Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Сигурна ли е за вечерва арсенал 1? сакам ја да ставам на сингл за големи пари па да се осигурам :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Дрогба:cuc::cuc:..вистинскиот шпиц напаѓач после легендарниот Ван Бастен!
Дрогба е стварно играчиште...ретко се раѓа таков бомбардер во нападот искрено.

Инаку синиве да ми одговорот дали договорот му истекува на крајот од сезонава или грешно сум разбрал претходно ...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Дрогба е стварно играчиште...ретко се раѓа таков бомбардер во нападот искрено.

Инаку синиве да ми одговорот дали договорот му истекува на крајот од сезонава или грешно сум разбрал претходно ...
Му истекува на крајот на сезонава, не се знае уште ништо.
Му нудеа од Челзи едногодишен договор, а он сакал барем двегодишен. Ќе видиме дали ќе се договорат на крај. Искрено, се надевам дека ќе потпише пак. Има во него барем уште две сезони.

KTBFFH

Schutzstaffel SS
Член од
19 август 2009
Мислења
137
Поени од реакции
269
Не планирам да го гледам веќе ова срање, кога очигледно уште пред утакмица се знаело кој треба да игра финале.
2 гола од офсајд против Виган, сега ова...

Да даде господ 5 да примат од Ливепрул во финале.
Ооооо Боже, Јанг - пенал ? Ебати Премиер Лига (1);
Еткинсон бе, од ова не ми се гледа Премиер лига. Прво, немаше гол, а и да му се „виде“ на онај ќориот, не му се виде фаулот на онај коњот Тери ? Второ, она беше чист црвен и пенал за Тотенхем. Сетете се на Јенс Леман, на финалето од ЛШ, истиот случај, Жули постигна гол, овај го поништи и му даде црвен картон и слободен удар, на 18 метра од голот. Едноставно, на прекршок во 16кот НЕМА ПРЕДНОСТ !!

Од ова не ми се гледа поќе Премиер Лига. Јас како неутрален сакам да гледам фудбал и голови, а не судиски грешки.
--- надополнето: 15 април 2012 во 20:38 ---
Едит: И судијата ја еба утакмицата, место да биди 1-1, сега е 1-3, али ај. Јеби га, навикнавме. Ако ништо друго, добитен сум :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Робин ван Перси !? :D
Колку и да го обожавам ван Перси, кога се работи за позицијата и улогата шпиц напаѓач, најдобриот на сите времиња бил Батистута, после него Рууд ван Нистелрој, другите се класи под нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom