Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Третиот дрес на Ливерпул за следната сезона:cuc:

Го јаде во секој поглед вториот дрес на Јувентус :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.122
Што боли бе братко?
19 те?
Со можност за 20?
Не боли воопшто,жално е како таквите ко тебе се радуваат тука и ми праат математики за мој клуб за којшто навивам и моментално е лидер на табела и UNTOUCHABLE на врвот...боли осмицата долго, знам ,можда затоа толку си наострен сега...:sick:
Па искрено, има што да боли.. Ќе боли предноста од 8 бода на 6 кола и предноста од 4-2 на 10 минути до крај.. Ќе боли стативата на Евра, која на крај може да испадне пресвртница на целата сезона.. Ќе боли изгубената титула за која цел свет ни честита... Ама да се надеваме дека нашите ќе изиграат како што знаат на Етихад, па да ги боли тие другите, што сакат да бидат како нас...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Хауард Веб ќе биде судија на нaтпреварот со Шити :D

така да Јунајтед сигурно си иде со позитивен исход од тој дуел :P

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честитки за РВП навистина заслужено си ја добри наградата ,ама Вокер најдобар млад играч :facepalm: можеби во офанзива е добар ама во дефанзива е доста слаб , требаше на Агуеро да му го дадат тоа признание си заслужи дечкото ама ете ја доби Вокер само затоа што е англичанец да беше обратно Вокер да беше аргентинец,а Агуеро англичанец што мислите кој ќе ја добиеше оваа награда :) ?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Papis Sise hrani porodicu od 70 članova!

Napadač Njukasla Papis Demba Sise, koji je zimus iz Frajburga došao u engleski klub, jedan je od najzaslužnijih što su „svrake“ na korak do plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Senegalac je postigao 10 golova u samo osam mečeva u Premijer ligi, a sledeći sportski cilj mu je da sa ekipom izbori mesto u Ligi šampiona. S druge strane, životni cilj mu je da porodici omogući normalne uslove za život.

- Fudbal mi je sve i ne znam šta bih radio bez njega. Zahvalan sam Bogu na svemu što mi je dao i srećan sam što sam ispunio svoje snove. Vrlo sam religiozan i zahvalan Bogu što mi je dao fudbalski talenat jer bez njega moja porodica možda ne bi preživela – rekao je Sise za „San“.

Senegalac kaže da ima veliku familiju koja broji 70 članova.

- Fudbal je svetlo na kraju tunela i omogućio mi je da ih izdržavam i omugućim im dobar život. Išao sam u dobru školu, ali moja porodica nije bila bogata. Morao sam da čekam da se pridružim lokalnoj fudbalskoj akademiji pre nego što sam dobio prvi par kopački. Nikad nisam zaboravio odakle dolazim. Ja sam jedini koji ima priliku da porodici pomogne finansijski. Moji rođaci su na jugu Senegala, naučio sam da igram fudbal i sada mogu da im pomognem. Sagradio sam im veliku kuću, pomažem im u nabavci hrane i struje, a posebno pomažem kada je neko bolestan – kaže Sise.
http://www.sportklub.info/papis-sise-hrani-porodicu-od-70-clanova

:cool::cool:
--- надополнето: 23 април 2012 во 20:22 ---
BREAKING NEWS - Andre Marriner will referee next Monday's Manchester derby. #MCFC #MUFC

BREAKING NEWS: Andre Marriner to referee Manchester City derby clash with United - Goal.com
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/04/23/3055700/breaking-news-andre-marriner-to-referee-manchester-city

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
ЈУВЕНТУС ќе го убие Ппата!?

Единствено што може да спречи остварување на оваа урбана легенда е тоа што во годините на смртта на Папата, Ливерпул секогаш бил шампион на Европа, што оваа 2012 не може да биде случај.

We have an immortal pope :pos: :pos:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
ЈУВЕНТУС ќе го убие Ппата!?

Единствено што може да спречи остварување на оваа урбана легенда е тоа што во годините на смртта на Папата, Ливерпул секогаш бил шампион на Европа, што оваа 2012 не може да биде случај.

We have an immortal pope :pos: :pos:
Значи ќе биде тешко, ама ке преживее а? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom