Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид vol. 164....сабота 21.04.2012 - 20 часот

Краен резултат на мечот

• Вкупно гласачи
    269
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Немаше пенал против челзи...за Барса,го очекувам во сабота :icon_lol:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хмм луѓе ја направивте работата како Барса да игра со Ренова. Па Ел Класико е бе...алоо!

Жестоко ќе биде како и секогаш, ако се земе предвид фактот дека и двата тима се пред елиминација од ЛШ и дека им останува само Ла Лига тогаш би требало да биде ултра интересно!

Да точно е дека притисокот е на страната на Реал Мадрид, но немојте да заборавите дека на Реал им одговара и нерешено. Е токму за ова јас ќе кажам поголем притисок има на страната на Барселона. Да имаше Барса добар резултат од натпреварот со Челзи тогаш да целиот притисок ќе беше на другата страна ама вака ќе биде заебано.

Очекувано е дека Мурињо ќе излезе со подефанзивна тактика и ќе чека на контри но сепак Реал нема играчи а и не е во духот на Мадрид да играат како Челзи т.е да му ја препуштат целата игра на Барса пошто тогаш свесно ќе прават самоубиство. Значи Реал ќе излезат да се надигруваат нормално.

Јас мислам дека детали ќе го решат натпреварот.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Тко не зна речи - Тај хода :D

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Мадрид повторно ќе биде испратен ЗадРид :D

B

Beck's

Гостин
mnogu tivka temava, ne ne biva vise za provokacii:confused:

inaku personalno ocekuvam potop na pederite od Zadrid:D

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Не ми е јасно како можи уште да ги гледате овие лигушуте, та едните - та другите. Преку таквото ми е дојдено и од Реал и од Барса а и од сите „навивачи“ или ванаби навивачи.

B

Beck's

Гостин
Не ми е јасно како можи уште да ги гледате овие лигушуте, та едните - та другите. Преку таквото ми е дојдено и од Реал и од Барса а и од сите „навивачи“ или ванаби навивачи.
Nisto brat, bojkot na mecot mu e majkata, pa neka mu ja mislat posle i Barca i Real

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
mnogu tivka temava, ne ne biva vise za provokacii:confused:

inaku personalno ocekuvam potop na pederite od Zadrid:D

Aбе не бива како не само сеа сите си прајме шеги на сметка на тимојве, пенали за барса и слично, чекај сабота 21:45 да видиш борба. :D

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.373
Поени од реакции
5.465
Очекувам сигурна победа на Барса, без примен гол...
Резултат 3:0
Огромна ќе биди желбата на Барса, кои со победа ќе дојдат само на -1 зад Реал , а Реал има потежок распоред до крај треба да изигра уште со Севиља и Билбао..
Барса ќе се одмазди и за играта во Мадрид, каде Пепе и компанија не играја фудбал, туку беа ОРАЧИ !!!

П.С Дани Алвеш сега ќе ви врати :D :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom