UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Добро у реду е...

Вечер се соочуваат два други режими: Реализмот и Баернизмот...

Јас си земав дијазепамчиња, алкохол и боца килсород до мене па знам дека што и да дојде ќе бидам во длабока кома па кој го ебе (y)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам како да се чуствувам мамата..криво ми е што Барселона нема да игра финале поради тоа што ќе биди помалку атрактивно и нема да има епски натпревар против Мадрид и ако некој заслужува да ја одбрани титулата тоа е Барселона..а од друга страна пак мило ми е за Челзи бидејќи долго време чекаат на овој трофеј и време беше среќата да ги заобиколи плус парарелно ме потсети на натпреварот од 2010 помеѓу Барселона и Интер:D...

и не ми е мене јасно од толку што сте заслепени од Барселона апсолутно сите заборавивте како Челзи помина против Бенфика....судиите таму sex on the beach во двата натпревари на португалците му направија а беа многу подобар тим од сините ама јбг.......

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Најјаки ми се навивачите на Фарса како тебе што мислат дека овој клуб ќе доминира 50 години! Па нема таква работа. Твојот посран тим кај да е ќе се распадне и ти ќе почнеш да навиваш за некој шити клуб(можеби и за Манчестер Шити)!
Ајде оди поплачи сега и не се појавувај извесно време на форумов, те гледам не можеш да поднесеш пораз!

п.с. а трофеиве в газ може да му ги напикате на Меси Гдеси:icon_lol:
Едноставно испомплексирана личност. достојна дефиниција за мал како тебе.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Не знам како да се чуствувам мамата..криво ми е што Барселона нема да игра финале поради тоа што ќе биди помалку атрактивно и нема да има епски натпревар против Мадрид и ако некој заслужува да ја одбрани титулата тоа е Барселона..а од друга страна пак мило ми е за Челзи бидејќи долго време чекаат на овој трофеј и време беше среќата да ги заобиколи плус парарелно ме потсети на натпреварот од 2010 помеѓу Барселона и Интер:D...

и не ми е мене јасно од толку што сте заслепени од Барселона апсолутно сите заборавивте како Челзи помина против Бенфика....судиите таму sex on the beach во двата натпревари на португалците му направија а беа многу подобар тим од сините ама јбг.......
Доста им беше на Каталонциве со нивните додавања по 100 во еден напад и едвај гол мислам дека требаше да се стави точка а тоа го направија синоќа сините со играч помалку.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Доста им беше на Каталонциве со нивните додавања по 100 во еден напад и едвај гол мислам дека требаше да се стави точка а тоа го направија синоќа сините со играч помалку.
Како кажуваш ко толку крај на светот да е, последна лига на шампиони.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Како кажуваш ко толку крај на светот да е, последна лига на шампиони.
го кажувам тоа не дека е така преку глава ми е од Барса искрено главата ми ја напунија у школо професори,другари,другарки сега ги нема никаде каде сте БАРСА ФАНС? а? ајде да ве видам сега со факти и аргументи истакнете што имате не само да зборете како празна воденица

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Едноставно испомплексирана личност. достојна дефиниција за мал како тебе.
Искомплесираната личност беше цитирана, а тебе ако ти се допаѓа играта на барса оди дркај на неа, само тоа ви остана!

G

Gray Foxx

Гостин
Starvin Marvin минатиот пат рече дека Челзи имаја мн. среќа дека Барселона каде каде прикажува појака игра,дури се осмели и да навредуваш директно...
За вчерашната утакмица што би изјавил?
Дури и се осмели :icon_lol:
Челзи пак имаше среќа, но овојпат имаа и муда. Нели гледаше со каква воља изиграа. Секој фан на Челзи треба да биде горд.
Ејјј нашиов тим во двете финалиња барем 40 проценти да изиграше као Челзи една титула сигурно ќе имавме.
Али тоа е, нека се моли сеа Абрамович да не помине Реал. :icon_mrgr:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Која беда се фановите на барселона, тука читам и филе нешто мрси конци, па фубдалот е игра каде што целта е топката да ја премине гол линијата, во овие два натпревари Челси ја постигна таа цел 3 пати, барселона 2 пати, и што сега немаше педерски работи како помош од судиите, немаше глумење, немаше правокации од страна на Челси, е замерката е што не им дозволиле гол да дадат после 90 минутно кружење околу 16, што требаше да се сожалат Ивановиќ и компанија ај да им пуштиме многу кружат глупости, плус игравме без дваица централни дефанзивци од кои еден беше оправдано исклучен, плус на сето тоа правилно досуден пенал и Барселона не успеа со сето тоа да обезбеди пласман, епа вината барајте ја во самите себе, а не во тактичката поставеност на Челси!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom