Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид vol. 164....сабота 21.04.2012 - 20 часот

Краен резултат на мечот

• Вкупно гласачи
    269
Статус
Затворена за нови мислења.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
И ја би сакал барса да изгуби на домашен терен,редно е реал еднаш да тепа нема смисла веќе :D.Конечен резултат 1-2 за реал

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Барса ги мразам од дното на душата и би сакал реал да тепа со минимум 3+.
До душа и не мора реал да тепа, доволно е меси да изеде ќутек од пепе како таа утакмицата од купот мислам :D:D:D
Брат си ја згрешил темата ова е за фудбал не е за боречки вештини. :eek:
Премногу те допрела Барса. Живти се кажи да знаеме сите кога тоа те откачи.;)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ај мајката анкетава нешто како да паднало од друга планета.Сите мадридисти гласале за победа на Барса,си знаат дека малерот е во оваа анкета на форумот:P.
Иначе очекувам Мурињо да игра подефанзивно и да оди на нерешено за да ги задржи тие +4 бода предност.

B

Beck's

Гостин
Inaku primetuvam onie od Bayern se za pobeda na Barca, a tie od Chelsea za Real. Razbirlivo, koj i da izgubi u sabota, ispaga i od polufinaleto 90%. Moe mislenje nisto drugo:свиркам:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
песимист сум за ова Ел Класико, Санчез, Виља не се во комбинација(стартна 2ка од нападот, исто и Абидал) не дека ова ќе ми биде оправдание доколку изугбиме ама тоа е мое мислење, сепак се надеваме на поволен исход :) среќно на нашите момци и дај боже да победиме ! In Messi we TRUST :)

B

Beck's

Гостин
По професија психијатар си?
Treba da razbiras koa nekoj osven sto dava svoe mislenje, duri i potencira deka e sopstveno mislenje. Ja znam vaznosta na ovoj mec za dvata tima, i znam kako ke deluva konecniot rezultat psiholski za niv
--- надополнето: 20 април 2012 во 11:24 ---
Vreme e Real da ja torpedira Barca srede Nou Kamp ;)
bas sega ne e vreme, posto sea Barca brka rezultat. A koa toa bilo Real ipak ne uspeale da pobedat, taka da po zdrava logika ispaga deka Real nema sto da bara na ovoj mec

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Осекам дека ке победи Реал на овој натпревар..и тоа не минимално.. 3-4 гола разлика.. PUTA FARCA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom