Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
R

Rigel Kent

Гостин
Akcijata so nepostoeckiot gol trebase da bide prekinata poradi prekrsokot na Teri koj bukvalno spusti na zemja 3 fudbaleri na Totenhem:icon_lol:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Чист гол е, само што можеше претходно да се суди прекршок од Тери... Како и да е заслужен пласман на Челзи во финале.
Повеќе од јасно е тоа дека можеше да суде прекршок од Тери.Како се залета тројца собори на земја тенк :)

H

HoT IcE

Гостин
Не планирам да го гледам веќе ова срање, кога очигледно уште пред утакмица се знаело кој треба да игра финале.
2 гола од офсајд против Виган, сега ова...

Да даде господ 5 да примат од Ливепрул во финале.
Примивте 5ка, освен вториот кој беше очигледна грешка, сите други се чисти како солза.
Углавном, Челзи им одржа лекција на петлињата како се игра фудбал, и кој е класа овде.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Примивте 5ка, освен вториот кој беше очигледна грешка, сите други се чисти како солза.
Углавном, Челзи им одржа лекција на петлињата како се игра фудбал, и кој е класа овде.
Твое мислење од утакмицата Барселона-Милан:
пеналот беше многу умешно досуден и директно влијаеше на играта на Милан.
„Голов“ не влијаеше на играта на Тотенхем?
Ме боли курот Челзи и 10 да дадеше до крај, прашање ќе беше дали воопшто ќе победеа, ако немаше класично гурање од страна на судијата.

H

HoT IcE

Гостин
Твое мислење од утакмицата Барселона-Милан:

„Голов“ не влијаеше на играта на Тотенхем?
Ме боли курот Челзи и 10 да дадеше до крај, прашање ќе беше дали воопшто ќе победеа, ако немаше класично гурање од страна на судијата.
Фан на Барселона нашол да ми расправа за судење. Свиј си опашот и ќути си, немој да се бламираш овде. Имаш слика од многу агли кои и јас сега ги видов со кои се гледа дека топката е ВНАТРЕ, така да голот е чист како солза, и немој да јадеш бурек, прогуглај малце.

И какво класично гурање бе, што збориш? Што лупеташ бре момче младо?
Челзи ги изеде пилињава како после 10 години строго постење бе, не јај бурек касно навечер.:icon_lol:

П.С Овде не е тема, но со ваква мотивација, и сеќавања од 2009, Барселона подобро да не излезе на терен кога ќе земеш во предвид менталитетот на Дрогба, Лампард и Тери.
И уште нешто, во лигашкиот меч со Тотенхем, Челзи беше оштетен кога чист пенал над Рамирес не беше досуден.
Ајт на здравје.
tumblr_m2jfgadL7n1rp9prao1_500.jpg

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ете, ти имаш право, не знам ни јас што се расправам.

П.С Не сум фан на Барселона.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Што се фејспалмираш бе?
Што не ти е јасно? Свесен ли си колку ќотек ќе падне, и со каква желба ќе се игра тој дуел.
Толку ли си глуп, па не сваќаш.
Не знам кој е глуп овде,не употребувај детски зборови ок ...
Дали си свесен каква реченица напиша претходно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom