Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Стварно луѓе малце чукнете тоа главите.
Ништо не праи МВР, нас ништо не ни кажува!
Се подразбира дека нема вас да ви каже, се додека не заврши истрагата.
И да, вакво нешто не се решава за 10 дена.
--- надополнето: 21 април 2012 во 18:59 ---
Здраво дечки само да ве известам дека јас сум тој што го остави коментарот на youtube... искрено не очекував дека мојот пост ке предизвика толкаво внимание и разгорување на темата... инаку тоа го напишав дента кога бев баниран од форумот од ацид... така да комотно може да ме банирате пак поздрав до сите Македонци
Нема гајле, те лајкнавме. Само ги вознемири Гејците многу.
Биди мудар и не им одговарај на провокациите.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Иначе со истрагава се многу напреднати и имаат откриено многу работи само ништо не кажуваат во јавност.
Вчера го прашувам татко ми дали има нешто ново во врска со случајот (поолицаец е ) он ми одговара дека има. Јас го прашувам што а он ми враќа има време ќе дознаеш.
Секад вака прај никад ништо не кажува :D

K

kalimer0

Гостин
Што е важно националноста. Националноста ја прават важна од четврта страна за да направат тензии тука. Можно е да е некоја од големиве сили - да создадат војна да им купуваме оружје. Епа на ви... И многу паметно горе кажано од братот на убиениот:
Џабе се правите со сила слепи кога сами знаете дека ова убиство е од етничка/верска омраза. Вие нарекувајте ги убијци, да тие се убијци но жртвите ги убиле бидејќи се Македонци.

Јас друга причина не гледам да убиеш 4 млади животи + 1 средовечен човек кој се нашол на погрешно место во погрешно време.
Ако ти познаваш некоја друга причина слободно пиши ја баш ме интересира.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Џабе се правите со сила слепи кога сами знаете дека ова убиство е од етничка/верска омраза. Вие нарекувајте ги убијци, да тие се убијци но жртвите ги убиле бидејќи се Македонци.

Јас друга причина не гледам да убиеш 4 млади животи + 1 средовечен човек кој се нашол на погрешно место во погрешно време.
Ако ти познаваш некоја друга причина слободно пиши ја баш ме интересира.
Глеј дечко, има разлика помеѓу верска и етничка омраза, и помеѓу нешто - некоја сила што пробува да ја наметне таа верска и етничка омраза. Нема никаква омраза, само сите околу нас го праат тоа да изгледа така.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Чекајте малце ова е поврзано со Детонатор како можете да донесувате брзи заклучоци немојте така да ги гледате работите дури и да сте во право додека не се дојде до правите убијци се е залудно.

Поздрав

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Nova teorija: Se ocekuvala OGROMNA pratka droga i plus uste neznam sto da pomine niz zemjava i moralo nekoe olkavo sranje da napravat za cela policija da se defokusira od pratkata i da im pomine glatko.
Ako e vistina, tuzno 5 zivoti za obicna diverzija.

Член од
19 ноември 2009
Мислења
85
Поени од реакции
178
Nova teorija: Se ocekuvala OGROMNA pratka droga i plus uste neznam sto da pomine niz zemjava i moralo nekoe olkavo sranje da napravat za cela policija da se defokusira od pratkata i da im pomine glatko.
Ako e vistina, tuzno 5 zivoti za obicna diverzija.
Аха, пошто најлогичното нешто за да пренесеш огромна пратка дрога е да направиш нешто што ќе ги натера властите максимално да стегнат контрола на граници.
И што има врска полиција со царина. Дај малце размислувајте.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.210
Поени од реакции
1.252
Глеј дечко, има разлика помеѓу верска и етничка омраза, и помеѓу нешто - некоја сила што пробува да ја наметне таа верска и етничка омраза. Нема никаква омраза, само сите околу нас го праат тоа да изгледа така.
Да се разбира нема никаква омраза, живееме во земја на мед и млеко.

S

Sagan

Гостин
nekoj pogore spomna ubijcite bile srbi ili bugari
bugari nema nikakva teoretska sansa da bidat,a dodeka srbi ili albanci ima golemi sansi da bidat,posebno albanci
Може некој се надевал дека Македонците ќе се почуствуваат беспомошни и загрозени, па ќе побараат воен или политички сојуз со мајка Балгарија, за да го зачуваат православието и тоа што останало од територијата :cenzura:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Со секој поминат ден се повеќе и повеќе спласнува интересот јавен за ова злосторство.
Не дозволија ни празникот да им се расипе прогласувајќи барем ден на жалост не мораше три.

И едноставно не им е гајле, кога го слушав тоа како го објаснуваат дека сите тие глупости се само желба за моќ власт, пари, доминација, а нема никаква врска со народот кој што мисли дека тука се за да служат нему, се повеќе и повеќе ми има смисла. Дека се е само представа театарска ништо друго, робови на пирамидален систем и структура на владеење.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Може некој се надевал дека Македонците ќе се почуствуваат беспомошни и загрозени, па ќе побараат воен или политички сојуз со мајка Балгарија, за да го зачуваат православието и тоа што останало од територијата :cenzura:
само како што би дошле сега тука не ми е јасно
како ослободители
како бранители
како окупатори
како администратори
како..........................

• Ми се допаѓа
Reactions: LMC

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Која медиумска тишина за ова во последниве два дена,ни инфо ни било што да дојде од МВР.

Како воопшто да не сакаат да се трудат со случајов.

shady3

Никогаш не вели никогаш..
Член од
22 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
61
Или пробуваат да си ја работат работата без да им труби никој над глава. Размислете малку, незатворањето на овој случај и нефаќањето на злосторниците не е во никој случај позитивно по владејачкава елита.

Kajgana Shop

На врв Bottom