Едноставно испомплексирана личност. достојна дефиниција за мал како тебе.Најјаки ми се навивачите на Фарса како тебе што мислат дека овој клуб ќе доминира 50 години! Па нема таква работа. Твојот посран тим кај да е ќе се распадне и ти ќе почнеш да навиваш за некој шити клуб(можеби и за Манчестер Шити)!
Ајде оди поплачи сега и не се појавувај извесно време на форумов, те гледам не можеш да поднесеш пораз!
п.с. а трофеиве в газ може да му ги напикате на Меси Гдеси
Доста им беше на Каталонциве со нивните додавања по 100 во еден напад и едвај гол мислам дека требаше да се стави точка а тоа го направија синоќа сините со играч помалку.Не знам како да се чуствувам мамата..криво ми е што Барселона нема да игра финале поради тоа што ќе биди помалку атрактивно и нема да има епски натпревар против Мадрид и ако некој заслужува да ја одбрани титулата тоа е Барселона..а од друга страна пак мило ми е за Челзи бидејќи долго време чекаат на овој трофеј и време беше среќата да ги заобиколи плус парарелно ме потсети на натпреварот од 2010 помеѓу Барселона и Интер...
и не ми е мене јасно од толку што сте заслепени од Барселона апсолутно сите заборавивте како Челзи помина против Бенфика....судиите таму sex on the beach во двата натпревари на португалците му направија а беа многу подобар тим од сините ама јбг.......
Како кажуваш ко толку крај на светот да е, последна лига на шампиони.Доста им беше на Каталонциве со нивните додавања по 100 во еден напад и едвај гол мислам дека требаше да се стави точка а тоа го направија синоќа сините со играч помалку.
го кажувам тоа не дека е така преку глава ми е од Барса искрено главата ми ја напунија у школо професори,другари,другарки сега ги нема никаде каде сте БАРСА ФАНС? а? ајде да ве видам сега со факти и аргументи истакнете што имате не само да зборете како празна воденицаКако кажуваш ко толку крај на светот да е, последна лига на шампиони.
Искомплесираната личност беше цитирана, а тебе ако ти се допаѓа играта на барса оди дркај на неа, само тоа ви остана!Едноставно испомплексирана личност. достојна дефиниција за мал како тебе.
Дури и се осмелиStarvin Marvin минатиот пат рече дека Челзи имаја мн. среќа дека Барселона каде каде прикажува појака игра,дури се осмели и да навредуваш директно...
За вчерашната утакмица што би изјавил?