Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид vol. 164....сабота 21.04.2012 - 20 часот

Краен резултат на мечот

• Вкупно гласачи
    269
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Барса тепа 8-0, Мурињо му се развикува на Касиљас па овој се лути, ги вади ракавиците и оди накај клупата му ги фрла во лице на Мурињо и му вика ајде иди брани ти да те видам!

Настанува тепачка меѓу играчите на Реал од едната страна португалците од другата шпанците, Пепе во главна улога!

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Брат си ја згрешил темата ова е за фудбал не е за боречки вештини. :eek:
Премногу те допрела Барса. Живти се кажи да знаеме сите кога тоа те откачи.;)
Ја последен пат кога проверив фаулите беа дел од фудбалот, а ја баш фаулите ги спомнувам во мојот пост, а не некакви боречки вештини...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.906
Поени од реакции
30.859
Treba da razbiras koa nekoj osven sto dava svoe mislenje, duri i potencira deka e sopstveno mislenje. Ja znam vaznosta na ovoj mec za dvata tima, i znam kako ke deluva konecniot rezultat psiholski za niv
Се си е во ред, ја почитуваме секоја индивидуа и неговото мислење.
Него онака те цитирав да те прашам дали имаш еден пост напишано на кирилица?
--- надополнето: 20 април 2012 во 12:00 ---
Барса тепа 8-0, Мурињо му се развикува на Касиљас па овој се лути, ги вади ракавиците и оди накај клупата му ги фрла во лице на Мурињо и му вика ајде иди брани ти да те видам!
Сите 8 гола биле автоголови на Роналдо, а Меси од очај си шиба 10 во своја мрежа :pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

Настанува тепачка меѓу играчите на Реал од едната страна португалците од другата шпанците, Пепе во главна улога!
Ако биде Пепе во главна улога, најпаметно ке биде Гвардиола да си ги повлече и своите играчи, да не настрадаат.

B

Beck's

Гостин
Се си е во ред, ја почитуваме секоја индивидуа и неговото мислење.
Него онака те цитирав да те прашам дали имаш еден пост напишано на кирилица?
--- надополнето: 20 април 2012 во 12:00 ---

Сите 8 гола биле автоголови на Роналдо, а Меси од очај си шиба 10 во своја мрежа :pos:
Poveli

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Лесна победа на Реал од 1:4 голот за Барса ке го даде Тељо,за Реал 2 Роналдо и 2 Ди Марија,Роналдо ке покажува сланини пошто го тролаат со тоа копанчето против Барса :icon_lol:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
4:0 Конечен резултат за домаќините. :)

H

HoT IcE

Гостин
Реал сам ќе се тепа поради комплексот кој го има, но доколку одиграат без страв и дисцпилнирано, Барселона ќе го јаде бајаги.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
i najgolemiot fudbalski optimist ne bi stael 2 na ovoj mec, od prosta pricina sto vladeeme na megusbenite dueli poslednit 3 god.

Inaku ocekuvam pobeda i mnogu golovi. So ova sakam da kazam deka mozno e da ima petarda so moznost Real sepak da dade pocesen gol(dobri se sezonava zatoa im davam sansa za toj gol):icon_mrgr:
Да бе неможело, а како можеше Челси да ја фатам 1у1 со 8 и кусур коефициент?
Х2 некако најверојатно е за играње, реал ќе оди на одбрана и шанси од контра напади.
Шо се занасате, не е и таа барса од пред 2-3 години а не е ни истиот реал.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Очекувам Максимум нерешено, победа веќе ми е премија. Можно е да изгубиме, ама највеќе посакувам реми.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

A Валдез трча преку цел терен за да им се придружи... :icon_lol:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.864
jas kako i sekogash, pred se sakam tepachka, drugoto samo po sebe ke si dojde.
Јас па обратно би рекол. Пред се, сакам фудбал да гледам, тепачката и онака сама по се бе сигурно ќе си дојде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom