Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Извини што некој ви ја плесна вистината во фаца и ви го уништи расположението. Ти или си мазохистка, или свесна за твојот умствен дефект, па така лесно си ја призна вистината. Малоумен само затоа што се облекол така или го познаваш лично? А каков валиден аргумент остави ти тука, малоумна конзервативко со ниски гледишта?

Женски шовиниста, ај да се видиме, да осетиш шовинизам малку на своја кожа :pos:
Можам ептен брутал да бидам, фино ќе ни биде, ти нели мазохистка... или само малоумна беше?
moralfags

Темава е во Чек Дис Аут, не замарај!

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451

ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

колкава уста има оваа бре ??????

Мислам дека и ја гледам шеската од тука.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Мислам дека и ја гледам шеската од тука.
хахаха. има кариес или не? ја сум слаб со видов затоа те прашувам.

п.с ако и беше подотворена устава можда и крајници ке и видевме..

ама како и да е - девојчево е симпатично

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Кога е генетика у прашање, морално е да не се смееш. Кога генетиката им е ОК, а си се расипуваат поради комплекси и слично, слободно можеш да прснеш од смеа/сеир/цинизам.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Доста идевме со фото, јас започувам ВИДЕО :)
Додуша матурантиве се од Бугарија, ама интересно за гледање :) А на првото видео и за слушање бидејќи е лепена песна од Упсурт, најдобриот рап бенд од Бугарија.

Предупредување, на следното видео е забележан цицкотрес. Училиштетот е претпоставувате средно хемиско Менделеев :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.825
Поени од реакции
40.184

После овие два клипа, и нивната музика, ми доаѓа да ја пуштам Кеш Кеш, да слушнам добра музика.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
воздржи се ако можеш да не се насмееш машна со раскопчана кошула fuck yeaaah ! :drk:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
воздржи се ако можеш да не се насмееш машна со раскопчана кошула fuck yeaaah ! :drk:

Пријателов од гевгелија шо ги сликал ич не ги зачистил..Како ги сликал така ги тупнал:pos:

П

Пепси_

Гостин
Добро бе тој шо го сликал не знаел ли барем да му каже да ја закопча кошулава до горе и да го наместат човекот за греови бе ретардација бооооооооо 4 год како мали дечиња....

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123

ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

колкава уста има оваа бре ??????
Мене ми личи на Калиопи.....

Kajgana Shop

На врв Bottom