Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е кривицата до Челзи ниту па до Аткинсон. Многу фудбалери се испомешаа, и јас од прв пат мислев дека тоа е гол, дури по повторената снимка видов дека не е. ФА секоја година апелира да се воведе технологијата за такви ситуации, дури и ланските тестирања што се одвиваа во пониските лиги беа успешни. Тие двете дртала од погоре што не даваат дозвола за ова се виновни.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не е кривицата до Челзи ниту па до Аткинсон. Многу фудбалери се испомешаа, и јас од прв пат мислев дека тоа е гол, дури по повторената снимка видов дека не е. ФА секоја година апелира да се воведе технологијата за такви ситуации, дури и ланските тестирања што се одвиваа во пониските лиги беа успешни. Тие двете дртала од погоре што не даваат дозвола за ова се виновни.
Овие?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
A зошто велиш дека титулата која е на пат да ја освои Јунајтед е незаслужена?? Разликата меѓу Манчестер и Арсенал моментално е 18 (или ајде нека се 15 од утре 23:00).. Што не е јасно тука? :)
Никој не рече дека Арсенал заслужил годинава да освои титула, но кога се прават грешки намерни или ненамерни од судиите и кога цел свет меѓу кои и бивши играчи на ман ју тоа го признаваат само ние овде ќе се правиме најпаметни и ќе го браниме неодбранливото.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Добро е што Челзи даде неколку голови инаку да завршеше 2-1.... :)
Абе не влијае другар то, не знаеме како ќе се одвиваше мечот, ако се беше ок. Ме разбираш ? :D Не знам, шо се бунам јас, ко уште таја ја чекав за дообивка, али, ме нервираат судиите, многу ! :))

едит: За многу години !

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Никој не рече дека Арсенал заслужил годинава да освои титула, но кога се прават грешки намерни или ненамерни од судиите и кога цел свет меѓу кои и бивши играчи на ман ју тоа го признаваат само ние овде ќе се правиме најпаметни и ќе го браниме неодбранливото.
Кој бивш играч го спомнал ова, многу ме интересира. Пиши ми ПП ако не ти се дискутира.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Кој бивш играч го спомнал ова, многу ме интересира. Пиши ми ПП ако не ти се дискутира.

Manchester United boss Sir Alex Ferguson admits Ashley Young "overdid it" when he won a penalty in his side's win over Aston Villa

Former Manchester United schoolboy and Wales international Robbie Savage at Old Trafford for BBC Radio 5 live: "I have to say, I think again Ashley Young has taken a dive. I said before the game he has to be careful of his theatrics. There was minimal contact, and the way he went down was shocking. He's going to get a reputation. And the referee couldn't wait to put the whistle to his mouth and give the penalty. This is very hard to take if you're Villa

и 90% од медиумите во Британија сметаат дека тоа беше во најмала рака дајв од Јанг

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United boss Sir Alex Ferguson admits Ashley Young "overdid it" when he won a penalty in his side's win over Aston Villa

Former Manchester United schoolboy and Wales international Robbie Savage at Old Trafford for BBC Radio 5 live: "I have to say, I think again Ashley Young has taken a dive. I said before the game he has to be careful of his theatrics. There was minimal contact, and the way he went down was shocking. He's going to get a reputation. And the referee couldn't wait to put the whistle to his mouth and give the penalty. This is very hard to take if you're Villa

и 90% од медиумите во Британија сметаат дека тоа беше во најмала рака дајв од Јанг
Роби Севиџ :facepalm: И Фергусон си кажа дека претера со театралното паѓање кое го изведе ама дека сепак имаше контакт. На тоа мисли со тоа overdid it.

Ама Севиџ, really? Од каква фаца само ми најде коментар... Ко прво овој бил играч на Манчестер исто колку што се играчи и дечурланата од 15 години во клубот, али ај.

И да, беше дајв ама имаше контакт, што не е јасно?

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Не планирам да го гледам веќе ова срање, кога очигледно уште пред утакмица се знаело кој треба да игра финале.
2 гола од офсајд против Виган, сега ова...

Да даде господ 5 да примат од Ливепрул во финале.
Пукни си бре од мака криво ти е . Ок еве признаваме ние тоа за 0-2 не беше гол . А овие дополнителниве 3 гола ако и тие не се голови тогаш си немаш престава од фудбал.Но гледам замолчи нешто не си во тек. А Ливерпул нема да даде 5 гола , и таму ќе се изненадеш повторно.
Вембли е втор дом на Челзи , а Дрогба е роден да постигнува голови на тој стадион . Така да КTBFFH :) . И имај среќен празник од моја страна ;)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Роби Севиџ :facepalm: И Фергусон си кажа дека претера со театралното паѓање кое го изведе ама дека сепак имаше контакт. На тоа мисли со тоа overdid it.

Ама Севиџ, really? Од каква фаца само ми најде коментар... Ко прво овој бил играч на Манчестер исто колку што се играчи и дечурланата од 15 години во клубот, али ај.

И да, беше дајв ама имаше контакт, што не е јасно?
конечно се согласивме дека имаше дајв, а за тоа колку имало контакт или самиот налета на коленото на другиот играч се согласуваме дека не се согласуваме може така;)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Ако се судат сите вакви контакти ќе има по 10 пенали на утакмица.
Не беше пенал јасно е тоа.

Јанг 2 пати по ред изнудува пенал со дајв... искрено посакувам да му опнат едно 10 меча бан па да видиме дали ќе глуми друг пат. Ептен мрзам дајвери без разлика за кој тим играле

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom