Фан Клуб: Барселона

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ми се одмили фудбалот денес. Толку среќа да се немало.
Во реваншот ќе ги прегазиме 3:0, нормално без Фабрегас и Санчез, затоа што со очи нејќам да ги видам.

I

IBIZA SOUND

Гостин
golema srekja imaa celzi,a nie i tie sansi sto gi imavme ne znaevme da gi pretvorime vo gol
pedro i cesk se golemi dupki

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Добив мини-срцев удар на самиот крај, знае некој кој беше последниот што шутна 100 метри во небото кога имаше чиста позиција за гол, не забележав?

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
ако некоја утакмица требаше да изгубиме до крај на сезона, нека е оваа таа.
брзо ќе заборавам ако тепаме се до крај.
кога она и на крај не влезе, кога бускетс ја прекачи трибината на улица ја шутна од пенал позиција.. тогаш нема што да се бара резултат.
никој ама баш никој не ни е крив. овој пат тревата не беше лоша, судијата беше добар, дури заврна за да биде лизгав теренот баш како што сакаме.

само ќе се цитирам од вчера.
мислам дека малку среќа, многу малку среќа е потребно утре за да лагано ги добиеме. кога мислам на среќа мислам на искористување на добри шанси, добра реализација. не 10 зицери за еден гол
за жал ни 10 зицери не беа доволни за гол

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ебати чергарите среќни :tapp: играт дома бранат се, еднаш стигнаа до голот и гол :facepalm:
исто ко со милан првата, животна утакмица изиграа да ебам чергари умрени
шо ќе ми е ќеф на кампот да ги напунат до даска. по чергарски тим од овие челзи нема

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
golema srekja imaa celzi,a nie i tie sansi sto gi imavme ne znaevme da gi pretvorime vo gol
pedro i cesk se golemi dupki
Педро влезе во 76 минута и за малку не даде гол,најдобар шут имаше од сите промашени шанси.

Што направи Санчез,освен што го упропасти натпреварот?Уште во 9 минута можеше да го реше дуелот.2 чисти зицери и промаши.

Педро на речиси секој голем натпревар даваше лани,ама беше стартер...оваа година игра статист на мегаѕвездите Фабрегас и Санчез и нормално е што нема ни континуитет ни самодоверба.

Виља и Педро>>>>>>>>>Санчез и Фабрегас

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Добив мини-срцев удар на самиот крај, знае некој кој беше последниот што шутна 100 метри во небото кога имаше чиста позиција за гол, не забележав?
Бисквитата.

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Баш он, единствениот човек што не го сакам во Барса.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.957
Ај бе, почнувајте да го составувате воведот за темата за Ел Класико. :icon_lol:
Кој ќе ја прави? Iceboy, Invader, LaVista, Toni, bobi777 или некој друг?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.957
Еј, еј, еј. Нема потреба да пцуеме и да колнеме по играчи, ни по стручен штаб. Не дека некои не заслужија такво нешто, ама едноставно нема потреба. Досега многупати не израдувале, навивнавме да ни донесуваат само победа и среќа, па сега болката и разочарувањето кај многумина(т.е. кај сите нас) е голема. Подобро сега легнете си( :D), утре со ладна глава поубаво ќе размислувате. ;)

B

Beck's

Гостин
Znaci kolku sum popizden od Sanchez i Fabregas, da ne se znaelo gol kako se dade, i toa na volku valzen natprevar. Pa raspali be tamo, neznam so kur si cekaa da gi blokiraat odbranbenite na Chelsea.

Site do eden podfrlija, a vo listata top 3 ke go dodavam i Alves. Osobeno pri golot na Chelsea, ne bese nikade.

Ne znam so da kazam vise, vo normalni uslovi rezultatot ne e los, ama znaejki kako ke igra Chelsea, i znaejki kolku e tesko da se probies kon golot, premnogu se somnevam vo uspeh, ali aj valjda ke me demantiraat.

p.s Pedro neka go odmori do slednite letni podgotovki

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
добро а шо е проблемот со цеск. од втор најдобар асистент во тимот стана утка невидена
со меси на почетокот на сезоната беа "The Dynamic Duo". нека се оправа под хитно
ах бре виља колку ни требаш за вакви утакмици не си свесен
--- надополнето: 18 април 2012 во 23:07 ---
тај дрогба нека се пријаве за пливање на олимпијадата, категорија: машката, и верувам дека ќе му конкурира на Мајкл Фелпс

Kajgana Shop

На врв Bottom