Повреден е мислам.Стариот нека го стави пак Рафаел во прв тим и биди среќен ако помалце од 6 примите.
Смолинг зошто не игра?
Веруј ми ги мешаш со ливерпулДали манчестер јунајтед може да влезе во филмот "Сам себе убијал" ???
Aргентинец во Енглеска, well...[quote="Ilumious, post: 4940129, member: 5041"
Kyle Walker has won PFA Young player of the year
Ви реков смешка се наградиве Вокер пред Агуеро
И тоа што викаш, не ќе се крстат во него на ЕП [/quote]PFA Team of the Year: Hart; Walker, Kompany, Coloccini, Baines; Silva, Yaya Toure, Parker, Bale; Rooney, van Persie.
--- надополнето: 22 април 2012 во 22:29 ---
Aргентинец во Енглеска, well...
Топче не се наградиве од ФА, од ПФА се, асоцијацијата на играчите. Лани беа Бејл и Вилшер со признанијата ама од ФА наградата за најдобар играч ја доби Видиќ на последното коло од сезоната и САФ како менаџер.lol Агуеро не доби за млад играч... отишло све у курац у ФА од дамна и секоја година само потврдуваат
Whatever пак се идиоти.Топче не се наградиве од ФА, од ПФА се, асоцијацијата на играчите. Лани беа Бејл и Вилшер со признанијата ама од ФА наградата за најдобар играч ја доби Видиќ на последното коло од сезоната и САФ како менаџер.
Е сеа работава е што играчиве во лигата се повеќето Англичани и си се гласаат меѓусебно за вакви награди.