moralfagsИзвини што некој ви ја плесна вистината во фаца и ви го уништи расположението. Ти или си мазохистка, или свесна за твојот умствен дефект, па така лесно си ја призна вистината. Малоумен само затоа што се облекол така или го познаваш лично? А каков валиден аргумент остави ти тука, малоумна конзервативко со ниски гледишта?
Женски шовиниста, ај да се видиме, да осетиш шовинизам малку на своја кожа
Можам ептен брутал да бидам, фино ќе ни биде, ти нели мазохистка... или само малоумна беше?
Ти ќе ми кажуваш!moralfags
Темава е во Чек Дис Аут, не замарај!
ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
колкава уста има оваа бре ??????
хахаха. има кариес или не? ја сум слаб со видов затоа те прашувам.Мислам дека и ја гледам шеската од тука.
Пријателов од гевгелија шо ги сликал ич не ги зачистил..Како ги сликал така ги тупналвоздржи се ако можеш да не се насмееш машна со раскопчана кошула fuck yeaaah !
Бркчињата се моментотПријателов од гевгелија шо ги сликал ич не ги зачистил..Како ги сликал така ги тупнал
Ко Бајадера еШо фризура ќе беше?
Мене ми личи на Калиопи.....
ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
колкава уста има оваа бре ??????