Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Извини што некој ви ја плесна вистината во фаца и ви го уништи расположението. Ти или си мазохистка, или свесна за твојот умствен дефект, па така лесно си ја призна вистината. Малоумен само затоа што се облекол така или го познаваш лично? А каков валиден аргумент остави ти тука, малоумна конзервативко со ниски гледишта?

Женски шовиниста, ај да се видиме, да осетиш шовинизам малку на своја кожа :pos:
Можам ептен брутал да бидам, фино ќе ни биде, ти нели мазохистка... или само малоумна беше?
За да останам доследна на своите прнципи нема да навлегувам во дискусија и одбрана на вистината на оваа тема која веќе доволно е осакатена,но доколку имаш желба подетално да ти ја докажам,би можела на кој било начин(соодветна тема,ПП...),освен во тема за сеир и затапување на мисловен орган.

Малоумен-ниту затоашто се облекол така,ни затоашто го познавам токму него.Но познавам многу претставници од неговиот вид,а и мојата способност за препознавање дегени е,верувај,на повисоко ниво отколку што ти мислиш,потценуваш експерт.

Патем,ќе те посоветувам да настапуваш со поголема доза на критички пристап и аналитичко-синтетички заклучоци,а да ги намалиш нагонските реакции кога се во прашање ставови со коишто не се согласуваш.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Првиот како шеф меѓу браќата, вториот едноставно името си кажува се. ( Презимето.)

:pipi:

Да не излезе само машките ги резилам... :]

A

AnFem

Гостин
За да останам доследна на своите прнципи нема да навлегувам во дискусија и одбрана на вистината на оваа тема која веќе доволно е осакатена,но доколку имаш желба подетално да ти ја докажам,би можела на кој било начин(соодветна тема,ПП...),освен во тема за сеир и затапување на мисловен орган.

Малоумен-ниту затоашто се облекол така,ни затоашто го познавам токму него.Но познавам многу претставници од неговиот вид,а и мојата способност за препознавање дегени е,верувај,на повисоко ниво отколку што ти мислиш,потценуваш експерт.

Патем,ќе те посоветувам да настапуваш со поголема доза на критички пристап и аналитичко-синтетички заклучоци,а да ги намалиш нагонските реакции кога се во прашање ставови со коишто не се согласуваш.
Твоите принципи ги видовме уште кога ми се спротистави за нешто за кое де факто сум во право. Дури сега и призна дека тоа е така. Јадам јас експерти за појадок.
Тука се повлекувам и јас, гледам дека разговарам со помала особа и малку ми е смешно.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
за нешто за кое де факто сум во право. .
Ја се испричавам шо улетав во де јуре конверзација, ама за што си „дефакто во право“.
Дека дечко ти тепа момци кои исмеваат луѓе кои цртаат А на балкони и имаат фризура четка?

Смешно е чупе, смешно е, да изиграваш панкер хејт д систем а се сликаш за ебено табло.

Посмешно е ако изиграваш панкер и моеш да истепаш деца кои би ти се насмеале за „четката“. Пошо, панкот и идеологијата која ја носи „четкаштвото“ викаше: искреност; ништо не е свето; и слично.

А ти да си дефакто во право.

Шо ти се вика привилегија на буквата А и на кршењето на стоп знаци во преспански села...

A

AnFem

Гостин
Ја се испричавам шо улетав во де јуре конверзација, ама за што си „дефакто во право“.
Дека дечко ти тепа момци кои исмеваат луѓе кои цртаат А на балкони и имаат фризура четка?

Смешно е чупе, смешно е, да изиграваш панкер хејт д систем а се сликаш за ебено табло.

Посмешно е ако изиграваш панкер и моеш да истепаш деца кои би ти се насмеале за „четката“. Пошо, панкот и идеологијата која ја носи „четкаштвото“ викаше: искреност; ништо не е свето; и слично.

А ти да си дефакто во право.

Шо ти се вика привилегија на буквата А и на кршењето на стоп знаци во преспански села...
Џони Ротен, ај малечок направи ми услуга и прочитај поубаво што сум пишала. И те молам не ми расправај за панкови и панк идеологии, можам часеви да ти држам во тој поглед. И не ми плукај на (A)-то со евтини ствари. Од квази панкераана и ванаби наци анархисти, ми се гади!

Еј да! Џони не е вистински панкер, копилето секогаш барало интерес, а сега носи сребрени, широки пантоломи, продава „панк“ и како и секогаш, голта слава. Со здравје да си го носиш аватарот.

П.С. Дечко ми не е панкер, ама е алергичен на амеби.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Можеби јадат ремет по форуми само иначе вака не верувам:)
Па пошо позади компјутер се знае какви луѓе се кријат :)

И ај постирајте линкови од разни средни, сакам да гледам слики :)

К

командо

Гостин
Што кога некој форумџија ќе се види во темава? нема смисла...

Kajgana Shop

На врв Bottom