dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Не ми беше тоа поентата , ама нема врска уживај си...Не генерализирај. Јбг штета што не ви фрла око некој магнат да ви купи.
Како Јунајтед предходно коло ...Сигурна ли е за вечерва арсенал 1? сакам ја да ставам на сингл за големи пари па да се осигурам![]()
Дрогба е стварно играчиште...ретко се раѓа таков бомбардер во нападот искрено.Дрогба..вистинскиот шпиц напаѓач после легендарниот Ван Бастен!
Му истекува на крајот на сезонава, не се знае уште ништо.Дрогба е стварно играчиште...ретко се раѓа таков бомбардер во нападот искрено.
Инаку синиве да ми одговорот дали договорот му истекува на крајот од сезонава или грешно сум разбрал претходно ...
Батистута?Дрогба..вистинскиот шпиц напаѓач после легендарниот Ван Бастен!
Робин ван Перси !?Батистута?
ван Нистелрој?
Не планирам да го гледам веќе ова срање, кога очигледно уште пред утакмица се знаело кој треба да игра финале.
2 гола од офсајд против Виган, сега ова...
Да даде господ 5 да примат од Ливепрул во финале.
Ооооо Боже, Јанг - пенал ? Ебати Премиер Лига (1);
Еткинсон бе, од ова не ми се гледа Премиер лига. Прво, немаше гол, а и да му се „виде“ на онај ќориот, не му се виде фаулот на онај коњот Тери ? Второ, она беше чист црвен и пенал за Тотенхем. Сетете се на Јенс Леман, на финалето од ЛШ, истиот случај, Жули постигна гол, овај го поништи и му даде црвен картон и слободен удар, на 18 метра од голот. Едноставно, на прекршок во 16кот НЕМА ПРЕДНОСТ !!
Од ова не ми се гледа поќе Премиер Лига. Јас како неутрален сакам да гледам фудбал и голови, а не судиски грешки.
--- надополнето: 15 април 2012 во 20:38 ---
Едит: И судијата ја еба утакмицата, место да биди 1-1, сега е 1-3, али ај. Јеби га, навикнавме. Ако ништо друго, добитен сум![]()
Колку и да го обожавам ван Перси, кога се работи за позицијата и улогата шпиц напаѓач, најдобриот на сите времиња бил Батистута, после него Рууд ван Нистелрој, другите се класи под нив.Робин ван Перси !?![]()