Брат си ја згрешил темата ова е за фудбал не е за боречки вештини.Барса ги мразам од дното на душата и би сакал реал да тепа со минимум 3+.
До душа и не мора реал да тепа, доволно е меси да изеде ќутек од пепе како таа утакмицата од купот мислам
Откако претходно топката ке се одбие од стативаЛесна победа на Реал од 1-11. Гол од пенал за Барса ...Педро ќе го шутира.
И на Роналдо копачките ќе му ги вратат.Лесна победа на Реал од 1-11. Гол од пенал за Барса ...Педро ќе го шутира.
Нема потреба спикерот на Алианц Арена му поклонил традиционални баварски обувкиИ на Роналдо копачките ќе му ги вратат.
По професија психијатар си?Inaku primetuvam onie od Bayern se za pobeda na Barca, a tie od Chelsea za Real. Razbirlivo, koj i da izgubi u sabota, ispaga i od polufinaleto 90%. Moe mislenje nisto drugo
Treba da razbiras koa nekoj osven sto dava svoe mislenje, duri i potencira deka e sopstveno mislenje. Ja znam vaznosta na ovoj mec za dvata tima, i znam kako ke deluva konecniot rezultat psiholski za nivПо професија психијатар си?
bas sega ne e vreme, posto sea Barca brka rezultat. A koa toa bilo Real ipak ne uspeale da pobedat, taka da po zdrava logika ispaga deka Real nema sto da bara na ovoj mecVreme e Real da ja torpedira Barca srede Nou Kamp