Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Све ви ебам неспособно. Наместо да ја решиме во 45 мин, сега ќе го јадеме. Глупаци невидени. Лобот во газ да си го напикате пичка ви материна.

Тоа е фудбал...се игра на голови а не на тоа колку зицери можат да се промашат пред да се прими гол.

Ми се лоши од Фабрегас...што гледа Пеп во него за мене е мистерија.

на двапати Цеск и еднаш Алексис пропуштија шанси за сигурно водство и ете ти казна........многу ноншалантни завршници,знаеме што вели непишаното фудбалско правило

Валдез :facepalm:

која безвезе ситуација, малку среќа реков треба и не од 10 зицери еден гол. баш обратното се случува!

дрогба, дрогба...ќе се пензионираш ли веќе, фудбал ми се одмили од тебе. одвратно, одвратно глумење

Dobro be Valdez ednas ke ti sutnat i ke go primis pa da mu se nevidam...do nego bese topkata da se frlese so race ke ja fatese a ne so noze rakometar da mi se pravi...u pm ajde.

на двапати Цеск и еднаш Алексис пропуштија шанси за сигурно водство и ете ти казна........многу ноншалантни завршници,знаеме што вели непишаното фудбалско правило

Валдез :facepalm:

Не е крив Валдес туку одбраната летнаа...сака да се пикат во нашиот гол, ниту еден не го следеше Дрогба.

Мора да притиснеме, лош резултат е ова многу.

Какви шанси пропуштивме, Меси слабо прво полувреме одигра може он повеќе ајде...

Messi edinstveno sto ja zagubi topkata po sto postignaa ovie gol, toa mu go zameruvam. Napravi odlicni situacii ama ovie konjite potvrdija deka nikoj osven Messi vo timot ne moze da dade e..n gol. Fabregas na zena ti taka da i sutiras da ti e... i sut i se.

Не е крив Валдес туку одбраната летнаа...сака да се пикат во нашиот гол, ниту еден не го следеше Дрогба.

Какви шанси пропуштивме, Меси слабо прво полувреме одигра може он повеќе ајде...

Ne e los rezultatot , tuku kako ova ke deluva na timot posle vakov gol vo posledni sekundi od prvo poluvreme.Sepak vo vtoro ke gledame uste pogolemo zatvoranje na Chelsea i igranje na kontri. Kako ke se snajdat ke vidime.

да беше Чех на негово место тешко дека ќе примеше ваков гол

Ne e los rezultatot , tuku kako ova ke deluva na timot posle vakov gol vo posledni sekundi od prvo poluvreme.Sepak vo vtoro ke gledame uste pogolemo zatvoranje na Chelsea i igranje na kontri. Kako ke se snajdat ke vidime.

Ако заврши вака тоа ќе биде многу лош резултат за нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom