Нема гајле, те лајкнавме. Само ги вознемири Гејците многу.Здраво дечки само да ве известам дека јас сум тој што го остави коментарот на youtube... искрено не очекував дека мојот пост ке предизвика толкаво внимание и разгорување на темата... инаку тоа го напишав дента кога бев баниран од форумот од ацид... така да комотно може да ме банирате пак поздрав до сите Македонци
Џабе се правите со сила слепи кога сами знаете дека ова убиство е од етничка/верска омраза. Вие нарекувајте ги убијци, да тие се убијци но жртвите ги убиле бидејќи се Македонци.Што е важно националноста. Националноста ја прават важна од четврта страна за да направат тензии тука. Можно е да е некоја од големиве сили - да создадат војна да им купуваме оружје. Епа на ви... И многу паметно горе кажано од братот на убиениот:
Глеј дечко, има разлика помеѓу верска и етничка омраза, и помеѓу нешто - некоја сила што пробува да ја наметне таа верска и етничка омраза. Нема никаква омраза, само сите околу нас го праат тоа да изгледа така.Џабе се правите со сила слепи кога сами знаете дека ова убиство е од етничка/верска омраза. Вие нарекувајте ги убијци, да тие се убијци но жртвите ги убиле бидејќи се Македонци.
Јас друга причина не гледам да убиеш 4 млади животи + 1 средовечен човек кој се нашол на погрешно место во погрешно време.
Ако ти познаваш некоја друга причина слободно пиши ја баш ме интересира.
Аха, пошто најлогичното нешто за да пренесеш огромна пратка дрога е да направиш нешто што ќе ги натера властите максимално да стегнат контрола на граници.Nova teorija: Se ocekuvala OGROMNA pratka droga i plus uste neznam sto da pomine niz zemjava i moralo nekoe olkavo sranje da napravat za cela policija da se defokusira od pratkata i da im pomine glatko.
Ako e vistina, tuzno 5 zivoti za obicna diverzija.
Да се разбира нема никаква омраза, живееме во земја на мед и млеко.Глеј дечко, има разлика помеѓу верска и етничка омраза, и помеѓу нешто - некоја сила што пробува да ја наметне таа верска и етничка омраза. Нема никаква омраза, само сите околу нас го праат тоа да изгледа така.
Може некој се надевал дека Македонците ќе се почуствуваат беспомошни и загрозени, па ќе побараат воен или политички сојуз со мајка Балгарија, за да го зачуваат православието и тоа што останало од територијатаnekoj pogore spomna ubijcite bile srbi ili bugari
bugari nema nikakva teoretska sansa da bidat,a dodeka srbi ili albanci ima golemi sansi da bidat,posebno albanci
само како што би дошле сега тука не ми е јасноМоже некој се надевал дека Македонците ќе се почуствуваат беспомошни и загрозени, па ќе побараат воен или политички сојуз со мајка Балгарија, за да го зачуваат православието и тоа што останало од територијата