Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
577539_372596086117611_201967146513840_1125162_1034916870_n.jpg

требаше и едни ланци да си врзат меѓусебно, да не им се растури формацијата
Trebase Tello da go stavi da probiva na leva strana , vaka Iniesta bese zaglaven tamu

sea so malce posmirena glava, da naglasam deka edinstvena svetla tocka e sto protiv bunker tim za prv pat vo istorijata na Pep imavme 3 ziceri i edna stativa

цеск, не само што ги промаши шансите, таа одбиената топка не беше ни шанса. таа требаше само да се шутне во гол. од 5 метра да се шутне во гол, да се погоди рамката на голот. топката по мое мислење да не ја сопреше алексис, ќе отидеше во аут. не во гол-аут, во аут. од 5 метри. тоа е тоа што боли.

абе со еден шут не победија. плус голот, дежаву од пред неколку години. само што тогаш наместо меси, чави ја згреши.

Во реваншот:
Валдес​
Алвес Маскерано Адриано​
Бускетс​
Чави Иниеста​
Меси​
Куенка Пике Педро​

Нема кај да бегаат!
Катастрофа е Педро ова година, како шо рече некој слободно можи да одмори до летните подготовки
Тељо му е мајката

sea so malce posmirena glava, da naglasam deka edinstvena svetla tocka e sto protiv bunker tim za prv pat vo istorijata na Pep imavme 3 ziceri i edna stativa

Токму така...

Се гледа дека Пеп е задоволен од креираните шанси, и дека треба да се проработи само на реализацијата.

Guardiola: "The challenge is to again have 24 shots on Tuesday like we had tonight, and then score from those."

Pri udarot na Puyol so glava , dali Thiago ja smeni nasokata? Vo povtorenata snimka zabelezav deka topkata odi na samiot rab na golot.

Не ја гледав поради обврски, сме изгубиле на Бриџ, веројатно сакаат освета :)))) Можеби ја добија во Англија, но на реваншот веројатно повторно некој ќе и е крив, овојпат сигурно не Овербо ;)

Најсигурен сум дека на Кампот победуваме и одиме во Минхен .....

Следните два натпревари се најважните во сезоната, а и двата ги играме ДОМА ..... Тоа е доволно ....

VISCA !!!

шо се секирате. за реваншот ќе си го викнеме Овербо :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom