Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.737
- Поени од реакции
- 18.483
МВР со порака за мир до верниците на вечерашните групни собирање пред православните храмови. ????? DO VERNICITE?
МВР со порака за мир до верниците на вечерашните групни собирање пред православните храмови. ????? DO VERNICITE?
Не. Еден таксист ми кажа демек он возел натаму.Ова од сигурен извор или..?
не мешај политики.. никој ништо неможе бре чоек.. се сеќаваш ли со Србија што се случи? џабе го бомбардираа Белград,џабе се бореа србите за Косово.. кога пак го изгубија.. ако Русија покаже заби на Америка ќе видиш тогаш дали ќе има еден албанец во Македонија и Србија.. Кажими 1 македонец што ги сака албанците овде само 1 кажи.. никој не ги сака,ама приморани се ради поголемите сили..До сите Македонци и сите членови на форумов кој барем еднаш во животот овде или на било кое друго место се изјасниле како ДПМНЕ. Избришете ја од себе оваа додавка, оваа демократска лага за единство. Запомнете, сите сме Македонци. Отворете ги очите и признајте си самите на себе дека кога и да се ДПМНЕ на власт, оваа земја со крв плаќа. Да беше сега будалиот Бранко и неговите магариња на власт, денес крв ќе течеше по улиците зашто "патриотите" од ДПМНЕ ќе го извадеа народот на улица. Ќе се јавеше некој мрсул како Влатче и ќе проповедаше дека Албанците на Велигден не убиваат а Бранко нема сила за акција. Ајде сега власта е кај Вас, дали освен пензии на УЧК сега ќе им го дадете и тоа што го барате за шипциве и кога сте во опозиција? Е моја МАКЕДОНИЈО имаш судбина секогаш во клучните моменти да те водат пички кои се кријат зад политиката. Бранко=Грујо затоа сме овде. Јас сум Македонец и во својата земја со право барам одговорност, барам акција, барам Најмалку "пропорционален" одговор. Затоа што толку ви е дозволено, нели?
Дали мислиш дека 5 мртви тела се еднакви на 10-15 гласа за дпмне или сдсм? И дали мислиш дека сега е моментот за да мисли некој за кого се изјаснил? Битно е дека ОВДЕ е труло. Дај, оладете со сите овие свињи што не донесоа на ова дереџеДо сите Македонци и сите членови на форумов кој барем еднаш во животот овде или на било кое друго место се изјасниле како ДПМНЕ. Избришете ја од себе оваа додавка, оваа демократска лага за единство. Запомнете, сите сме Македонци. Отворете ги очите и признајте си самите на себе дека кога и да се ДПМНЕ на власт, оваа земја со крв плаќа. Да беше сега будалиот Бранко и неговите магариња на власт, денес крв ќе течеше по улиците зашто "патриотите" од ДПМНЕ ќе го извадеа народот на улица. Ќе се јавеше некој мрсул како Влатче и ќе проповедаше дека Албанците на Велигден не убиваат а Бранко нема сила за акција. Ајде сега власта е кај Вас, дали освен пензии на УЧК сега ќе им го дадете и тоа што го барате за шипциве и кога сте во опозиција? Е моја МАКЕДОНИЈО имаш судбина секогаш во клучните моменти да те водат пички кои се кријат зад политиката. Бранко=Грујо затоа сме овде. Јас сум Македонец и во својата земја со право барам одговорност, барам акција, барам Најмалку "пропорционален" одговор. Затоа што толку ви е дозволено, нели?
Па до некаде и ова држи вода. Пред 2-3 дена ана се заканува по стабилноста во грција,србија и кај нас. Нели е воочливо дека некој надворешен фактор прави убиства,тензии за да предизвика нешто со големи размери. Само ако ана посигне по овие 3 земји овој пат ќе поминат како северинаЈас слушнав дека убијците биле платеници од косово намерно да убијат македонци баш за Велигденските празници со цел да предизвикаат граѓанска војна рече дека човекот пукал со калаш го чекале на аутопат и заминале за Косово. Така ми рече а баш нејќам да е така. Факт човек не добива по заслуга и какви ти се мислите таков не ти е животот и не знаеш што те чека следниот миг.
Not sure if sarcasm or....Не. Еден таксист ми кажа демек он возел натаму.
http://www.google.com/imgres?q=vladimir+putin&start=97&um=1&hl=en&sa=N&biw=1024&bih=653&addh=36&tbm=isch&tbnid=e9933wDRJIUpVM:&imgrefurl=http://pakistan-observer.blogspot.com/2012/03/congratulations-president-vladimir.html&docid=-fqTvmMx83P7BM&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-fURCoAeN7zs/To39slw7UTI/AAAAAAAADyw/6pHeAh95tns/s640/vladimir-putin-hunting-with-rifle.jpg&w=450&h=300&ei=qIGJT9XVEovUsga7yvH8Cw&zoom=1&iact=hc&vpx=568&vpy=225&dur=1110&hovh=183&hovw=275&tx=177&ty=109&sig=111446200250953946275&page=6&tbnh=142&tbnw=167&ndsp=19&ved=1t:429,r:12,s:97,i:31не мешај политики.. никој ништо неможе бре чоек.. се сеќаваш ли со Србија што се случи? џабе го бомбардираа Белград,џабе се бореа србите за Косово.. кога пак го изгубија.. ако Русија покаже заби на Америка ќе видиш тогаш дали ќе има еден албанец во Македонија и Србија.. Кажими 1 македонец што ги сака албанците овде само 1 кажи.. никој не ги сака,ама приморани се ради поголемите сили..
Милион верзии излегоа од ова, сигурно ли е вистина?Еј која бездушност на сестрата на едното дете им се јавиле му го ставиле телефонот в уста да го слушат каде што го пукаат и каде што го пукат другото дете в рбет.
Пак шпекулации?Еј која бездушност на сестрата на едното дете им се јавиле му го ставиле телефонот в уста да го слушат каде што го пукаат и каде што го пукат другото дете в рбет.
Сега се сетив-вакво нешто прават и исламски милитанти кога ќе киднапираат било евреин/христијанин и ќе се јават на семејството за да можат родителите на киднапираниот да слушаат како го мачат и се изживуваат.Еј која бездушност на сестрата на едното дете им се јавиле му го ставиле телефонот в уста да го слушат каде што го пукаат и каде што го пукат другото дете в рбет.
- во сите православни храмови утре да се постават слики од