На крај краева први сме на Балканов во ракомет, а фудбал сме 99% шампиони :icon_mrgr:
Друго нешто што треба да радува се плановите за идната сезона во ракомет. Реално досега правевме хокеарски измени во составите, а сега се забележува голем напредок на тоа поле.
Само едно полувреме од 6 го изигравме под нивото, тоа е тоа...
Следен меч со пелистер, викендов :)
--- надополнето: 26 април 2012 во 21:32 ---
Дербито меѓу Металург и Вардар про што почна пред триесетина минути во салата „Автокоманда“ беше најавувано како вистински спортски празник, но веќе на самиот почеток од овој дуел дојде до инцидент. Имено, по само десетина минути игра мечот мораше да биде прекинат, откако дојде до инцидент во дел од трибината каде што се наоѓаа навивачите на Металург. Домашните фанови беа во конфликт со полицијата, која што интервенираше, по што дојде до неколкуминутен прекин откако голем дел од навивачите се решија да побегнат директно на теренот каде што мечот беше во тек.

Дуелот беше прекинат неколку минути, додека страстите на трибините не се смирија, по што беше дадено зелено светло за мечот да продолжи и вниманието да се насочи онаму каде што впрочем треба да биде во текот на целата средба - на ракометниот терен. Тензијата цело време е присутна и на теренот, особено кај домашните ракометари и стручниот штаб, кои што цело време приговараат на судиските одлуки. Сепак, жално е што толку очекуваниот прв меч меѓу лутите ривали во рамките од домашниот шампионат почна неславно, со инцидент.
:icon_mrgr:
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=7731

Кои се фацки се на трибинана...
Ах оној татко му на Ванчо Димоски што ќотек ми има удрена сестринката да му ја ебам :icon_mrgr:
Која одмазда сум му ја дал откако завршив основно, мераци :icon_mrgr:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
А овој Манасков има да влезам у терен и да го исчукам ќе му ебам мајмунот кај и да го видам низ град мамицата ќе му ја ебам двете нозе ќе му ги искршам никад да не заигра ракомет
За тебе незнам,ама јас оној ушларот ако го видам ке го обесам за бандера,крвта ке му ја ебам така ме нафурал денеска до нема каде.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Полош Вардар оваа сезона немало.........
Не ми се дава после вакво декласирање да пишувам некои анализи,арно ама очигледен е недостатокот на квалитет кај нашите бекови.Лино добро им ја постави одбраната на Металург ( за кој како клуб колку повеќе го гледам имам се пониско и пониско мислење за нивниот квалитет),а овие ни кога има 10 рупи во одбрана не користеа ништо.Погрешни одлуки цело време,кога требаше да шутнат,кога се дигаа убаво на 8-9 метри не шутираа,шутираа кога има поставен блок.........погрешни подавања колку сакаш,топки што им испаѓаат од раце,исфорсирани шутеви......толку аматерски грешки,кои дел исфорсирани од добрата одбрана на Металург,али и голем дел и без везе не сум видел од дамна.Дефинитивно селоруг е подобра екипа,но не е толку голема разликата како после оваа утакмица.
Овче Поле (без навреда кон нив) ќе им дадеше повеќе голови и ќе изиграше подобро него овие.
Јеби га,кој високо лета ниско паѓа.Нека им е со среќа новата титула,скроз заслужено и нека пропадне тоа играчката на Минчо што побрзо. :D

Иначе слончето дамбо многу мотивиран против нас ебага.Увек игра добро против нас.......што не игра така и у репрезентацијата маме му ебам клемпаво.
--- надополнето: 26 април 2012 во 21:53 ---
:) И едно ме интересира, дали неиграњето на Левов значи дека веќе има некој дил со РК Вардар... :D
Не знам што е со него,али го видов на саем денес околу 2 саати пред утакмица........ни со екипата очигледно не бил пред утакмицата.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
А за џабе пробуваа да го смалат на боројот на навивачи на Вардар на миниму у тоа игротеката нивна ама пак не им успеа и плус тоа беа цело време погласни кога ќе се јавеа и тоа повеќето обични фанови ни Комбат не беа ни Комити организирано тоа покажува колку се смешни пиратчињата па уште на фејсбук пишале на статус среќа си отишле порано навивачите на Вардар надвор ќе ги кољале :tapp:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
смешни пиратчињата па уште на фејсбук пишале на статус среќа си отишле порано навивачите на Вардар надвор ќе ги кољале :tapp:
Ги сфаќаш озбилно ти нив ? :D
Таа у СЕХА утакмицата дали имаа 10 полнолетни души.......они ќе кољеле некого...немој не ме радуј.

Kajgana Shop

На врв Bottom